54

Анонимен

преди 5 години

Наистина Борисов едва ли разбира, че в момента не е в позицията да дава оценка за другите. Много по-уместно щеше да е да се опита да завиши оценките на собствените си хора в листата или поне за съпартийците и кметовете си. Председателството въобще пък няма смисъл да се развява като аргумент - то е едно към едно с "Бронзовата къща" - кухо, грозно, комично и скъпо.

53

нито БСП нито ГЕРБ

преди 5 години

Бойко за съжаление на бсп-рите е прав,но премълчава че и той се е наредил с крадците и наглярите начело с него!

52

Анонимен

преди 5 години

АБе тоз Циецо нали уж оставки,али-бали и пак от всички телевизии цвърчи??????????Ко става тук,а?

51

анонимен

преди 5 години

Айде да видим кой е генетичен българин. По делата ще ги познаете. Нещо май няма мн. българи в българия. Катунджииския и мизерен начин на съществуване не е българско.

50

хронология

преди 5 години

Герб дойде на власт 2009г. България беше една плюнкa - Гърция беше 10 класи над нас, направо се бъзикаха "вие имате ли телевизори в България", Сърбия беше няколко класи над нас - сръбски певици като дойдат в България се изживяваха на световни знаменитости, ДПС беше във вихъра си, държавата беше пълен отврат!! 10 години по-късно, сърбите са по-ниски от тревата, гърците ни уважават, България се превръща в доминанта на Балканите!!

49

Х

преди 5 години

ГЕРБ- калинка до калинка, БСП- доказали се силни личности. Затова реве Борисов.

48

Анонимен

преди 5 години

Всички са долни комунисти... Вие се карате а те са от едно котило... И *** са разпределени.. Само в различни проценти... Има и за. Прокуратурата

47

запознат

преди 5 години

Толкова години се оправдаваше със Станишев сега плаче за него, слОчайност :)

46

Стратег

преди 5 години

Борисов е в Пат. Антитезата - БСП изчезна от хоризонта и топй се оказа сам, на едната релса. Лесно му беше да печели, когато процесът беше двурелсов. Имат тезата ГЕРБ имаш антитезата, която го открояваше като алтернатива на всичко, а именно БСП и Борисов печелеше, защото беше ясно ЕНП е по-състоятелна от ПЕС. Обаче изведнъж ПЕС в лицето на БСП изчезна от политическата сцена и сега кой ще е боксовата круша на ГЕРБ?

45

Тинев

преди 5 години

Тъй ли бе?А листата на ГЕРБ: МОШЕНИК - ЛЪЖЕЦ - КРАДЕЦАаааа, че и нагъл бе !От една детска пластмасова играчка се, ************* ******** ********!

44

Долу Тиквата !

преди 5 години

Бойко, на теб как ти дадоха да охраняваш Бай Тошо ?ДС колеше и бесеше по онова време. Как от обикновена мутра и пожарникар за една нощ се събуди генерал ?Не хапи ръката, от която си ял !!!

43

ай сиктир

преди 5 години

Ха-ха суджук паша опитва най-трудното за него да се прави на умен не напразно колегите му от сенчестия бизнес са го кръстили тиквата.

42

Анонимен

преди 5 години

Герберите плачат за Станишев. Вече май ще го слагат на избираемо място след Габриелът и Майделът. Такъв плач не е имало за никой бесепар. Губят си опорните точки и трябва да мислят, а това им е много трудно.

41

Капитан Петко

преди 5 години

ОСТАВКА Мутра! Браво на Нинова!

40

Цвъсансьорът

преди 5 години

Герберастки крадливи, доволни и радостни физиономии. Доволни и радостни от герберастките кражби, корупция и управленска герберска простотия. Сигурни са, че колкото и да грабят от народа, няма кой да ги накаже.

39

Васил Левски пита:

преди 5 години

Има ли евтини апартаменти?

38

Един

преди 5 години

Бойко и Цецо пак да заедно и ни се хилят.

37

приятел

преди 5 години

До ***. прав си, но да те светна бкп е при герб.

36

Анонимен

преди 5 години

БСП/Герб/ДПС/ВМРО/Патриоти/Воля = БКП

35

ПП "ГЕПИ"

преди 5 години

Гласувайте за нас!Гарантирано от ГЕПИ!Винаги можем да ГЕПИм повече!