110

gostenkata s kosata

преди 11 години

Тоя *** каква е палачинкаааа...като знаеш нещо айде кажи го бе *** телевизионна...или ние не сме достойни за великите ти "журналистически" разкрития?!

109

razgradski pop

преди 11 години

..ами тогава ББ ще напарави това което е необходимо за да не си отваряш устата..

108

Хахохехи

преди 11 години

Ами отвори я де, а не - "Дръжте ме, ще го убия!"

107

7 ТЕ

преди 11 години

ОХ..И ТОЯ ЩЕ СИ ОТВАРЯ УСТАТА...ТО НЕ БЕШЕ ТРАКТОРА,БРЕНДО,БАРЕТАТА,СТАНИШЕВ,СЛАВИ БИНЕВ,УЧИНДОЛСКИЯ ЦЪР.УЛ И КОЙ ЛИ ОЩЕ НЕ КА****! ИЛИ КАЗВАЙ ИЛИ СИ ЗАМИНАВАЙ,ЗАЩО ЧАКАШ ИЗБОРИТЕ,ЗА ДА ЗНАЕШ НА КОГО ПАК ДА СЕ НАВЕДЕШ ЛИ!?

106

нечул

преди 11 години

Бареков,ти политик ли си или журналист???

105

Анонимен

преди 11 години

Ми хайде отвори си устата бе, ***! Значи имаш да разказваш престъпления. А премълчаването им е съочастие! Как може всеки да се изказява по такъв начин в телевизията и после прокуратурата и полицията да не реагира. Все едно аз да кажа, че знам еди кой си каква бомба е сложил, но няма да кажа, че ще го аресутват. И че ми е по-удобно да го държа в джоба си. Мутренски и селски номера и изказвания. Кога тези нагли мутри ще се научат да си носят последствията за ВСЯКА ЕДНА КАЗАНА ДУМА?!?!

104

Tina

преди 11 години

"Ще стигна до края с него".Звучи обещаващо и някак интимно...Защо ли ми се струва се периодично си стигате двамата до този край?...

103

Анонимен

преди 11 години

ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО АКО НЕ БЕШЕ ТЪЖНО! ЕДНО ДРЕБНО, ЗЛОБНО И ПРОСТО ЧОВЕЧЕНЦЕ КАТО ДУДЕНЦЕТО ВЗЕЛО ДА ЗАПЛАШВА ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА! АМИ ХОРАТА ОТДАВНА ТЕ РАЗБРАХА КАКЪВ СИ И ТИ И СПОНСОРЧЕТАТА ТИ! ТЕЗИ, КОИТО ТИ КУПИХА ДЖИП БМВ ЧЕ ТИ НАЗНАЧИХА И ОХРАНА! ЩЕ ВИДИШ НЯКОГА РАБОТА В СЕРИОЗНА МЕДИЯ КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ НА БАБА ТИ НА СЕЛОТО ОТ ПЛОВДИВСКО!

102

ХХХ

преди 11 години

Да си министър председател не е като да плямпаш простотии и да се правиш на директорче бе ***. Да правиш седянки с К.Стойчев ,Райчев ,Станишев и т.п. изпечени доказани мошенници и заедно с "Дългия"да се опитвате да ги върнете на власт за да прокарате всички вие частните проектчета.Хората не са толков *** за каквито ги мислите...Като си такъв патриот къде беше до сега и излезе като оръжие в ръцете на "онеправданите" партии.Хората не са слепи и не виждат като теб само платени активисти. ГЕРБ..

101

Криво ляво Запознат

преди 11 години

Много е полезно да се следи поведението на Бюреков. Трябва да се гледа не конкретиката на журналистването му, а към кого е обърнат. Трябва да му се признае безпогрешното разпознаване на къде ще духа вятъра. Предполагам, че неговите .... да ги наречем "консултанти" са много осведомени хора. Щом така категорично се обърна срещу ГЕРБ, при условие, че беше придворен на Бойко журналист, явно Бойкова дружина е пред тотален разпад. А ГЕРБ ще остане в миманса като други - напр. НДСВ.

100

Продуцент

преди 11 години

Шоуто на Барека е мно'о добро. Народа се кефи здраво.

99

СОФИЯ

преди 11 години

Това журналистче може да си отвори устата само за алкохол!!!

98

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ се оказаха като СССР - колос на глинени крака

97

тъпчо

преди 11 години

Ся........според закона ако знаеш за престъпление а не уведомиш компетентните органи автоматично ставаш съучастник....... Аз мисля, че прокуратурата е длъжна да го привика в този случай. Щом иде реч за "белезници"....

96

Анонимен

преди 11 години

ЩОМ И ЖУРНАЛИСТИТЕ СТАНАХА ПОЛИТИЕСКИ ***, ЗАГУБЕНИ СМЕ!БАРЕКОВ, СТАНИ ПОЛИТИК, СТИГА СИ МЪЧИЛ ПРОФЕСИЯТА!

95

Анонимен

преди 11 години

До българинЗащо са му познания,те просто не му трябват! Имаше си Дянков,Цветанов,вярнота куче Цецка Стругарката!? Кво му трябва повече на човека! За него игри на белот и сантасе,мачлета,леко дремване на някоя международна сбирка,хеликоптери,правителствени самолети и яко дране на маряля,тва е!

94

Анонимен

преди 11 години

predi izborite beleznici, a sled tiah edno trendafil4e

93

Анонимен

преди 11 години

Не искам да подклаждам напрежение, но май след няколко месеца пак ще са пълни площадите- то се вижда че оправия няма...

92

Наблюдател

преди 11 години

2 от най.известните "фурнаджииски лопати" се кръстосаха като "шпаги", ха,ха...! A какво друго може да се очаква от "ф.лопати", освен пак да се изметнат!?

91

Анонимен

преди 11 години

*** нагъл!Що си мълча през цялото време, а чак сега заплашваш да проговориш.Ти си един съучастник в цялото нещо. Срам за журналистиката