60

ИСТИНА

преди 4 години

Свалени са 2 самолета су-24,унищожени са 103 танка,72 бр оръдия,4 складове поеприпаси,няколко фабрики за химически оръжия,над 2200 войника до сега убити от Турския аскер.Всички тези резултати са за 3 дена

59

Анонимен

преди 4 години

Гледах видео на руснак директно на място от Сирия. Турските дронове напълно са завзели небето над Идлиб, турците стреляли по всичко наред и грам не пестели мунициите. Целели даже мотоциклетисти и нищо не пропускали. Асад го очакват много тежки дни.

58

Sichtpunkt

преди 4 години

За един raз на какво е способен ***?

57

rusnak

преди 4 години

Пак питам за спирт?Немножка нада.Стокан.

56

Анонимен

преди 4 години

До rusnakМного хубаво ви лекува Ердоган с бой по *** руски канчета.

55

Анонимен

преди 4 години

Ако стане пълномащабна война между Русия и Турция, макар че не харесвам руснаците, знам че турците ще бъдат направени на въглен.Ако ставаше въпрос за СССР, щях да се съглася с теб. Но днешна Русия много трудно би спечелила срещу Турция.

54

Sichtpunkt

преди 4 години

Въпрос на часове е Ердоган да бутне няколко руски самальота.И да каже после ами те "бунтовниците" бяха!

53

Анонимен

преди 4 години

До ВЪПРОСТерористите и Ердоган са заедно,това казаха арабите,Турция в момента е марионетка, използвана за много мръсни игри,Ердоган трябва да се изтегли веднага,за да не стане страшно!Европейците му казаха да не се меси,но той е твърдоглав!

52

Анонимен

преди 4 години

Санкции за Турция, Ердоган разбута кошерът по време на чума и заслужава излоция и съд в Хага.

51

rusnak

преди 4 години

хахахахахааааа, нали знаеш как се лекуват истерии?

50

Анонимен

преди 4 години

Големия играч в Близкия Изток не е Турция, а Израел. Те са с най-силната армия. Всеки израелтянин ходи задължително на военна служба. Навремето ги нападнаха всичките им съседи и евреите ги направиха на кайма. Мюсюлманите не стават за войници, нищо лично, ама историята и съвремието го доказват.

49

rusnak

преди 4 години

Бойко ще отпусне ли още спирт от резерва да се напиваме с компания?

48

Доктор

преди 4 години

Меко казано, Путин "обосрался" навсякъде където е пипшнал ! Този кремълски гном държи Русия извън Европа толкова години след като Рейгън им натри червените човки ! Най-естественото нещо е Русия да е в Европа,но.... КГБ и гнома не дават - държат *** да са на гърба на руснаците навеки !

47

Анонимен

преди 4 години

Исил са се възползвали от патакламата и са заловили живи 5 руски спец назовци ( може и вагнери да са ) около Иракската граница . ..е на тия петима рашки им се отели вола ще са късметлий ако само ги одepaт

46

G

преди 4 години

Не разбирам, защо все копирате некадърни и пропити с либералистка и мейнстрим пропаганда статии от доказалата се дезинформационна "медия DW? Неземни глупости! Коя е тази коалиция дето се бори срещу зловещия Асад? Да не е онази от бунтовниците, умерените ислямисти и либералисти, дето е призната от ООН за клон на ал-кайда, щедро финансирана от ердоган, същият, чийто зет(син?) купуваше петрола на ид, лекува бойците им и пропускаше ислямисти в Сирия да попълват редиците им ?

45

ИСТИНА

преди 4 години

Русия играе с огъня,никой от вас да не подценява турската военна индустрия.Най откровенно и отговорно заявявам в сегашно време Русия не може да спечели война срещу Турция.Има много тайни оръжия в Турция

44

Анонимен

преди 4 години

НАТО е тотален провал уж военен съюз пък страните се цакат една дръга.

43

ВЪПРОС

преди 4 години

Не видях Нито един Сириец Бежанец в Новините . Всички са от Афганистан , Африка и Судан . Ердоган се опитва да се отърве от *** и терористи .

42

Sichtpunkt

преди 4 години

Едно масирано бомбено нападение над Идлиб би било достатъчно; а ЦИВИЛНИТЕ ЖЕРТВИ НИКОГА НЕ СА ИНТЕРЕСУВАЛИ ОСОБЕНО Путин и неговите генерали.ТОВА Е ИСТИНАТА И ПЪЛНАТА ИСТИНА! АСААД БИЕ СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД, ***!

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Явно по балкански поток ще тече всякакъв друг, но не и руски газ.