55

Томас

преди 12 години

54Японците с "високия стандарт" коленичиха бързо след изкуственото земетресение. Явно някои хора са забравили, че не стандарта е важен - явно някои хора са забравили думите на един велик Българин - ще им ги припомня. Нещата от предния ми пост важат и за руснаците и които си мислят, че жизнения стандарт определя кой народ какъв е - много се бъркат. Не случайно Бог ясно е казал в словото Си кое е важно.

54

Томас

преди 12 години

Няколко дена Българските войници бездействат в Букурещ, а войник остане ли без действие той или краде или си псуват началниците. За да не бездействат решават да проведат един импровизиран парад, младите офицери, младши подофицери, войници, духови оркестри да покажат на румънците какво значи Български войник. Капитан Георгиев пише следното: Музика свири, знамето се вее, лъвът реве. Марширува като на парад, през целия Букурещ нашата, първата, желязната, шопската дивизия. Вижте сега Българският войник, той може да няма ***, но победи. Той може да носи скъсани панталони, но победи. Той може да мъкне смачкан шинел, но победи. Гащите се купуват, панталоните се закърпват, шинелът се изглажда славата не се купува, честта не се закърпва, поражението не се изглажда. Вижте сега Българския войник, Марширува като на парад, през целия Букурещ нашата, първата, софийската, желязната, шопско-дървената дивизия.

53

ЧЕХЪЛЧЕ

преди 12 години

До Василев-52: Предлагам Ви да четете задълбочено военната история. Подобна манипулация /или лично мнение/ не съм чел отдавна ! Четете...

52

до авторката

преди 12 години

много си ***,*** ***

51

Анонимен

преди 12 години

Комунистическите руски олигарси продадоха Русия за стотинки на САЩ. Путин изгони и затвори олигарсите, олигарски няма, а щатите защо се плашат? Защото комунизма губи сила в Русия, следователно и САЩ контрола над Русия. Православна и антикомунистична Русия се събуди. Тя ще спре чудовището.

50

simeon

преди 12 години

какви технологии има русия ? това е една от най-изостаналите технологично нации. страна на алкохолоци, почти липса на здравеопазване, ниска продължителност на живота. младите руснаци масово напускат страната... не говори глупости томасе

49

N

преди 12 години

I kakvo kato se sreshtat i si govorjat...Vajnoto e kakvo kaza g-ja Merkel za Nabuko.

48

до 55

преди 12 години

на нас така ни харесва, ВИва САЩ

47

до 53

преди 12 години

не искам и да знам, не ме интересува, айде сега това не е обидно, налагай си твоите религиозни мисли някаде другаде тук дразниш, не разбираш ли? Коя глава, какво пише аре у лево бе промит мозък, ама такива като теб мислят че света е център на вселената, а не виждат по далеч от носа си

46

Томас

преди 12 години

52Америка е държава създадена от западни престъпници - наложила война и насилие по света. Крадяща ресурси и създаваща анархия - нищо повече не е.

45

Анонимен

преди 12 години

Русия може да е военна сила, но не е икономическа, днешно време има много повече държави с висок стандарт които да накарат руснаците да коленичат.

44

Томас

преди 12 години

50Ти знаеш ли какво е църква?

43

Томас

преди 12 години

43Каза ли нещо? Ще видим кое какво е в деня на Господното пришествие - как някои хора ще викат на планините да паднат върху тях да ги скрият от гнева на Агнето.

42

Георги

преди 12 години

Томас тук не е църква

41

Анонимен

преди 12 години

Тамасеее душата в рая, х** до края викаш а? :) ах тиии и ти си лисица, уж много религиозен пък точно обратното

40

Томас

преди 12 години

402 милиона снаряда са изстреляли руснаците срещу берлин - камък върху камък не е останало там и това още държи влага на имперските амбиции на германия. Сега пак си надигат главите от възродената римска империя, но само ако знаят каква скала идва срещу тях - Даниил 2 глава - ясно е описано.

39

Анонимен

преди 12 години

Томасе Русия и една *** да ти даде бе, дал ти това онова, да си напраиш една оргия

38

До Томас

преди 12 години

аз си знам какъв съм, но ти си един жалък живееш по моята гайда ! Дори религиите са измислили хората, за това да надвалстваме над вас, за това да се биете кой прав кой крив ! Всичко се дели на 2

37

Томас

преди 12 години

24Не знам как може да има толкова много заблудени и глупави хора - като говориш за *** - не рускини, а за съжаление най-много *** в белгия са българки - това са фактите.

36

до Томас

преди 12 години

всички държави ги управляват хора която цел е Нов световен ред, много книги четеш момче, объркан си , и религия , и наука , и мистерия... не си за никаде !