132

Анонимен

преди 1 година

Комбинацията Борисов, Плевнелиев и Паси изби рибата! Айде нема нужда!!Предлагам Петър Стоянов, Георги Първанов и Огнян Герджиков за модератори на преговорите. Двама бивши президенти и един бивш председател на Народното събрание звучи по-авторитено! И тримата са утвърдени политици и най-важното не са ястреби!!! Освен това има баланс - един десен, един ляв и един неутрален! Струва ми се справедливо!!

131

бай Танас

преди 1 година

Koмyнетa, cлушайте бат Бойко кво ви говори и мълчете, че да не му ядете после мaмyла!

130

Гастербайтеро

преди 1 година

Българите в чужбина от работа мозъка им не съобразява.В Лондон Възраждане втора сила във Марсилия първа.Сложил спортния екип ходи из Лондон и вика само Възражданйее.Възраждане дето искат извън ЕС и НАТО абе смех *** ,***-наш патриот не сака в Лондон иска в Луганск...Който не е живял последната година в Бг да не гласува баце и толкоз.

129

Баче Кико

преди 1 година

Бе той Буци не иска да е премиер, но като няма по подготвен от него, ще се жертва пак.

128

хм..

преди 1 година

За ГЕРБ това е пирова победа. Няма да получат подкрепа от ПП и ДБ никога ! Един човек - ББ държи в залог развитието на цялата държава, само и само да не влезе в затвора ! Точно както Путинова Русия, но там дните на Путин са преброени, за разлика от тези на Бойко, който ще царува още дълго време, просто защото има много заспали хора тук. Но нещата рано или късно се променят.

127

Боко що така?

преди 1 година

Боко - нали разправяше ,че ще станеш премиер и бензина ще стане левче? Що така сега на задна?

126

Анонимен

преди 1 година

ОБЯСНЯВА СЕ КАТО УЧЕНИЧКА!

125

ами

преди 1 година

Щом най-важната и първа точка на човека е да покажем на света, че сме срещу Русия и тогава ще седне масата за преговори, а адекватни решения и изпълнения,свързани с проблемите с икономиката,инфлацията,от догодина тока с 600% нагоре,никой не гарантира дали и колко ще плащаме за газта и топлото тази зима са на второ място. С една дума-важното е сащ и европа да ме поздравят за силната позиция срещу Русия,а другото......както винаги...народът е свикнал да е пре..бан

124

Форекс

преди 1 година

Бойко направи газовия хъб с гърците по учебник строежа почна 2019 след дълги процедури на oчуждаване,ПП викат много беее ,много време бее ,нарочно бее.После за Хемус лаят що, па бързо се строяла без очуждение, абе нагли схемаджии манипулатори на младите *** от поколението Z са теа ПР офшоркаджии от пп

123

Анонимен

преди 1 година

Г-н Банов е толкова влиятелен, че го назовават с името на втората му жена! Той бе наритан лично от Бацо заради ... леля Цецка, мамата на нацията.

122

Зозо

преди 1 година

Путинистчета, усещате ли как ще го задyхате в скоро време? :))))))))))))))))))))))))))) Идва мощна проевропейска, натовска коалиция.

121

Анонимен

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ! Ще има протести и ново служебно правителство.

120

Анонимен

преди 1 година

паси дето иска ядрените бойни глави от северна европа да се инсталират по крайбрежието на черно море??? и мякащото Плевньо ай сиктир НОВИ ИЗБОРИ БЕЗ МАШИНИ

119

Анонимен

преди 1 година

Янев е новото ИТН на Мафията ГЕРБ-ДПС. Всичко върви по сценария на Зайчарника и Сараите.

118

Gogo

преди 1 година

Герберастията е тежка, нелечима и явно супер заразна болест! Тежко на България управлявана от мутри, рекетьори, гангстери и като цяло от долни предатели!

117

ти да видиш

преди 1 година

"Ще поканим хора с безспорна репутация. Ще поканим Плевнелиев, Паси". Ей тука вече ме отрЕпА. Репутацията на тези двамцата се върти около 1-та по десетобалната с-*** и то ОСНОВНО,защото първият на хартия беше президент на БГ(най-големият неудачник на такъв висок пост),а вторият подписа с нато като външен министър,като мислеше че това върхово постижение за коя да е страна,но после станахме свидетели,че която и страна не е искала,тя не се присъединила, куцо и сакато(Албания,макетата и т.н.)

116

kok

преди 1 година

по темата с Путин, тези които обвиняват Бойко - забравяте , че целият ЕС се прегръщаше с Путин и преди войната беше определят кат най-добрия политик в Европа. Айде спрете да говорите наизуст и неподготвени. Избирателите си казаха думата. Политиците трябва да намерят решение. Не може избори до дупка. Повечето коментиращи сигурно и не сте гласували - така че: тихо, моля!

115

Пацu

преди 1 година

Харчете си последните копейки тpoлoвe на джyджeтo!

114

Анонимен

преди 1 година

Точно Боко тиквата, Плевнята и Паси ни липсват. Заради такива 70% не искат да гласуват.

113

Смях

преди 1 година

Някъде тук вече ми се доповръща: "Ще поканим хора с безспорна репутация. Ще поканим Плевнелиев, Паси..."