173

Анонимен

преди 2 години

Това вече е война на християни срещу мюсюлмани. Свещена война. Вовата мина към Алах.

172

Анонимен

преди 2 години

"правилно е да дадем оръжия на Украйна" Не! Не е правилно! Изключително погрешно е! Национално предателство е! Правилно е да не се намесваме в конфликт, в който няма прави. Всъщност има - невинните жертви и от двете страни. Няма прави политици. На Украйна не са й притрябвали нашите оръжия. Достатъчно я въоръжават. Тук въпросът е, че Украйна извива ръцете до счупване на всички държави, защото много държи да няма неутрални и всички да я "подкрепят", макар и под принуда. Те там така си действат!

171

Анонимен

преди 2 години

Никакъв русофил не съм!!! Не виждам за кво тряба да пращаме оръжие в Украйна и да нагнетяване напрежение с Русия ,само за едната четка на САЩ ли? Или ,защото сме много богати? Или открихме огромни газови находища в България?

170

Анонимен

преди 2 години

Всички българи подкрепят Русия в борбата и с НАТО.

169

Анонимен

преди 2 години

България не е член на никакво семейство, има си закони, конституция и трябва да се спазват. Лъжите за някакви ценности и семейства са измислени за прикриване на васалното положение, в което са поставени страните от ес на сащ. Никой нормален човек няма да се съгласи вашингтон да командва европа както му е изгодно на него и да използва измислена идеология за някакво семейство. Хора, които разпространяват тези лъжи трябва да бъдат освободени от държавни постове ако заемат такива.

168

Кире, рублите!

преди 2 години

29 май 2022 - Еврокомисията отхвърли възможността Европа да плаща руски гас в рубли. 14.04.2022 - Еврокомисията призна указ на Путин за плащане на газта в рубли за нарушение на санкциите на ЕС. 22.04.2002 Еврокомисията допуска плащане на руски газ в рубли. Европейските компании могат да плащат руски газ в рубли, и това няма да се счита за нарушение на санкциите.

167

Анонимен

преди 2 години

Путинофил и русофил = изнасилвач, педофил, убиец, комунист и крадец !

166

Анти Джуджар!

преди 2 години

Всички трябва да сме против гадното и агресивно комплексирано джудже. Колкото си по-нисък, толкова си по-жалък и без самочувствие комплексиран. Такъв е и Путкарин! И Украйна ще победи!

165

Анонимен

преди 2 години

Не е киро,а ние овцете сме виновни за това,което прави той,въвличайки ни в една войнакоято ни носи само негативи и не само икономически - припомнете си режимът на кКиев ,какво направи на етническите българи в украйна,на какъв "възродителен процес ги подложи!Ама всички тогава си мълчахме!Мълчахме и когато несгласните с тези действия на режима етническите руснаци реагираха и той ги подложи на осем годишен геноцид!!!Сега ще оставим ли този национален предател,насаден ни от Фашингтон да направи тов

164

Дам...

преди 2 години

Това решение на канадеца и компания нищо добро няма да ни донесе.Въвличат страната ни във не наша война. И от всичко това няма да спечелим нищо друго освен цинична усмивка от Херо Мустафа. И да кажа в Англия цената на олиото драстично скача, така че.....мислете какво предстои тук!

163

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами дайте бре Кирчо, нали сте европейци, натовци и демократи, но онзи "Мъж" с червените топ.ки в коалицията Ви е наложил своя кремълски патриархат в уж проевропейската Ви коалиция ... още навремето като правеше задругата в Мола, тичаше в нощна доба на "Позитано 20" да си получаваш инструкциите от Импексова и руският посланник, а и духовният ти баща фигуранта беше спуснат с парашут от там, затова и още твърди че "Крим е руски", а под.ло.гата му янеФ, че в Украйна се провежда "специална операция"

162

Твърдо съм убеден

преди 2 години

До до Твърдо съм убеден 165 - по моя и по волята на огромното болшинство нормални българи. марш у русия гречкоядец!P.s. сравнението с футболен отбор е индикатор за твърде ограниче интелект.

161

Анонимен

преди 2 години

Киро не говори в Множествено Число,ба.ст.ун такъв...за 3 месеца на власт толкова зулуми направи,че не е истина...

160

Анонимен

преди 2 години

Европа сможет прожить без газа из России полгода. После этого начнутся значительные экономические проблемы", - так считает директор европейского департамента МВФ Альфред Каммер.

159

Анонимен

преди 2 години

Европа следующей зимой столкнтся с последствиями, если у нее не будет российского газ - Макрон

158

До 162

преди 2 години

Тебе сигирно ти правят тия неща всяка вечер африкански бежанци, нали другарюГендарСороски ?

157

Анонимен

преди 2 години

Путин убива и в този светъл ден христиани с помоща на Чеченските си мюсулмани. Най голямата джамия е в москва !Внимавайте какво си пожелавате русофилчета и путинофилчета

156

Анонимен

преди 2 години

Министр финансов Австрии Магнус Бруннер сообщил CNN, что его страна поддерживает все санкции в отношении России, кроме газового эмбарго.

155

Анонимен

преди 2 години

Ако не пратим оръжия сега, ще ни се наложи да ги ползваме после ние, това е единствения отговор който трябва да получи Путин особено след като словесно посегна над Румъния и България преди войната и в момента продължава нагло да заплашва чрез Митрофанова.

154

чували с трупове

преди 2 години

Кире, дай нещо чували с трупове такова, Урсила и Жозе чак в Киев ходиха нА фотосесия пред чували с трупове а ти само приказки, само с приказки не става.