140

Анонимен

преди 13 години

Za Boiko njama mnenie, no gerberite sa g.ovna. Mirizlivi i gnusni. S glisti.

139

kючуков

преди 13 години

Забележително!!!!!

138

Анонимен

преди 13 години

Браво, това се казва добра работа. За да няма кражби е необходим непрекъснат и строг контрол. В САЩ е така, в Европа е така. Защо не и у нас. Дисциплината не е вродено качество на човека. Добра дисциплина се постига с добра тояга пък чак далеч по-късно тя става навик. На запад има строга дисциплина защото много са ги били а не защото са по свестни от българите.

137

АСИ

преди 13 години

ОТ ОГНЯНОВО.

136

Президент на РъБъ

преди 13 години

Колкото повече *** турско-комунистическите мекерета в сайта и по телевизията - толкова повече ГЕРБ е на прав път :)САМО ГЕРБ!ДОЛУ БСП! *** от сайта можете да продължите с олигофрениите си :)

135

Боко е наше момче

преди 13 години

Въпросът, който все още няма отговор, е защо Бойко Борисов, чийто прадядо (според Гр. Лилов) е ликвидиран, без проблеми е приет в редовете на БКП. Без спънки прави блестяща кариера точно в тези факултети, които се оказват абсолютно забранени за него. Сбогува се със званието курсант в тях, но получава званието техен преподавател и ръководител на катедра. (Гр. Лилов)Зададеният от автора въпрос е в известен смисъл риторичен, тъй като той отговаря на него чрез информация за кариерния напредък на фамилия Войнови, която претърпява коренна еволюция чрез съучастието си във върховете на комунистическото управление. За да постъпи и завърши елитната школа за кадри на ДС и милицията в Симеоново, Бойко Борисов притежава още един атестат бащата, полковника от софийската противопожарна служба Методи Борисов. По линия на бащата Бойко Борисов произхожда от комунистически род, доказателство за което е, че Методи Борисов е от най-доверените номенклатурни кадри на ГК на БСП-София.Ровейки се в софийските потайности от биографията на Бойко Борисов отпреди 10 ноември 1989 г., Лилов разказва за случая с авиокатастрофата край София, в която мистериозно са замесени и ген. К. Войнов, и новобранецът Б. Борисов. Според автора формирането на Бойко Борисов зависело не само от този злополучен случай и политическите игри зад него, но и от установените връзки на Бойко със състезатели по борба от онзи период: по-късно те ще циментират физиономията на известните борчески групировки от 90-те години.За бореца-каратист Бойко Борисов мненията са полярни. Едни от колегите му дават положителна оценка, докато треньорът му Валери Найденов споделя, че го изгонил от школата по таекуондо заради клюкарство, лъжи и интриги. Според същия треньор Бойко получава черен пояс, както и останалите си награди, не заради спортни успехи, а заради приноса си в развитието на каратето и на спортен клуб Ипон. Черният пояс и седмият дан му ги дава бъдещият ръководен бос на групировката СИК Румен НиколовПашата, който му е дългогодишен авер. Треньорът добавя, че за жалост като трениращ Бойко показваше страхливост!

134

Q-чуков

преди 13 години

Я сум, мале, чук! :)

133

Анонимен

преди 13 години

Не зная кое време точно наричаш наше. Времето е на всички, а ако визираш нещо друго - никога не съм членувал никъде. Това противоречи на принципите и възпитанието им. За мен партиите са единствено една част хитреци да манипулират мнозинството и да живеят на негов гръб. Всички партии - и червените, и сините, и любимата ти ГЕРБ, при която се срещат и от двата вида - и червени и сини комунисти, начело с Вожда ви, който пък е виолетово-лилав. И той сиромахът вече не знае кой е и по каква работа седи на Премиерския стол. Ама като са казали Генералите ще стои. На тях не може да се противоречи. А освен това и марионетките по принцип слушат кукловодите си.

132

АСИ

преди 13 години

НАМИРА СЕ ТУК ТАМЕ ОЩЕ НЯКОЕ.

131

kючуков

преди 13 години

от къде е той

130

Анонимен

преди 13 години

А защо Бойко не съкратите разходите си за платените PR-и в нета ? Вероятно икономиите ще са доста големи !

129

kючуков

преди 13 години

към кого се обръщаш?

128

Анонимен

преди 13 години

Българското правителство е предвидило официално да изхарчи около 100 000 000 лева за пропаганда и подслушване на телефоните, за терор и потискане на населението. Не влизайте в полемика със защитниците на ЦРУ/ГЕРБ, те са платени и то от нашите пари, за да ни тероризират и потискат в нет пространството и не само там.

127

Анонимен

преди 13 години

Герберчетата са заети в момента да подмиват на вожда Боко Тиквата насрания ***.

126

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Не знам дали е имало СРС-та онзи ден като чуках Кючука...

125

АСИ

преди 13 години

КЮЧУКОВ

124

Анонимен

преди 13 години

За лекарите и мед.персонал пари няма,за училищата и университетите няма,а за 60000 *** полицаи се намират!А на теб Бойко ли ти харесва - мутрата, ченгето, разтривало ушите на Тодор Живков, а скато свърши далаверата при комунистите се обяви за антикомунист. Този поне е последователен и принципен.

123

Президент на РъБъ

преди 13 години

132... Аз съм си с един ник само... За разлика от многото гласове в тиквата ти наречена по съвпадение глава :)

122

Анонимен

преди 13 години

А аз предлагам първо Бойко да мине през детектора и да отговори на няколко прости въпроса...1. Има ли протекция от негова страна към трибуквените групировки / ***, СИК /2. Има ли общи икономически интереси със Цветелина Бориславова.3. Участвал ли е във корупциони схеми.4. Участвал ли е във Мутренски бригади.5. Знае ли нещо по въпроса за "фалшифицираните" му подписи като кмет.6. Комунист ли е.7. Разтривал ли е ушите на другаря Живков / това е контролен въпрос / всички знаем отговор

121

kючуков

преди 13 години

Останаха ли още герберчета или да ходим да ги търсим по други форуми, трудно се ловят, малко останаха