33

Ммммм, даааааа

преди 1 месец

влезнали са на руска територия, но.....дали ще успеят да излезнат, това е въпроса и как ще излезнат, с краката напред най вероятно. А да променят хода на СВО с това нахлуване е наивно дори за мечтатели. Щеш и оставят костите по руската шир като милиони които са се пробвали и преди.

32

АнонимеН

преди 1 месец

ДА ЖИВЕЕ НОВАТА ОСВОБОДЕНА КУРСКЪ РЕПУБЛИКА ! ЕВАЛА УКРАЙНА!

31

Анонимен

преди 1 месец

Само гледайте какво чака влвзлите-вече са отписани!Руските части подготвят стратегия ,,чувал"-никой няма да излезе жив!

30

Анонимен

преди 1 месец

Местните русофоби да заберат 300-те хиляди дезертирали укронацисти туристи у нас и всички дружно към окопите на Донбас!!! Вън murviiiii!

29

Анонимен

преди 1 месец

Най-върлите русофоби, преди бяха най-големите *** на руски за д н ици. Сега започнаха да лижат американските. За справка, цялата ни политическа класа.

28

Реалист

преди 1 месец

Войната от самото начало си е братоубийствена.Това са смесени бракове,повече от нормално е за всяка част от света в пограничните региони да е смесено населението.Первезни и откачени лидери водят война с цената на човешки животи и съдби.Кой и какво по дяволите печели от една усрана територия?Какво е значението на няколко километра при днешната глобализация?Кой ще живее и кога щастливо и доволно от това което се случва?

27

Батко Путин

преди 1 месец

Охх, лошо ми е...

26

Анонимен

преди 1 месец

Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка русофоби!

25

Анонимен

преди 1 месец

Кой сега е агресора?

24

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците са наши братя. Най-близките ни. Ние с братушките сме една кръв и една вера! Русофобите са гюбре за наторяване!!! Най-добрият русофоб се намира в почвата на 2х2х1 м.

23

Анонимен

преди 1 месец

Щом Кремъл официално признава, че украинците са навлезли на 30 км. в нейна територия, то значи в действителност ВСУ е на 300 км. в руската територия. И приближават Москва.

22

Анонимен

преди 1 месец

Русия мачка нацягите и наетото натовско дришньо и напредва стремително на фронта. Русия направо пържи нацягите и натовците още в хотелите, преди да са се добрали до фронта. Русия ви пръска русофобчета и аз съм много доволен муахахаха!!!

21

Анонимен

преди 1 месец

Най-добрите украински резерви, които извършиха нерористичното нападение на руска територия вече са обградени от силите на подразделение Ахмат. В Суджу се водят кървави боеве, от които нито един агресор, навлязъл на руска територия нама да се измъкне жив. Руската земя е голяма, за всеки терорист ще се намерят 2 кв. метра земя.

20

Анонимен

преди 1 месец

Като се разхождам по улиците 3 от 10 човека са русофоби и тия същите за една ракия биха продали и майчиното си мляко. Биха станали палачи подчинени на западния фашизъм.

19

Анонимен

преди 1 месец

Украйна ще превземе Москва, а Русия ще превземе Киев.

18

Земята е стъклена

преди 1 месец

10 години откакто укронацистите подпалиха Дома на провсъюзите в Одеса, където изгоряха живи 43 човека, 6 бяха убити на улицата и 200 бяха ранени. Там между другото имаше българи жертви. Преди началото на СВО Путин каза, че всички престъпници се знаят поименно и ще понесат своите наказания. Путин е мъж и си изпълнява обещанията. Слава на Путин, той е Велик!!!

17

Програмист

преди 1 месец

Московитите са слаба ракия

16

Марин

преди 1 месец

1200 бройки уркочовекоподобни индивида вече са пред портите на Свети Петър :)))

15

Анонимен

преди 1 месец

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

14

Анонимен

преди 1 месец

Нарочно са ги пуснали. Това е с някаква цел.