111

Леле

преди 3 години

Гледах вчера Бойко. Да уточня, не съм фен, но той е класа в сравнение в всички останали! Шокиран съм от беззъбото самочувствие на хората от ДБ! Тия се имат за елит от София! Кой бе? Цонева и Атанасов са от дълбоката провинция, физиономиите от дб са посредствени, там няма един свестен човек!

110

Любопитен

преди 3 години

Кога Ицето Стоичков ще се яви на избори...

109

Пича

преди 3 години

"И тоя злобен плъх ще ми става министър..."Посочвай по име, колега, че тук са много, не става ясно кой се има предвид.Така като гледам, Тошко от Култа към Слави яко се е жегнал, така че от ДБ явно са уцелили. Защото от ИТН наистина нямат програма, по-съществена от "дайте на Слави да оправи нещата", пък ако може пътьом и сценаристите му да се облажат.

108

Анонимен

преди 3 години

ДБ = *** БГ

107

Анонимен

преди 3 години

Герб и ИТН биха управлява ли добре двете. И двете са Български партии и имат своите виждания . Би било добре за България да се разберат. Бих приел такова Българско управление. Но ИТН едвали са пораснали толкова мкого, като хора.

106

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че за първи път от 1944г имаме две български партии начело. Стига с тези руски продажници.

105

Анонимен

преди 3 години

Много намирисва на активно мероприятие на мутрите целящо да разцепи новите играчи в парламента, макар че Демократична България е ново име на стари муцуни и трудно би минала за нов играч, както те се опитват да се представят.

104

Северозападен превъз

преди 3 години

Всички са в ступор! Едните ИТН, че изкараха повечко проценти, ама не знаят какво да ги правят. ДБ изкараха нищожни проценти, за да има как да управляват. БСП сринати! Мая е смешна с 5 %. ГЕРБ пак са първи и това ги съсипва, защото само те имат моралното право да претендират за управление!

103

Анонимен

преди 3 години

Тафров е един политически никаквец, нещо като мухобойко.

102

БЕН

преди 3 години

Мишките атакуват котката ,но са твьрде малки за да и нанесьт удар.

101

Въпрос

преди 3 години

Тоя Тошко от кое село е?

100

Навремето

преди 3 години

Си Боко се опита да го научи Ицето, какво е да си политик и че не е достатъчно да си в парламента и да имаш идеи, а трябва да знаеш да разговаряш дори с тези които са ти неприятни да предлагаш компромиси, да правиш жертви...това е политика. Човек тика народа на някъде- не го води, не се забавлява. обаче ДБ му се разсърди и се връцнА като госпожичка. Сега в НС отново само бате ви Б се опитва да е диалогичен, а останалите са си хванали завивката и всеки дърпа за себе си.

99

Анонимен

преди 3 години

Варна беше с кмет на БСП 15г накрая исках да го бесят..имаше 60к пред общината . Града приличаше на град след война. Отидете сега да видите Варна, какъв град е станал. София преди ББ беше един грохнал град,без 2 големи булеварда , околовръстния беше селска пътека , нямаха център, нямаха метро. Къде е сега София? Европейски град. Айде стига празни приказки . На такива сме се наслушаши 20г

98

Анонимен

преди 3 години

САМО ДА ПОПИТАМ КАК СЕ СЪЧЕТАВА ПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ НА ТАФРОВ С ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯТ СТАТУТ И ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА?!

97

Селянин с тротинетка

преди 3 години

Не очаквам нищо хубаво за обикновения бизнесмен да се случи. Заменихме едни аидуци с други още по-гладни такива !!!

96

Minuvach

преди 3 години

До Анонимен 120Какъв ЕС бленуваш бе ***? ГЕРБ ли са ЕС? Герб са просто комитет за усвояване на европейски пари, нищо друго. Нито имат европейска култура, нито споделят ценности като правова държава, разделение на властта, свобода на медийте и законност. Вие сте едни гадни мутри които изнасилвате тая бедна държава вече 30 години. Вашият манталитет е най-комунистически и най анти-европейски от всички партии в България.

95

ах лелеле

преди 3 години

И тоя злобен плъх ще ми става министър...Сашо Диков хубаво ви го каза - почвам да ви гледам сеира

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Че е дълго, дълго е, но е меко и да извива се, но не може да влезе в дебелото черво.Ако имаш предвид струйник, го гой не е ***!

93

Анонимен

преди 3 години

ДБ не са за Путин и дават интервюта по Шорошките медии. ИТН що не ги канят никъде на Запад за интервю медиите на Шорош.

92

До 111

преди 3 години

Бил е някога дипломат, от 10 години се мъчи пак да е на държавна службица