53

Професор

преди 3 години

Народа е с Герб, мачкай Бойко комунистите. Комуниста Слави няма да управлява.

52

Специалист

преди 3 години

Решението да се направи одит на харченето на пари за последните 10 години. Слави или кабинет на президента ще го направят. Затова Борисов е ужасен.

51

Левтер

преди 3 години

Вие я доведохте до простотия и крадене...в затвора кога?!

50

За 47

преди 3 години

Ами хайде де-обявявайте изборите за фалшиви.Това значи че нищо не сте спечелили.Касиране изборите и отиваме на следващите.Става ли така?Да видим тогава дали вашите любимци ще получат такъв резултат и дали пък тогава партията за която гласувах няма да влезе в парламента.

49

фолкмашийн

преди 3 години

Чалгатрон Н1

48

Анонимен

преди 3 години

Как стигнахме до последното място в ЕС по всички показатели?И как румънците ни изпревариха с 200?Дончев да ги обясни тия факти.

47

Анонимен

преди 3 години

"Нещо не чувам ревове да са фалшифицирани изборите."А нещо да кажеш за гласуването в оная секция, където са гласували 4 представителя на малка партия с преференция за себе си и изведнъж там същата партия няма нито една преференция за нито един кандидат? Хахаха. Това - здраве му кажи. Те даже в парламента не влизат, не знам за какво им е било да не им отчитат преференциите? Сподели гледната си точка.

46

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ да се оплаква от опростачване на политиката е все едно Хитлер да се оплаква от холокоста.

45

Анонимен

преди 3 години

"Той допълни, че брифингът на ГЕРБ е трябвало да се води от лидера на партията и премиер Бойко Борисов, но той е в серия от разговори с международни партньори."Серия от разговори с международни партньори!!!! Да оплеска още повече или да СЕ ДОГОВРИ СПИРАНЕ НА ЕВРО ПАРИ ЗАЩОТО ЦАРЯ НЯМА ДА ВОДИ НЯЦИЯТА.

44

Анонимен

преди 3 години

да, умен е на фона на останалите си колеги ... но доколко умен е извън НС, не знам

43

Анонимен

преди 3 години

Сричащият депутат - футболен съдия - Стефан Апостолов от ГЕРБ верно ли е събрал 9 000 преференции или баща му, кметът на Симитли, който има взаимоотношения с Боко Тиквата, е платил, колкото трябва?

42

Анонимен

преди 3 години

Сведохме политиката до едно грачене... така е Дончев. Кога ще се научиш да говориш без да задираш?!

41

Анонимен

преди 3 години

няма джиипка, няма интерес да се показва. друго е да ни учи от фейсбука с назидателен тон

40

Ped Ali

преди 3 години

Криси Тейгън: Няма да износя трето дете Звездата се примирила

39

Анонимен

преди 3 години

Окалинчиха политиката до невероятно ниска степен и отвориха широко вратата на Славчо, сега реват? Га ядоха кифтетата ни риваха!

38

Анонимен

преди 3 години

Повече от 10 г. Ромската партия където търси свободи ,подкрепя герба ,се по къде духа вятъра ,ще подкрепела новите партии !

37

97102

преди 3 години

Серита,, в която е премиерът, се нарича страх. тойй е мегаломан и не притежава мъжество, за да застане пред медиите, въпреки че те са преболадаващо му подвасални. Не е изключено предложеното правителство да получи подкрепа, ако не т цели парламентарни групи, поне от единични депутати. Ще се разбере колко и кои са патериците на Борисов. Знаем позициите на партиите. Все пак Борисов се изложи много, осоено като пизова Слави да си поеме отговорността. Да видим как се носи отговорност поне веднъж

36

Зрител

преди 3 години

Хммм, тези от ГЕРБ знаят, че Слави ще откаже да бъде премиер по здравословни причини и сега се оптиват да го изкарат на светло с тези си думи.

35

Анонимен

преди 3 години

Умен бил...Умен човек ще се остави ли да е лакей на Тиквата?

34

Анонимен

преди 3 години

Нищо не сме свели, ГЕРБ-СДС са първи те да съставят правителство, ако не съставят ще сведат политиката до песни и танци и ще счупят държавата. Изобщо да не се измятат, най-голяма отговорност носи първия.