121

до 143

преди 6 години

А какво и е хубавото на Просия?Там муслимите са в пъти повече отколкото в Германия ... а *** откри най-голямата джамия в Москва!Аре бохчите и за Просия...или не щеш?

120

Членска карта №7

преди 6 години

до 141Просия има БВП цели 2 пъти по-голям от този на Швейцария!2 пъти!Това ще помогне много на швейцарката! Като види руснака в спалнята си, це му разясни, колко му е малък БВП! Дано помогне!

119

3.3.1918г още се пом

преди 6 години

Сега п *** л е р о фашисти гледат и не смеят, но от едно име всички май немеят, на Иван Колев гласът щом чуят и бързат на петите да си плюят. Разкажи им генерале за славните победи над всички наши северни съседи, дано да слушат предатели и ***, какво ще им се случи на тези руски мекерета.Разкажи им генерале за дивизията конна, която за месец направи Добруджа свободна, малко срещу много к

118

Анонимен

преди 6 години

те армиите са еднакви без значение дали са Червени или зелени - каквото е прамила червената армия в Берлин, това е правила немската армия в СССР, аре стига с тия двойни стандарти!!! Аман от Дойчевелевси простотии, съвсем ми паднаха в очите!!!

117

Анонимен

преди 6 години

Просия има БВП цели 2 пъти по-голям от този на Швейцария!2 пъти!

116

Инфо за демокради

преди 6 години

Германия е номер 1.Поправка, Германия е номер 111. Плаща на *** да я пазят. Една от малкото независими и свободни страни в света е КНДР.

115

РУС

преди 6 години

СССР е избила руснаци, повече от всеки друг....

114

Анонимен

преди 6 години

Хитлер в "Моята борба" много ясно посочва какво е бъдещето на Европа, и то се и случва. Германия е номер 1.

113

varg

преди 6 години

Червената армия е освободителка на нова България от фашизма.

112

Анонимен

преди 6 години

Германия си съществува, а СССР изчезна.

111

Анонимен

преди 6 години

Само дето вече червената армия я няма. И СССР го няма. Ама това са подробности.

110

ха ха

преди 6 години

Хората помнят преди 1944г немците, чистота възпитание култура Когато са дошли руснаците са донесли ВЪШКИ ПИЯНСТВО РАЗВРАТ и ПРОСТОТИЯ

109

до 126

преди 6 години

Ъхъ...не е лесна... като ви чета полюциите комбайнерски!Органична гнyc сте!Нещо като слуз от гол ***!

108

Анонимен

преди 6 години

България заема челно място в черната класация по брой умишлени убийства на 100 000 жители. Страната ни заема четвърта позиция в ЕС, сочи анализ на Евростат за 2016 г., цитиран от Дарик.Пред нас по показател "умишлено убийство" са само трите балтийски републики - Литва, Латвия и Естония, а най-малко жертви на убийства са регистрирани в Австрия, Холандия и Испания.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2018/02/24/pak-izpykvame-na-chetvyrto-miasto-sme-po-ubiistva-v-es.368933

107

Българин

преди 6 години

Защо преписвате само от медии като Дойче Веле? Те ли са най-обективните в света?

106

Пред съдята признава

преди 6 години

Червеноармейците изнасилили 2млн. жени и всявали страхЕ, така е без Стамбулската конфекция...Аз да ви опиша мъките си, преди 30 години - загледах една колежка с големи очи. Тя си помисли едни лоши неща и когато в столовата се редяхме, тя опря окото си/голямо беше и топло/ до лакътя ми. После се случи неизбежното. Дали мен или нея ще съдят?

105

руски окупатори

преди 6 години

знаем е истината. Срещу Хитлер воюват англичани , американци от Запад. От изток-3-и Украински фронт (украинци)....Но както винаги руските мародери крадат и славата. Те сами са победили Хитлер..ха.ха голям виц..ха.ха

104

pras4o

преди 6 години

В книгата "Геноцидът и Холокостът извършен над българите PDF" от Георги Войнов е цялата истина с факти и документи.

103

Анонимен

преди 6 години

До *** до 108Нещо май си изпускаш нервичките нали си възпитан европеец не е лошо да не намесваш родата по женска линия защото и другите поназнайват разни благословии.

102

ТЕМА

преди 6 години

Темата е Яка - Дойче Веле срещу Русия .Няма я само Ел,ка .Шараните ги чакам .