18

Руснак националист

преди 4 седмици

НАЙ-ДОБРОТО Е ТЕРОРУСКАТА ДА СЕ РАЗПАДНЕ!!1 ЗАРАДИ РЕЖИМА В ТЕРОРУСКАТА ДЪРЖАВИТЕ В ЕС ПЛАЩАТ 2-НО ПО-ВИСОКА ЦЕНА ЗА ПРИРОДНИЯ ГАЗ ОТ КОЕТО ВСИЧКО ПОСКЪПВА. ТЕРОРУСКАТА Е ЗЛО КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СПРЯНО ЗАВИНАГИ!

17

Анонимен

преди 4 седмици

А Албания даде ли разраешение, а Албания даде ли разрешение на Украйна да нанася удари по руска територия да се защити от агресията на диктаторя Путин който без никаква причина и без никакъв повод нападна мирна и тиха Украйна която просто спокойно си седеше и нищо не правеше? Даде ли вече Албания разрашение?

16

Анонимен

преди 4 седмици

Вече стана пределно ясно, че Украйна не може да спечели тази война. И цялото оръжие на света да се излее там, проблема е, че просто нямат достатъчно хора, готови да се бият. Украинските мъже си живеят живота или в чужбина или в собствената си страна и вече не им пука за войната. Освен ако не вкара своя войска в директен сблъсък с руснаците, Нато вече трябва да мисли за минимизиране на загубите.

15

Усссрайна

преди 4 седмици

Ще загуби войната , и нищо няма да плащам , кой се е пенил да си плаща сметката . Помните ли 2014 как укрите направиха въоръжен преврат и хвърляха политици в кофите за *** е и тук ще стане така

14

споко

преди 4 седмици

Споко, Украйна няма от какво да се притеснява, украиците защитават родината си от путинската агресия, а както и децата в родилния дом знаят, агресорите винаги губят, Украйна със сигурност ще победи Русия, няма друга възможност, просто така е устроен света. Нали? Иначе ще излезе, че светът е устроен несправедливо, и тогава по-добре да се фърлим от десетия етаж, нали?

13

Анонимен

преди 4 седмици

"Ако Западът позволи на Русия да спечели войната" - Русия има ли намерение да пита запада за разрешение?

12

споко

преди 4 седмици

Споко, Литва, Латвия, Естония, България, Полша, Чехия, Финландия, Швеция, Малта, Холандия, Австрия, Дания, Швеция, Норвегия, Румъния, Косово, Хърватия, Канада, Португалия, Австралия и Нова Зеландия дадоха разрешение на Украйна да удря по руски територии. Украйна минава в контранастъпление,и до дни, дори до часове връща Крим, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

11

Анонимен

преди 4 седмици

НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ И СЕГА ! Американските ни миг- ове заминават за Украйна. Това не ви ли го казаха?

10

Анонимен

преди 4 седмици

17-годишните в Украйна вече започнаха да получават призовки. Украинските сухопътни войски побързаха да успокоят своите съграждани: това е само регистрация, привикването до военната служба няма нищо общо с мобилизацията.

9

имаме нужда

преди 4 седмици

"Надявам се всички, които имат право да служат в украинската армия, да отидат там. Не мога да повярвам, че това се случва на 27 години. Вие се борите за живота си, така че не трябва да служите на 25 или 27 години. Имаме нужда от повече хора в редиците" , каза Линдзи Греъм. "Имаме" нужда.

8

Анонимен

преди 4 седмици

Тагарев върл украинец призна че Украйна е загубила войната още преди година ,така че евроатлантиците не се надявайте че Украйна уж побеждавала )))

7

Анонимен

преди 4 седмици

Стига глупости"Украйна щяла да по един"Как не ви писна с тая ежедневна промивка на мозъци,поне в почивните дни може да отдъхнете!

6

Анонимен

преди 4 седмици

Висок брой украйнски бежанци? Какво друго очаквате да стане? И какви са тея глупсоти "морално било правилно". Къде бяха великите европейски сили 500 години, когато османците владееха балканите?

5

Анонимен

преди 4 седмици

Ние и сега плащаме цената чрез високата инфлация. Ние налагаме санкции, а руската икономика от вчера е на четвърто място в света по БВП /Паритет на покупателната способност/.

4

Гошо

преди 4 седмици

До автора: тоалетната хартия след употреба се изхвърля. Добре е да го знаеш.

3

Каква цена?

преди 4 седмици

Ще трябва да спрем да хрантутим украинските туристи по морето и да им подаряваме оръжие и гориво от нашия национален резерв, а само като си помисля за това, сърцето ми се къса!

2

Все едно и също

преди 4 седмици

"Ако Киев бъде победен, "Путин няма да се спре с Украйна, а ще продължи да развива имперските амбиции на Русия" и нито една европейска държава няма да се чувства в безопасност"А Путин колко годишен е ве? Ще живее още 50години да превзема Европа? Стига глупости. Украйна сама се навря между шамарите.

1

Фейк

преди 4 седмици

Нищо няма да плащаме, ще е най добре за всички ще настане мир,а мира няма цена...