26

Анонимен

преди 1 година

обявена е война на европейските ценности, каквито са и българските ценности--->>> Какви са тия ценности? ЛГБТ? Мигранти? Щастливи кокошки? Война до последния украинец? Не виждам българския народ да споделям и една от тия ценности.

25

Анонимен

преди 1 година

Със своята некадърност, шуробаджанащина и наглост, ПП,ДБ захранват енергията на "Възраждане", която се появи благодарение на ПП.ДБ.

24

Анонимен

преди 1 година

Що, Денков, от посолството така ли ви поръчаха да повтаряте? Вече кой, освен самите вие и петте платени тролюга, ви се връзва?

23

Анонимен

преди 1 година

Явно коалиция ппдбт+греб започна изпълняването на точка 7 от коалиционното спаразумение.

22

Анонимен

преди 1 година

Добре казано Денков, но това е надеждата на БГ за по-добър живот.

21

Анонимен

преди 1 година

Ох, като ми заговори някой за европейски ценности и започва да ми се повръща!

20

Анонимен

преди 1 година

Ами какво чакате? Пращайте демократичната полиция да бие с палки и да влачи за косите депутати от Възраждане, щом така смятате! Нали така действат, според вас, утвърдените демокрации? То е ясно, че всеки несъгласен с вашите безобразия, кражби и измами е пyтиниcт!

19

ФАШИЗМА Е ХУБАВОНЕЩО

преди 1 година

ОСОБЕНО АКО ДОЙДЕ СЛЕД 45г. РАЗНЕБИТЕН СОЦИАЛИЗЪМ И 33г. ДИВОКРАЦИЯ. ОЧАКВАМЕГО И НЕГО.

18

Българин

преди 1 година

Възраждане е една от малкото останали Български партии. А вие самите си признахте, че сте на щат към "посолството". Мръсен предател.

17

хаха

преди 1 година

Споко бре, сега ЕС, САЩ и др. ще започнат да подкрепят Възраждане. По почина в Украйна където също вилнее фашистка партия.

16

Хюго Бос

преди 1 година

***! Кой го взема насериозно? Кукла на конци.

15

Анонимен

преди 1 година

Денков, посещаваш ли вече подлези сам? Че нещо не те обичат пустите! Там е изпълнено с народна любов и признателност към предателите на България.

14

Анонимен

преди 1 година

Денков с това изказване се показа като абсолютно неграмиотен в историческо отнопвние, безсрамно и опасно за държавата неграмотен. В Архива на БНТ има документални филми, има и в интернет възможнпост при желание. Какво би казал Денков за френските или гръцките протести? Какви са? Това ли ви са демократичните ценности? Мен лично ме е срам изключително ме е срам, че начело на държавата ни от доста време са толкова невменяеми, че не осъзнават даже низостта си.

13

Анонимен

преди 1 година

"Възраждане" е най-малкият проблем на ПП,ДБ, в момента. Големият им проблем е, че съсипват държавата, с действията и бездействията си. На токова унищожаване на парламентаризма, демокрацията и икономиката, което извършват ПП, нормално е, да се появи нещо като "Възраждане". Които да оберат вота на разочарование. Може да се каже, че ПП,ДБ създадоха "Възраждане".

12

Анонимен

преди 1 година

"обявена е война на европейските ценности, каквито са и българските ценности" тоя как точно я реши ТАЯ ПРОСТОТИЯ....?!?!?!?!?! айде да си държат пед3растията и другите гнусотии за тях си.... и пордължавам да питам какво значи нелепото словосъчетание "евроатлантически ценности"....

11

Израждане в Сибир

преди 1 година

Проруския президент и партии в Сибир!

10

Анонимен

преди 1 година

С "малки акции": тук малка измама на изборите. Там "здравен" паспорт и лишаване от основни конситуционни права под предлог "обществено здраве". После малко заобикалаяне на законите с цел превземане на основните държавни структури. Масивна пропаганда по т.нар. "медии". Да, има една неофашистка партия. Казва се ПП.

9

Сър Пичук

преди 1 година

*** трябва да се забрани като партия, а въпросният ром от Максуда да бъде съден за заплаха за убийство след последният му пост в социалната мрежа.

8

Анонимен

преди 1 година

Че то баш вие, Денков, сте в тая партия. Вие и събратята ви - ГРОБ, ПП, ДБ, ДПС - всичките. Сринахте държавата окончателно, предатели.

7

Анонимен

преди 1 година

"обявена е война на европейските ценности, каквито са и българските ценности" ------------- Абе б000клкук фазистки, нека хората сами да решат и покажат дали това е вярно!