19

do НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

ти съвсем си изкукал бре ...

18

hagen

преди 11 години

Съобразете се с хората, откажете се от тази авантюра, призова Петър Димитров. А защо не се съобрази с хората не искащи да се закрие Кремиковци а си затрая и неговата авантюра е с косвени последици.

17

Анонимен

преди 11 години

До 10: Ти си един наивник...кото бъркаш "добър" човик с бетонна глава, каято носи отговорност за разхищението на огромни държавни средства и все още не в затвора !

16

optimist

преди 11 години

Отвратителни, гнусни червени отпадъци! Иска ми се да използвам по-красноречиви думи, но ще наруша правилата на форума. България ще тръгне напред единствено и само, когато на територията ни не остане нито един комунист!

15

До 9

преди 11 години

Я отиди да стрижеш калинки ,а не използвай числа на които не знаеш значението.та 34 милиарда.Ами раздели ги на 7 милинона и ще видиш ,че ще получиш сумата 4857лв на калпак-Това много ли са или са малко.И да ти кажа ,че половината от тия пари са на около 600 човека в България.Това според официалните данни

14

Анонимен

преди 11 години

8, да ми ядеш герберския к*р. Правителството все още изплаща пари по договори за 6 г., сключени от кабинета на Станишев за изпроводяк (през цялата му последна година). Политиката на бюджета е определена много отдавна, на икономии още преди Герб да влезе във властта и да взема решения. Като капак на всичко парите от европейските фондове, които донякъде допринасят за освежаването на българския пазар с нови инвестиции при Станишев ги спряха всички, сега всички пак текат към България.

13

Анонимен

преди 11 години

На това му казва отчаян опит за събиране на пари. Постъпка на отчаяние поради некомпетентност.

12

do 10

преди 11 години

НЕ Е ДОСТАТъ4НО да си 4естен и по4тен ...Тои и жан Виденов бе6е 4естен и по4тен, пък виж какво стана 97-а ...САМО ГЕРБ !!! ДОЛУ БКП !!!

11

Анонимен

преди 11 години

Капитализма си отива, и крахът на капитализма ще е по-жесток от този на социализма!РЕВОЛЮЦИЯ БРАТЯ, РЕВОЛЮЦИЯ!

10

дан

преди 11 години

мамка ви *** комунистическа, трябваше 1989г да ви *** всички, да има мир в страната

9

Анонимен

преди 11 години

Най-голямата грешка на ГЕРБ е, че допусна тези да се разхождат на свобода ! ... сега им сърба попарата, а те продължават да тежат като воденичен камък на шията на държавата !

8

Деси

преди 11 години

Тия *** първо погнаха майките да връщали неправомерно взети мизерни стотинки, после орязаха болничните и обезщетенията за безработица (уж антикризисна мярка, която уж да отпадне от януари 2012 г...грънци), после орязаха безплатните лекарства, после увеличиха възрастта за пенсии без да се съобразят на 60г хората губят вече жизненост, после увеличиха осигурителния стаж за изчисляване на майчинството на цели 24 месеца, сега и това...не геноцид, няма такава силна дума в богания ни език...

7

българка

преди 11 години

Мнооооого сте загрижени другари цоциалисти за народа, ама мнооооого!Вие, които окрадохте и съсипахте държавата, вие които изядохте влоговете на хората с инфлацията, която спретнахте на Жан Виденов, вие ли ще ни говорите за честност и справедливост - ЛЪЖЦИ!!!

6

Българин

преди 11 години

Лично познавам този човек. Гарантирам ,че е честен и почтен. Заставам зад всяка негова дума и знам ,че не са пропаганда ,а самата истина.Не ме интересува политиката ,пиша ви като човек ,който му "пука" за България.

5

kulio

преди 11 години

34 млрд лв депозити в банките били бели пари за черни дни???? , я си е.бавайте майката комуноидна върнете откраднатите комисионни от АЕЦ Белене

4

Вожда до 3

преди 11 години

"алоо братята от БКП връщайте парите "Няма. Тези пари са при Кристалинчето мии.

3

възмутена

преди 11 години

Стига б-ееееее.Кой вкара" плосък данък"?

2

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам, че се съгласявам с политик, но този говори ужасно умни и верни неща. Народът откача вече от безпаричие, а тези се чудят къде що да оскубят. Недай си Боже да дотрябват тези пари за лечение, тия няма да ис мръднат пръста да отпуснат някой лев.

1

Анонимен

преди 11 години

Една, че две, че три, усилни и паметни години,БОЖЕ, за някой грях ръце всесилни,надигна ти и нас наказа!Кой ли може, неволя българска изказа,макар и - вчерашна се дума?Да беше мор, да беше чума,че в гроба гърло не гладува,ни жадува!А то... ГЕРБерастия ни удари,а то порой ни мътен влече,Дянков ни попари, простотия беше,у българите мозък се опече.