31

Анонимен

преди 1 година

Дойче веле, ааа ясно.

30

Анонимен

преди 1 година

Ми ако стане така Не ли как ще получава мазните хонорари, като и ковида свърши ????

29

Анонимен

преди 1 година

Само пpocтите русофили споделят тук мокрите си сънища и болни фантазии вместо да се информират, какво се случва с руския башибозук в действителност.

28

Мен

преди 1 година

Последните, които ще осъзнаят загубата на Путинистан ще са БГ русуфилите.

27

Анонимен

преди 1 година

Тя тая е избягала по поръчка, за дезинформация, като погали самочувствието на западните военолюбци, които се зарекоха още в началото на СВО-то на Русия в южните й европейски територии, да подкрепят фашистите в Украйна до победа над РФ. Елементарно е и се вижда от самолет!

26

Анонимен

преди 1 година

Руските служби са назад с информацията.Русия се е самоизолирала до там като черна дупка.Нищо не се вижда .Ни отвътре.Ни отвън.Да бяха попитали мен да им кажа и то още преди шест месеца че губят войната.Който се е изправил срещу Америка все е загубил.Що им трябваше да обявяват война на Запада.Руските олигарси си живееха на платноходки като космически кораби с охрана цяла рота и екипаж за лайнер.Накупиха си цели градове барабар с населението.Крепостни селяни...що им трябваше..

25

25

преди 1 година

В България не видях медия да отбележи едночасовата реч на Щайнмайер. Защо? Нали е федерален президент на много важна държава, "мотор" на ЕС? Не пишете даже, че франция и Германия са в много лоши отношения. Вчера даже Тафров го каза. Не се бойте, десняри, няма да ви отрежат надника.

24

Анонимен

преди 1 година

а Н.Х. отде знае ко става в руските служби?

23

Анонимен

преди 1 година

Какво може да каже един предател според вас? Избягва от собствената си страна и почва да хвали това от което е избягала ли? Избягала една, две, десет, но милиони остават и продължават да подкрепят Путин и справедливата СВО на Русия в крайните й южни европейски територии за освобождаване на руснаците от фашисткият гнет. Предателите ги убиват нали?

22

Анонимен

преди 1 година

Текстът е от немски официален сайт.Излиза в тон с призива на федералния президент "всеки да направи каквото може" за оцеляването на Германия.Обя ден федералният им президент държа голяма реч,в който многократно използва думата "сила".Между другото каза, че са се издигнали до световна икономическа сила,без да имат ресурси и енергия. Ама не каза истината защо.Призова накрая хората да бъдат дръзки и да направят каквото е в техните сили- от свръхбогатите до,,,.Че статията изпълнява пионерско поръчен

21

Петров

преди 1 година

ембазито на козяк остана без ваклата си овца херо мустафа и оттогава е в траур.

20

Позор

преди 1 година

Щом от сутринта започнаха с лъжите и провокациите,значи Украйнските войски отстъпват в Донбас.

19

Факт

преди 1 година

Фейк нюз.

18

Петров

преди 1 година

дойче веле продължава да се намесва злобно във вътрешните работи на русия,с разни измислици. разбирам немците, но кьонигсберг ще си остане в русия завинаги.

17

Обам Бараков

преди 1 година

Мерси за минусите. Скоро ще ви напомня какво съм казал.

16

Анонимен

преди 1 година

Комунистите в скръб.,,Победата " се отлага .Повечето са на преклонна възраст като на своя съветски другар.В ,,Библията" на комунистите, Карл Маркс пише.Че след капиталистическия строй следва и логично е да дойде работническо народовластие и комунистически рай....грешал ли е?!!

15

пияниците от

преди 1 година

пасольството започнахаПропагандата сМахморлук.

14

Петров

преди 1 година

украинците свършват като матрял. от дойче веле готвят пропагандно бългерианите и други мизернци в ЕС да се включат на тяхно място по американска заповед.

13

Обам Бараков

преди 1 година

Хаха. Продължава наглата пропаганда на наглосаксите подкрепяни и от дойчовците. Спокойно. Руските сили ще спрат тотално тока в Украйна. На война като на война. А да видим как се живее и воюва без ток в 21 век. И то баш насред зима.

12

Анонимен

преди 1 година

Руските служби не трябва да изпадат в униние и паника, за целта трябва да четат редовно бодряшките постове за хода на войната на българските русофили. От тях ще научат че Русия печели по всички фронтове и че победата на Путин е на една ръка разстояние, просто Путин трябва да си протегне ръката и да сграбчи победата.