62

Анонимен

преди 3 месеца

Който иска война да заминава на фронта

61

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 3 месеца

Не може ли американците да си направят базата в любимата им Гърция. Все пак в 90% от американските филми слушаме за необятната гръцка история (така им е удобно на америте, я ги питайте за викингите ама им дайте памперс първо)

60

Анонимен

преди 3 месеца

Абе кви са тия реклами по тв на нато бе, толкова ли е паднало доверието в тая организация, че се рекламират като прах за пране

59

до 57

преди 3 месеца

До hahahahaБългария е в НАТО незаконно, без референдум , там ни вкара един антибългарин, евреин и ционист Соломон Паси.................един лигльо и ревльо, който се фукаше с един стар и грозен Трабант и ревеше като женско когато бяхме приети в НАТО...............много вреден елемент за България е Пасито, само Меглена Кунева е противна колкото него и Росен Плевнелиев!!!

58

Анонимен

преди 3 месеца

до 50, това показва ролята на личността в историята, по време на Априлското въстание, премиер министър бил Дизраели, когато сутрин му съобщавали за турските зверства при потушаване на въстанието, той казал, тези дървеници не свършиха ли (за нас), Гладстон е бил опозиция и е организирал парламентарна комисия, която идва в България и установява, че по време на въстанието не е пострадал нито един от цивилното турско население, нито един, късмет за нас е че Гладстон е бил премиер при Съединението

57

Франция и Англия

преди 3 месеца

никога не са мислели доброто на България, те са вековните врагове на майка-България...................от големите държави само Германия и Русия са помагали на България....................а ролята на САЩ в БГ-история е спорна!!

56

hahahaha

преди 3 месеца

НИЕ сме НАТО. НАТО не са нЕкои други. ние СМЕ Европа. Рашунгерите не са и никога няма да бъдат. НОООО тук ще се построи база на рашунгртие и всичко е точно. квас и пироги за всички.

55

Анонимен

преди 3 месеца

До за Острова Когато някой ми каже, че е ясно като бял ден, ми става ясно, че в мозъка му е тъмно като в тъмна нощ.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Румънците си знаят интересите, а България русофилщината я убива бавно и мъчително всеки божи ден.

53

Анонимен

преди 3 месеца

До До Анонимен 46 "90% от историята ни" е измислената история, която се преподаваше и учеше до 90 година.

52

за Острова

преди 3 месеца

Освен това Чърчил е искал да заличи България от картата на Европа, а на парижката мирна конференция - 1919 г. ,Дейвид Лойд Джордж(Англия) и Клемансо(Франция)са искали да откъснат изконни БГ-територии от България, в голяма степен са го направили, добре , че е била американската делегация и президента Уилсън да вразумят малко гадните франсета и ингелизи!!Франция и Британия са врагове на България!! Това е ясно като бял ден!!

51

Анонимен

преди 3 месеца

до 51, защо?

50

Км

преди 3 месеца

През ВСВ,румънци,които са се биели срещу СССР не са вземани в плен.Разстрелвали са ги на място .ЗАЩО!!!!

49

До Анонимен 46

преди 3 месеца

Не си прав, Англия винаги е била срещу България, англичаните са подкрепяли зверствата на турската империя и клането в Батак, може да е имало единици-англичани, подкрепящи БЪлгария, но официалната политика на Острова е била срещу България, в 90 % от историята ни!!!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Базите на НАТО не ни пазят. Те ни превръщат в цел.

47

Цар Крум

преди 3 месеца

A що не е в Турция бате Турция! Що се търсят България или Румъния и кой ще е по слабия да му сложим експерименталния синджир

46

РУМЪНИЯ

преди 3 месеца

ако не знаете, е единствената държава , освен Германия, която предприема самостоятелно унищожаване на евреи, избити са 300 000 евреи, за което диктаторът Йон Антонеску е бил обесен като военнопрестъпник - 1946 година!!Така че, не ми ги хвалете тия румънски ци@@гани!!

45

Анонимен

преди 3 месеца

до 37, и САЩ, и Англия са направили добри неща за България от голяма значимост, в Англия приятелят на България Гладстон признал Съединението и поставил Европа в шах и мат включително Русия, след ПСВ американският президент отказал да подпише разделянето на България между Сърбия, Турция и Румъния, каквото било искането на Франция и запазил съществуването ни като държава, Франция никога не ни е мислила доброто, дори пишат за 200 хилядно румънско малцинство за тях нашата Добруджа е румънска

44

Власите

преди 3 месеца

се командват от Париж, не от Букурещ..................а Франция до 2050 година ще бъде арабски халифат и на Айфеловата кула ще стои полумесеца................това е писано от много пророци!!

43

БАНко

преди 3 месеца

ПО НАТОВСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ РЕКЛАМА НА ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ ДИАРИЯ , ПОСЛЕ РЕКЛАМА НА НАТО ( 20 ГОДИНИ ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ), СЛЕДВА РЕКЛАМА НА ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ ЗАПЕК !!! ДОБЪР ВЪЗХОДЯЩ РЕД. , НАТООООООВЦИ !!!