40

Голям Праз

преди 13 години

С думите на Мавъра съм съгласен, но до етапа в който започва да приказва за "Белене" - там уйдурмите са страшни. И Мавърът да не говори за национално предателство, защото точно неговата черна особа затвори "Козлодуй"!

39

Николай

преди 13 години

Прав е Костов,но никой не иска да го чуе.Не чувате,защото не ви говори сладки приказки.Пословично наивен,народа вярва на гръмки обещания и злобни отрицания.Осъзнайте се хора и се опитайте да разсъждавате.И нека да си изберем умни и компетентни ръководители,загрижени за просперитета на народа и държавата.

38

Gerber do 27

преди 13 години

Kato ti cheta isterichnite gluposti, mai ti si umirash ot strah kato chuesh za Boiko Borisov i GERB !!

37

Хм

преди 13 години

"През 1998 г. при същата ситуация вътрешните гласове в България бяха категорично в полза на Милошевич. Правителството застана категорично зад ударите върху Милошевич и то се оказа единственото спасително решение, оздравяващо мира на Балканите", разясни Костов.Затова трябваше да обявиш НЕУТРАЛИТЕТ *** такъв!!! А не лижеш мириканските *** и да ни скарваш още повече със сърбите...Само заради това, че пусна самолетите да убиват децата там, трябва пеша през Сърбия да минеш - каквото решат!

36

Анонимен

преди 13 години

Най-*** е, че се плаща ДДС върху акциза на горивата. Тези от ГЕРБ май хич не ги е еня за народа !

35

....

преди 13 години

Мисля че единствената алтернатива която остана, за в момента, е СДС... ГЕРБ се изложи, за БСП дано повече никой не помисля! Същото се отнася и за ДПС... Атака, за жалост и те не са толкова компетентни, затова, единствено СДС е варянт, на следващите избори, но не трябва да спират преговорите за АЕЦ Белене, защото ни е нужен!

34

Анонимен

преди 13 години

Борисов бърза да си сложи ламаринката,един месец мораториум,ние го чакаме да ги намаля той иска да ги задържи само за един месец.Наглец лъжлив.

33

Петров

преди 13 години

Тези оправдания с "международното положение" наистина станаха манталитет за българските политици - специалисти. Прав е Костов.

32

Красимир

преди 13 години

Абе Ванка,абе,костов!И от Марс да е суровия петрол-щом цената на борсите се е повишила това е положението,руснаците също продават на борсови цени,не са толкова ***.Търсенето е повилшено,сега им е паднало да ударят кьоравото.

31

БоСимеонов

преди 13 години

Така е и не е така. България има нужда от нова АЕЦ. Мотивът на Костов- да не строим, защото е руска... някак не върви. По отношение на политиката на ГЕРБ е абсолютно прав. С или без "Белене" с това управление сме загубени.

30

железният гербер

преди 13 години

Ти пък си мнохо 'убав! Лъжа, лъжа и пак лъжа! Ако не сме ние от партия ГЕРБ на всички вас ви е спукана работата. Ние крепим България. Който е против нас, е против България. Железен ред за всички вас!

29

Алекс

преди 13 години

Костов скри нефта! Под банките си!

28

do Kostov

преди 13 години

Na umrjala partija mnenieto ne me interesuva!!

27

галактика

преди 13 години

Излиза нова книга, свързана с икономическия преход и икономическите теми в България ----- Спирам се върху това не за друго, а защото в подзаглавието е споменат Тато ---- Та в тази книга той казва * ---Допускал съм грешки, но кажете ми кой е работил и не е грешал Може да съм грешал, но престъпления срещу народа не съм правил*

26

Бачо

преди 13 години

Герберите умират от страх като чуят за Костов и Янев.Това са хората които им искарват кирливите ризи и далавери на яве

25

Анонимен

преди 13 години

MOGO SI BOS IVANE ZA KOLKO PRODADE RAFINERIATA CHE REVES

24

РПГ-7

преди 13 години

Гаргамел, ти пък що не одиш да си гледаш теменужките!!?? Кви глупости ръсиш, петрола независимо къде се добива се продава на борсите и там се формира цената, това го знае и ученик курс в икон. техникум или просто трябва да плюеш ? Защо да ни продават петрола по-евтино, защото такива като теб практически скъсаха търговските връзкис Русия в угода на запада и в ущърб на българина, кой ни зароби със скъпия ток "американски" от ТЕЦ "Марица изток" 1 и 3 !??

23

Джони

преди 13 години

И. Костов е политика ,който е най адекватен и казва истината. Ако някой може да ни извади от кризата - това е СК.

22

всичко и всички,

преди 13 години

трябва да скачат ,"Кой не скача е червен "!

21

Анонимен

преди 13 години

Колкото да не ми е симпатичен Костов е отново прав!