17

до 15

преди 12 години

О, я стига. На кой да ближем задниците и за какво? Ако някой насочи оръжие като теб, ти како ще правиш. Това малка България да си разлая отношенията с големите държави заради други големи държави си е ***.н.я. Само о.тр.еп.ки.т.е го правят без самочуствие.

16

Нина

преди 12 години

Този е истински ***)))

15

Анонимен

преди 12 години

Западът винаги ни е прецаквал. Разпокъсвали са ни територията, защото не искат силна държава на Балканите. Дори след като капитулираме в края на Втората Световна, САЩ идват да бомбардират София - постфактум. Пък ние взехме, че вдигнахме паметник на американските пилоти...

14

Анонимен

преди 12 години

Извинявайте другари,ама руските ядрени ракети срещу кого са насочени?Да не би срещу марсианците,или срещу остров Хонолулу?Насочени са срещу вашите домове и децата ви!Проумейте тая проста истина и пак и ближете задниците!

13

до Петков

преди 12 години

Защо след Жельо Желев?Той поне е с философско образование и донякъде разбираше от дипломация!А този помашки картоф,хал хабер си няма нито от политика,нито от дипломация!

12

Анонимен

преди 12 години

Плевня, малко повече самочуствие. Какво ни интересува Запада, Русия, съседите. Нас ни интересуват само собстените ни интереси. Когато Русия не си разваля отношенията с нас, що изкуствено го правите?

11

!!!!!

преди 12 години

Супер тъпо заглавие - не е никаква тайна срещу кого е този щит !!!

10

Анонимен

преди 12 години

То е като в човешките отношения. Мазниш се на някой, като говориш срещу друг. Т.Ъ.П.О. Вместо да си отстояваш само интереса. Престанете. ДИПЛОМАЦИЯ! Поучете се малко от Иван Асен II. Примери в българската история колкото искаш.

9

Анонимен

преди 12 години

"Той заяви на висок глас, че България повече не е троянски кон на Русия в Европа и обеща: "Като президент моите посещения в чужбина ще са от София на запад".Е, измишлъотини. Кой знае какво казал. Това и децата го знаят. В тези думи няма нищо за противоракетния щит. Друг е въпросът, че не трябва да се мазним на западняците като говорим срещу Русия. Не съм русофил, но все пак е добре да сме добре с всички и малко да ни интересува как искат да ни възпримеат.

8

8899

преди 12 години

Поредният *** взел се на серизно.

7

Историята показва

преди 12 години

Колкото пъти сме заставали срещу Русия, толкова пъти сме губили. Да повтаряш многократно една и съща грешка и да очакваш различен резултат е лудост. Руснаците поне са ни братя по кръв, ако не друго. Най-малкото имаме общи корени, обща вяра и обща азбука, ако щете. А с новите ни съюзници отвъд океана нямаме нищо общо - просто ни използват като маша срещу Русия, която е неведнъж е проливала кръв, за да ни защити - дори и когато сме били против нея.

6

rossen.kulov

преди 12 години

da be. Po taq logika az kato q znam oshte otpredi, men nqkoi visshepostaven 4len na NATO li me pravi tova? haha basi tainata...

5

Анонимен

преди 12 години

*****ти и президента!

4

Анонимен

преди 12 години

"Плевнелиев сгафил"!Съвсем нормално!Какво може да се очаква от едно тъпо помаче!

3

Анонимен

преди 12 години

Затова президентът ни трябваше да е дипломат, а не клепащо инженерче.

2

Дърдорлийк

преди 12 години

Не мож ме мина Плевньо

1

da be

преди 12 години

ebahti i tainata