140

Fool

преди 3 години

При инфлация от около 1% до 1.5% (средно в момента в евро зоната) да вземем само милиард повече за 7г период е падение. Елементарна математика която обаче един бодигард и *** му обкръжение не може да направи.

139

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко! А оная Нинова искаше вчера Бойко да е в парламента вместо да е там за парите.

138

Анонимен

преди 3 години

Объркали сте заглавието. Не е България, а ГЕРБ! Моля поправете го...

137

Хохо

преди 3 години

То Хубаво, ама какво са тези пари - грантове ли , заеми ли , лихви има ли? Колко ще са вноските към ЕС за същия период?

136

Активист на БСП

преди 3 години

Лично му се обадил по телефона !!! И на какъв език разговаряхте ???,,Ъъъъъъ,, торта...,,Ъъъъ,, сахар,, ...Това промуча на австриеца вчера !!! Разговарял бли!!!

135

Анонимен

преди 3 години

Къде са пари за училища, университети, повишаване на пенсии, реформи навсякъде- чиновниците се увеличават, за да крепят корумпираната власт, къде са за инфраструктура- страната е пълна с неизмазани къщи и олющени стари сгради, като *** катун е, къде са парите за изцяло нови пътища- магистрала Струма я строят вече 20 години, къде са парите за нови работни места, за нови фабрики и предприятия? Къде? В чекмеджетата ли.

134

Драго

преди 3 години

Подочувам, че безделниците на жълтите павета били намалели драстично. Пък вие се пънете, че Борисов ще падне. Накрая, единственото, което със сигурност ще падне, са гащите ви...

133

Гнусна работа

преди 3 години

Свидетел съм как от мГЕРБ и мБСП, периодично разни "младежи" се мобилизират, за да пишат съответно про/анти коментари из нета.Хора, жалки сте!!!За някакви трохици си продавате достойнството.Трябва да си рядко глуповат, за да не виждащ, че и на двете партии поне половината представители са за затвора.Ако продължават да са във властта, няма да се оправим.

132

Анонимен

преди 3 години

Хвалипръцко.Реално това е грандиозен провал за България и персонално за неандерталеца от Банкя.29 милиарда от общо 1,8 трилиона и то за 7 години евентуално.Интересно защо обаче хвалипръцкото не споменава каква част от тая сума ще трябва да връщаме,защото повечето не са грант.Вече съвсем друг е въпросът в чии джобове ще потънат тези пари.

131

Анонимен

преди 3 години

Дойде време мутрите да организират протест и червената Мафия начело с Фигуранта и Черепа в изгнание са в центъра на протеста, но не, че няма работа или са гладни, а за парите на другите мутри.Вчера протеста от седящ се превърна в лежащ, с тенденция скоро да стане спящ.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

130

Мяу

преди 3 години

Ох, котьооо. Ще има за крадване.

129

гост

преди 3 години

До до ОбвинителитеПомня какви инструкции даваше земеделската министърка по случай открити нарушения с евросредства. Има го на запис. Чувам, че има сигнали до европейската прокуратура във връзка с евросредствата. Просто на мисирките е казано какво да говорят и какво не.

128

!972

преди 3 години

Оле! Ако БСП докопа тези пари ще имаме атомна ц. на Белене. Ще пада още по-големо крадене.

127

Анонимен

преди 3 години

не може българина да е толкова задръстен.На никой не му е ясно какво получавате. Това са заеми, малка част грант с много условия, абсолютно неизгодни за БГ. ще внасяме повече заради дупката от спасилата се Англия, заради короната и заради големите търбуси на бюрократите в ЕС.Какво не е ясно бе?че сте *** прости ,прости и ***. За вас още повече мизерия, безработица и глад защото не четете че нищо не ви дават а вие давате, вземете сами си направете сметката вместо мутрата да ви я прави колко ви били дали.

126

Анонимен

преди 3 години

Още подпорни стени, къщи за тъщи, студени резерви, бетон и багери по планините. Яко усвояване и пачки в офшорки и чекмеджета...

125

Анонимен

преди 3 години

Гербери не се хабете, Герб пада от власт и вие си губите държавната хранилка. Давайте на оставка, избори.

124

Искахме 50

преди 3 години

Получихме половината благодарение на тиквата

123

хахаххааааа.........

преди 3 години

Бойко Борисов ще получи 29 млрд. евро от новия бюджет на ЕС!

122

Анонимен

преди 3 години

Къде скрихте Лиляна Павлова, която открадна 2 млрд от санирането?

121

Чичо

преди 3 години

С толкова получени пари, Борисов няма да си тръгне още минимум 10 години.