103

Анонимен

преди 13 години

Големи циркове се разиграват.Много болни мозъци.Докато Алексей Петров беше в ареста нямаше взривове и флашки-приберете го отново-ОСОБЕННО ОПАСЕН !!!

102

Анонимен

преди 13 години

И сега няма да намерят "поръчителите" , както при взрива пред Галерия!МВР е безпомощно , само харчи държавни пари!

101

Анонимен

преди 13 години

Всичко това господа коментиращи е за парите и за властта .. това е ! За жалост нищо добро не очаква България в бъдеще ..

100

romero

преди 13 години

Не мога да повярвам колко наивни и заблудени хора има. За това предлагам да погледнеме на нещата типично по нашенски а именно ДАЛАВЕРАТА. Замислете се каква далаверата на ГЕРБ с тези вззривове ,какво ще спечели ??? И отговора е НИЩО ,може само да загуби. И тогава за какво им е да слагат бомби ...... ? Хайде събудете се ,измийте си очите ,пийте кафе да се разсъните и спрете да пишете глупости. Добро утро на всички.

99

Анонимен

преди 13 години

Бомбаджиите ги търсете в центрлата на бесепе и клонинги! От 1923 год. все нещо взривяват тия ненормалници

98

Анонимен

преди 13 години

В БСП има глупави младежи които членуват там заради обещанието за големи купони на Бузлуджа. Дори не знаят какво е ляво и дясно.

97

Анонимен

преди 13 години

така е.............като си избираме мутрите за управляващиЕй сега ще наизкачат гербавите по форума и ще почнат, че едва ли не сами са се взривили

96

Анонимен

преди 13 години

ей,голем смех пада тука,в страната има три вида хора,червени,сини и *** мозъци,тия последните бяха живковисти,после царисти,сега герберисти,найс а?е това еничарския синдром.

95

Трайкофф

преди 13 години

Удобно нагласена работа чрез "нашите" хора в МВР. Сега всички ще ревнат как била заплашена демокрацията и колко било лошо положението. Почти като взривяването на "Света Неделя" през 1925г, само дето няма да има требене на комунисти. Почерк ли?! Почеркът е ясен отдавна. Почеркът е на незабранената навреме терористична комунистическа партия. Нищо чудно пак руснаците да им помагат. Нали искат АЕЦ- Белене, нали Вальо Златев е техният човек от Лукойл, бензинът ще поскъпне с още един лев. Евакуацияаа!

94

Анонимен

преди 13 години

Сега чакам да видим Костов,Трактора,Янка,*** как се възмущават,как така и защо така...Има ли някой,който не се досеща защо се правят тия самовзривявания?!Едва ли?!

93

Анонимен

преди 13 години

Да обвиняваш някой,че сам си е сложил бомба е безотговорно.Нямам никакви симпатии към РЗС,но когота отговорни фактори говорят без факти, заприличва на кръчмарски лакърдии.Никакъв политически изказ,никакво задълбочено изясняване на случая.

92

Анонимен

преди 13 години

Това и *** да е, няма да е толкова *** да отиде да сложи бомба пред опонента си. Съвсем е ясно, че Трактора си е организирал всичко, по идея на ненормалника гей Яню

91

Господ е събирач....

преди 13 години

А кво да кажеме за управляващата лумпенска "атака" .... ортака за мръсни поръчки на управлението ... то не че другите управляващи са по различни ... абе Господ е събирач....До като, не се хванат извършителите и поръчителите на ТЕЗИ АТЕНТАТИ...ВИНОВНИ ЗА ТЯХ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ВСИЧКО СОЧИ ТЯХ ЗА НАЙ-ВЪЗМОЖНИ ТЕРОРИСТИ!

90

Господ

преди 13 години

Това е ПР кампания за да изкарат, че едва ли не ГЕРБ са го направили...

89

Йорданка

преди 13 години

Eто, това е истинското лице на Трактора - мутра, непризнаваща закони и морал, в стремежа си към надмощие.

88

статистик

преди 13 години

предлагам при следващите коментари всеки да впише в име дали е бивш или настоящ комунист/БСП/,комсомолски секретар и в коя партия членува в момента.Другите можем да се наричаме анонимни.Така ще видим кои са заразени!

87

Анонимен

преди 13 години

В тази "мутренска" държава от тук нататък ще се живее така!Гарантирано от ГЕРБ!

86

Анонимен

преди 13 години

Червените *** и сателитите им са много изнервени-защото разбраха,че няма да им мине вота,народа ще избере пак ГЕРБ и започнаха отново да си поставят взривчета.

85

Анонимен

преди 13 години

До 82 Обективен Ето това са *** от бесепе и от смъртта на момичето искат да печелят дивиденти. Нещастници! СТАМОТА!

84

гейо

преди 13 години

Напротив,точния човек съм.