43

UFSY

преди 9 години

До ЕСв ЕС няма място за руснаци и русофили ! Аз съм европеец и гражданин на страна член на ЕС и лобирам за ЕС от територията на самият ЕС ! Тези които са русофили да не ми търсят х-я тук в ЕС ,а да отидат в Русия и от там да я хвалят ! Какъв х-й ядете тук в ЕС ?! Марш в Русия ! Предатели долни !----------------Много силно и демократично изказване, само не разбрах дали все още имам право да се изказвам свободно, да изразявам позицията си освен ако не като априлската пардон европейската, а?

42

Анонимен

преди 9 години

Сменям два хамбургера за една матрьошка-може и жива...

41

Анонимен

преди 9 години

putin e 6ahmatist. tova go e samislial i planiral ot godini. toi znae na kakyv hod kak da otgovori, a zapadniazite tepyrva zapo4vat da misliat. poslednia hod e kran4eto i evropa kliaka dosta.

40

Пишлеме,

преди 9 години

До Анонимензабрави бананите. Много си ***, Саше. И да пренапишеш историята, все тая. Не сме чак толкова зомбирани.

39

и кво

преди 9 години

Та какво се шашкат, нали налагат санкции, ако не са очаквали насреща да има, живеят в друг свят. Малко преекспонират, Запада е очаквал подобен ход, едва ли действа без да обмисли нещата..

38

123

преди 9 години

Браво на Путин!!!!

37

Анонимен

преди 9 години

44. Затвори си кречеталото !Теб трябва някой да те дондурка и помага !Я питай Българското правителство да каже , България колко губи от Руските санкции ?И какво прави Българското правителство , на международния пазар . Сега всички ще хукнат да търсят пазари .. А някой вече са сключили договори с Русия за внос на храни !

36

Монархист

преди 9 години

Айде сега другарите еуропейци с дружно писъмце до Обама да им намери пазар за стоките.

35

Анонимен

преди 9 години

"Пази Боже от руска помощ ! Нали видяхме и знаем защо ни "освободиха" от турците ! За да ни поробят руснаците !"---Добре че нашите братя янките ни освободиха от руско робство и ни донесоха демокрация, свобода на словото, западни коли, кока кола, дънки, макдоналдс и домати внос от Холандия и живеем много по добре. Сега можем да критикуваме правителството и управниците се вслушват в гласа на народа а преди който критикуваше беше затварят в лагер и убиван от руските агенти.

34

Чавдарче

преди 9 години

БРАВО РУСИЯ !!!!

33

Анонимен

преди 9 години

Ах, как сте се накачулили да изнасяте за Русия ???А до сега се правехте на ударени и си издавате санкции !Яжте си продуктите !Ох, италианците искат пък списък ! Всички хранителни стоки от ЕС , не го ли разбрахте ??

32

Анонимен

преди 9 години

"по-принципа на пазарната икономика, който не винаги важи у нас след като има свръх предлагане цените би следвало да паднат."--Би следвало да паднат но това е по икономическите закони, а ние сме пазарна икономика и определящо е печалбата. В такива случаи храните се унищожават защото ако цените паднат веднъж това води до по голяма загуба на печалба от колкото да се унищожат и да се подържа дефицит - народа пак ще купи и скъпо. А паднат ли веднъж посел ако ги вдигнеш може да загубиш пазара.

31

Анонимен

преди 9 години

Буквално невероятна новина,че Обама обмисля дали да продължат с въздушните удари над Ирак или да хвърлят кутии с хуманитарна помощ,току-що публикувана на New York Times.Обама обмислял дали да обстрелват или да хвърлят храна и медицински материали,за да се справят с хуманитарната криза на около 40 000 души,принадлежащи към религиозни малцинства в Ирак, които умират от топлина и жажда по върховете на планините,заплашени от от ислямистите

30

Анонимен

преди 9 години

В сайта на Форбс Украйна има съобщение, че във връзка със сложната ситуация в страната и с коментарите, които ставали от ден на ден все по горещи, сайтът мремахва коментарите под статиите. Т.е. налага се цензура.

29

UFSY

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯаз си спомних, наскоро четох за един договор между Китай и Русия опа... там се разплащали в юани и рубли, пък се и присетих за формиране на една банка, с резерв изразен в равностойност на долари, ама щяло да е пакет от валути... та се присетих и за още един договор скорошен, за петрол и реекспорт на петрол (ирански петрол) срещу рубли, юани и бартер в стоки. Скоро май бе подписан и още един договор за вонни доставки в Рупии и рубли и юани... тц тц тц ...

28

Анонимен

преди 9 години

Европеерасти генерал Зима идва ,това е само началото на края ви!!!

27

БЕРИЯ

преди 9 години

ДЕТСКАТА ГРАДИНА ,ЕС И САЩ ,ЩЕ СИ НАМЕРЯТ МАЙСТОРА . ЗАБРАВЯТ ,ЧЕ РУСИЯ НЕ Е ХОЛАНДИЯ. ЗА РАДОСТ НА СВЕТА ИМА НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ ,СРЕД КОИТО И РУСИЯ,КОИТО НЕ СА ИЗПУСНАЛИ БАЛОНА ,НАРЕЧЕН "ДЕМОКРАЦИЯ". СТОЯТ СИ ЗДРАВО НА ЗЕМЯТА И НЕ СЕ ОГЪВАТ ,КАТО ОХРАНЕНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СМОЦИ ,КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СМУЧАТ ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА.

26

РусНака

преди 9 години

до 26спокойно, еще не вечер. Турци сядат за стол на преговори и искат в Търговски Съюз с Русия. Обмена на стока ще е в лири и рубли, има вече борса в Санкт Петербург за търговия на петрол в рубли. сега сам си отговори къде отива доллар?

25

до Гурбетчия

преди 9 години

Ти гледай БРИКС да не спре да се разплаща за 2 (ДВА) дни със зелените хартии без покритие, та да не фалира любимата ти банка, сещаш ли се ;-)

24

Анонимен

преди 9 години

Европейците не са чели форума. Нашенци викат няма страшно. :)) това са дребни разходи за ЕС.