59

Вихър

преди 3 години

Радев, Радев нещо думите не съответстват на делата!!! От всички твой действия прозира откъде чакаш финанси за президенските избори!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Радев първо разби Цецка Цачева на президентските избори, а после с вдигнат юмрук свали Бойко от власт. 2:0 за Радев. Гербеpите не могат да повярват още какво се случва, те си мислиха че ще илядат на власт.

57

Анонимен

преди 3 години

А каде се скри фигуранта - борисов защо не дава всекидневните интервюта от джипката

56

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Свиквайте с Реалността,Винету си замина и няма да се върне,народа така иска ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

55

Анонимен

преди 3 години

Народа беше бит от фашистката хунта по време на протестите. Народа е зад Радев. Никога повече мутрофашизъм.

54

Анонимен

преди 3 години

Ако беше кремълски ,щяхте да го подкрепяте.Проблема му е, че не е човек на Кремъл.

53

Майора

преди 3 години

Как да няма зависимост след като си избран от КГБ и ген. Решетников с помощта на БСП, която създаде мутрите и олигарсите?Да не говорим и за това че има представители на ДБ и Божков.

52

оле,ле

преди 3 години

Чухте ли как ще ни управлява под.лога.та на Путин? Разбрахте ли нищо? В един момент си мислех, че и той не разбира значението на думите ,които изрича. Боже колко е жалък, ама той не го осъзнава. Ами тези, които са около него и те ле са толкова празноглави и неадекватни. няма ли кой да каже че "Царят е гол"?

51

Анонимен

преди 3 години

Браво гн Радев - хората са сьс васПокажете на - фигуранта , че фашизма е минало и тои няма бьдеще в демократична - Бьлгария

50

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Мутрите си стоят в бункерите и си пишат в нета, не смеят нос да подадат навън,Защото Президента - ще им щтракне белезниците и после да се оплакват на Винету ако щатХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

49

MaйMyнaтa

преди 3 години

На Фaтмъкa първа и последна ценност, е да плаши врабчета на лоэето

48

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът Радев, веднага влезе в ролята на премиер и надълго ,и нашироко изложи проблемите в държавата пред агенция Фокус. Повечето от тях, започнати от предишното правителство, които сега си приписа за свои идеи и бъдещи решения. Планът за развитие бе грубо пренебрегнат от фигурантката и шеф на 45 парламент, а уличните протестъри от антигерб коалицията, бяха заети с хули и обвинения срещу ГЕРБ, вместо да изслуша Дончев по този доклад. Той стая в парламента, но никой не пожела да го изслуша.

47

ха,ха

преди 3 години

Какво падение на журналистката от БНР, която интервюира Радев. Беше пълно слагачество. А фигуранта говори само празни приказки, нищо конкретно. дари не отговаря на въпроса, ами си говори каквото си е намислил. Някой разбра ли нещо конкретно,? Не! Празнодумец. И за да не излъже, че енаистина е наредил на Ананиев да изгони шефовете на митниците и МВр, започна да говори неслислени приказки, които нищо не значеха. Ами за подписа на документ срещу Русия- същите празни и неслислени приказки. Иначе се

46

Христо Христов

преди 3 години

До 33"Само протести нонстоп срещу кремълският слуга Радев" - каза брюкселската слуга анонимко...

45

Анонимен

преди 3 години

Ах , каква си ми мижитурка. Носел отговорност , а пак предишните му виновни.Ясно е , че Божков те контролира . Н е епреплитал с олигарси , как лъжеш ти долен ......

44

Анонимен

преди 3 години

Затова ли подкрепи протестите на Божков и назначи негов човек? Само президентските избори да дойдат и да те махнем, че не се трае вече!

43

Христо Христов

преди 3 години

До 32"За това недоразумение е изцяло виновна ДСБ и техният наказателен вот!" - хахаха на калпак *й, **тката му виновна...

42

Фотограф

преди 3 години

Нали снимките на Фигуранта с близане на плеймейтки скоро бяха показани? Защо не се показват вече останалите,които ни обещаха ? Или свободата на словото се изпари ? Или прожекторите май осветиха гнездото на порока в държавата ???

41

Я !

преди 3 години

Фигурант и ценности ????? Това ли е вица на деня ? Освен простотии от Фигуранта , народът не съзря и частоца ценност ! Виж , разложен морално, некадърен политик - видя !

40

ПЕРНИК

преди 3 години

Много се радвам за Квиченето на Гербаджийте след всяка Новина от Президента Радев .Умирам от кеф - те *** защото остават гладни - сори пичове и пички - няма как да крадете - няма го свинаря който ви хранеше , идва *коледа* .