64

SP

преди 12 години

E, няма проблеми - футболът може да не върви, но затова пък футболистите са най-високо платени, а пенсионерите с 40 години трудов стаж - с по 140 лева пенсия на месец - много е весело, наистина, толкова весело, че наистина звучи като виц!

63

иво

преди 12 години

Г-жа YES като еврокомисар или г-н YES като М-р Председател на България,. Изберете сами.......

62

м

преди 12 години

Поредното глупаво изказване. Как може да приказва такива неща!? Къде е тази стабилна икономика бре? По-зле става народа, а тоя седнал да се смее.

61

ФЕН

преди 12 години

КАКВО ПРАВИТЕ МАЛКИ КУТЕВЦИ...ПАК ЛИ ПЛЮЕТЕ ГЕРБ....МОМЧЕТА ХВАЩАЙТЕ СЕ НА РАБОТА ЩОТО ЩЕ ЯДЕТЕ БАХУРА......БАТЕ БОЙКО Е ГОЛЯМ ПИЧ

60

Хаджията

преди 12 години

Сега на това съвещание вземете и решете единодушно ,да отпадне граничния контрол между двете държави,и въведете съвмесни ограничения на финландските и холандските инвестиции .Покажете им ,че сме фактор в европейската политика.Заедно сме повече от 40 милиона,нека да изпием 40 милиона холандски бири по малко и да си купим 40 млн. по малко НОКИИ !!!!

59

геро

преди 12 години

Тъпите простаци ще накажат на 23 октомври тъпата интелигенция от БСП

58

Българин

преди 12 години

Щом го е казал гордостта на народа, значи е така!

57

ХРИСТО СТОИЧКОВ

преди 12 години

НЕЕЕ БАТ БОЙКО, САМО АКО СЕ ПРЕСТРАШИШ С ТИЯ ТУК: STIGABE/ ПРОЦЪФТЯВАЩИЯТ С ГОДИНИ БИЗНЕС С ДАНЪЧНИ ИЗМАМИ НА БАНДАТА НА <НЕДОСЕГАЕМИТЕ>... АЛКОХОЛНЕН БОС ИЗТОЧВА МИЛИОНИ НАШИ ПАРИ, ДАЙТЕ СИ НИ ПАРИТЕЕЕЕ ))) ЩЕ ИНВЕСТИРАМЕ ВЪВ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ)))

56

vvvvvvvvvv

преди 12 години

Няма такъв УНИКАТ и Жельо Желев би му завидял.))))))))

55

Радвай се народе !

преди 12 години

Все едно просяк да се подиграва на мултимилиардер :) Тежка е царската корона за Бойковите скромни възможности :)

54

to

преди 12 години

Тоя катун само ни срами пред цяла Европа с глупостите, които приказва.

53

Българин

преди 12 години

Господин Премиер,С глупостите ,които "ръсите" "на път и под път" излагате не само себе си ,Вие излагате България." Вземете се в ръце",защото станахте за смях не само у нас ,но и в Европа.Ако това е целият Ви интелект ,то наистина много сме се излъгали с Вас.

52

Честитка от МУ

преди 12 години

ГЕРБ - партията на благоденствието, Честити на всички Българи новото повишение на цените за ток, парно и горивата в пакет със замразяване на доходите, нашите доходи а не на мутрите. Обещали са да не е за последно и да е по-често.

51

БАЙРЯК СЛАВЕЙ

преди 12 години

Подарили на Асан предизборно : консерви , вестници , телевизор и радио .На другия ден в махалата го питат как е с новите придобивки .- Включвам телевизора - там Бат Бойко . Радиото пускам - там Бат Бойко . Вестника отварям - там Бат Бойко . Виж , консервите достраша ме да ги отворя .....

50

България над всичко!

преди 12 години

Ще гласувам за Герб! Никога Доган никога Волен (да ни докара война, и тогава да видим от къде изгрява слънцето).

49

Анонимен

преди 12 години

България умира,тои се подиграва и показва "зъби на лъв''.Черният хумор пасти да яде пред 'сериозният Бооисов.От наи-бедна и изстрадала страна като Бг да направиш посмешище(чучуло) не всеки ПРЕДАТЕЛ го може.Боико се справа с ролята на злият герои мн.добре.Сега заспиваите пред телевизора Боико ще говори хуморески...

48

селянин

преди 12 години

Гласувайте за ГЕРБ ! Шегувам се !

47

eстетка

преди 12 години

Бойко да си поправи вратовръзката,кривнала е на дясно!

46

Анонимен

преди 12 години

До 35Че къде в ГЕРБ умни хора? Нали затва се е обградил с ***, за да изглежда просташкия му хумор английски!

45

ГЕРБЕРАСТИЯ

преди 12 години

Според гадния Гербераст заплата 0т 400 лв на месец е стабилна икономика, дано умре в миризливите си л.... Мутрата премиер