20

АНТИФА - БГ

преди 3 години

До ЧебурашкаДа знаеш, че тебе те издирва е!

19

Fool

преди 3 години

От проста секретарка въргаляща се в ръцете на шефчето си руснак стана кметицата. Евала на Фандъчето, успяла секретарка в земята на глупците...

18

Анонимен

преди 3 години

Вярно е, че промяната е неизбежна, гербавите си заминават.

17

Анонимен

преди 3 години

Лойко ще и забрани да пише у фейса и на нея за 1 месец като на Барни Ръбъла. Всички ГЕРБЕРИ са за съд без изключение - за участие в организирана престъпна група, крала от народа в продължение на 11 години!!! ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ са съучастници на Буда и трябва да си понесат наказателната отговорност!!! ВСЕКИ според заслугите!!!

16

ОСТАВКА ФЪНДЪКОВА!

преди 3 години

ВЕДНАГА!

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма ние не искаме да си подава оставката законното правителство!Истината е,че в страната се извършват диверсии,сриване на данни и бъркане в нета,палежи,отравяне на реките,проблема с язовира в Перник,заразяване на диви и домашни животни и много други атентати от няколко месеца срещу правителството!Също и медийна пропаганда,***,плащане за протести,съсипване на репутацията на България и правителствотоТова са бандити,а не протестиращи!Цирка е,защото крадливите олигарси искат отн

14

Анонимен

преди 3 години

Промяната е неизбежна?Да не е решила да си подава оставката?А дано,ама надали.

13

нЕкой

преди 3 години

Няма какво да им обяснява на лежащите по асфалта м-ърши. Да отива полицията и да ги изрива от там. Никой от София няма да съобрязява със 100 души о-трепки

12

Ганьо

преди 3 години

Като не можеш да спечелиш изборите честно, пробваш със сила.Да, България + БСП = БКП

11

кво да помни,бе

преди 3 години

До ЧебурашкаТая без разрешение от тиквата и в тоалетната не ходи!

10

Василев

преди 3 години

Данче, отиваш в небитието, защото ти беше употребена и изхабена, една лъсква герберска ромска метреса, която работи не в полза роду, а за това шепа едри бизнесмени да засмукват българска сиромашка кръв, и да изнасят заграбеното в офшорни сметки, или лъскави имоти и коли, или в руски геостратегически енергийно проекти!!!България вече е друга, младите не искат да ви робуват за жълти стотинки!!!Агент Винс Брамучи!ЦРУ!!!

9

Анонимен

преди 3 години

законност ?? с законните евра в чекмеджето на ББ и 7 те апартамента на ЦЦ ??? такава законност ли говориш ? Иската де замажете кражбите дето вършите 15 г ???

8

Голямото

преди 3 години

Пкюскане на еврофондове да започне СЕГА. Да не се допускат ноеи за да не предадът старите. Да се заличат всички следи има време :)) Дерзайте!

7

Анонимен

преди 3 години

Йорданке,знаем че си протестирала в защита на вожда.Не случайно си на този пост,пред вид твоите "способности".Промяната ще дойде след свалянето ви от власт.Достатъчно се накрадохте.

6

Анонимен

преди 3 години

Защо да подава оставка? София е 2 млн., излезли 1000 да протестират и точно защото сте малко, блокирате града.Полицията да започва да си върши работата!

5

Анонимен

преди 3 години

Промяна? Когато Висите ще има!

4

Чебурашка

преди 3 години

Крайно време е Фандъкова да си припомни, че е кмет и да накара тези смешници да искат разрешение за протестите. И да приложи цялата сила на закона срещу елементите, които блокират кръстовищата!

3

Анонимен

преди 3 години

Вандалите и рушителите да си поемат вината за хаоса в София и да бъдат наказани със общественополезен труд,вместо да се излежават и пиянстват по улиците!

2

Анонимен

преди 3 години

Две тоалетни за 200 000 лв.Това ли ти е промяната?

1

Анонимен

преди 3 години

Ами кажете на дебелата мутра да подаде оставка още по лесно е?