106

Цицо от БСП

преди 4 години

Слаб президент. Първанов бе по-добър.

105

Мунчо

преди 4 години

Вечна Слава на Великия Вожд, Слънцето на нацията, Любимия Ръководител, Новия Христос- Спасител на народа, Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов- Футболист N:1,Художник N:1, Балетист N:1,Епидемиолот N:1,Ръководител, на Когото всички европейски лидери Му завиждат за безмерните Му постижения!Приживе Канонизиран от Светата църква като "Свети Бойко Новий Еднокнижний Чудотворец"!!!

104

Анонимен

преди 4 години

Потник,пардон-портних дава нова идея на фандъка.Пенсионерите във Варна,дори и с карни,могат да се движат с градския транспорт само от 9 до 16 ч.Иначе си купуват билети.Нищо,че са с карти.Да ги предпази,горкият.Е, трябва да си съвсем без мозък,да ти роди тиквататакава семка....Не се майтапя,вярно е.

103

Анонимен

преди 4 години

Гаварит Масква

102

Анонимен

преди 4 години

Една дума тук е абсолютно достатъчна: измееет

101

Анонимен

преди 4 години

Радев опорочи и този празник.Всички празници превръща в безкрайни, черногледи и безперспективни брътвежи.Сто карантини не могат да депресират и обезверяват така народа български, както неговите заупокойни литургии и призиви за метеж !

100

Анонимен

преди 4 години

Румба, 12 хиляди лева заплата стигат ли за таксите на Деса в Софийския и за рокли и сандалки от мола

99

Анонимен

преди 4 години

Барба ганьос прави всичко възможно да дескриризира единствения достоен президент.Двата платени трола бълват обиди , за да заглушат гласа на хората .Само че ганьос е престъпник и то не от умните и сам се дъни постоянно.Добре е че поне президента има смелостта да каже истината .

98

Ф.С.В.

преди 4 години

Инспекция по труда се страхуват от Големите работодатели и почват да обясяват на пострадалият работник че видите ли ТЕ отговаряли за каски безопасност - А всъщност ТЕ са длъжни да проверяват документи договори време на работа условия на труд и да знаят законите - НО ТАМ СА ЕДНИ ИНСПЕКТОРИ НА ХРАНИЛКА КОИТО МНОГО ТРУДНО ИСКАТ ДА ПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ ПО ФУКЦИИТЕ СИ !! ЗА ДА ОСЪДИТЕ НЯКОЙ РАБОТОДАТЕЛ -ТРЯБВА ДА ИМАТЕ И ЖАЛБА В ИНСПЕЦИЯ ПО ТРУДА- ПОСЛЕ АДВОКАТЪТ ВИ ИСКА И ОТГОВОРА ОТ ТАМ!!

97

Анонимен

преди 4 години

С платен *** няма смисъл да се надписване, оставете го да си пише и се гответе за протести

96

стар комунист

преди 4 години

До тези, които пишат минуси на истините.Избройте това ,което е лъжа в постовете с най-много написани от вас минуси. Христос е предаден за 30 сребърника, а вие понеже сте мързеливи и профани се продавате за още по-малко-жълти стотинки!

95

смях

преди 4 години

Плешивия говорител на Корнела с всеки ден става все по смешен

94

Куку

преди 4 години

Прехода ни разделил на бедни и богати! Ати от кой си Лицимер популист

93

Анонимен

преди 4 години

Леле тука платен гербер бълва като луд и си генерира плюсове .Барба ганьос е развързал кесията за ***

92

Ф.С.В.

преди 4 години

МОГА спокойно да кажа че България е най НЕсоциалната държава в Европа и на Балканите -работниците почти нямат никакви права -да не говорим че дори си плащат работните дрехи ако напуснат или биват изгонени до 1 година-Трудовото законодателство дава огромни права на работодателите- 80% в договорите още в началото работника подписва и бланка за напускане по взаимно съгласие и така губи всякакви Съдебни Права-Голяма част от работодателите фалшифицират дори такива бланки!

91

Бунгар

преди 4 години

Много скъпо ни излизат тези общи приказки които ни предлага Президента. Отнеха му любимото занимание- военните паради. Пълна безмислица останала от комунизма. Псевдо занимание.Какво показваме и каква е целта от тези паради. Закоравяло назадничево мислене.Това си знае воения,това прави,независимо ,че е безмислица.Неможе изпразнена от съдаржание институция да е запълниш със смислена дейност.

90

Анонимен

преди 4 години

Това е то Българска ирония. Човек който не работил един ден през живота си да те поздрави за празника на Труда. Мерси господин мързел.

89

Анонимен

преди 4 години

Десовия пак се пъне да каже нещо различно от стандартните му безсмислия, но горкия за пореден път не му се получава - небето е синьо, водата е мокра и т.н. Кога ли е бил извън държавната хранилка, за да знае какво е да работиш?

88

Анонимен

преди 4 години

Ето докъде стигнахме с нищоправец като тебе, а пък си уж главнокамндващ еми не си никакъв да беше направил нещо с таз армия.

87

Анонимен

преди 4 години

Единствено президента каза истината за грипа, ако бяхме президентска държава лесно се сменя престъпник като Борисов. При президентска република нямаше да има кражба на пари и всяване на страх и държавата нямаше да фалира.А сега стойте с маски вкъщи като в затвор и се страхувайте. Защо не се стеахувахте от Ебола или сарс и ли свински грип???Добре че в президента , макар една птичка пролет да не прави , но е лъч надежда.