14

Анонимен

преди 2 години

Абе киро държавата потъва ти пак кюлчета и чекмеджета.никой нормален вече не вярва тези глупости и къщи в барселона .а къщите и тоалетните на рашков са истина и крадените дамаджани също.на гешев за тях каза ли ?

13

БРАВО, ГЕШЕВ..

преди 2 години

ЕВРОПА Е С ТЕБ.... КЬОВЕШИ - ЛИЧНО ДА РАЗПИТА КИРИЛ ПЕТКОВ ЗА ИМЕНАТА, КОИТО КИРО ОБЯВИ ЧЕ ЗНАЕ-20 ЧОВЕКА.......

12

Стига лъжи

преди 2 години

Гешев още преди седмица отговори на Кьовеши на същите въпроси. Бавят се данните от други Европейски държави, защото на хората им писна да се занимават с измишльотините на Йончева, която открадна 750 000 от КТБ и има обвинение за пране на пари.

11

гражданин

преди 2 години

А вие двамцата с Лена трябва да дадете обяснение как така й осигури космическа заплата от 7 000 евро на месец за "консултантски услуги".

10

Анонимен

преди 2 години

Боримечката и тя пита, като гледам. Става страшно, гешев ще срещне космати гърди.

9

вакса

преди 2 години

Киро вече иска да пита като Христо- да подмята разни имена, но като опре до конкретно действие с правен ефект да бяга по тъча как то била общоизвестна информация. Христо два пъти бяга от среща с Гешев и Цацаров в комисия, а Киро сега се усети как го туриха отпред и му намазаха ските с вакса за мокър сняг.

8

Анонимен

преди 2 години

Кефи ме,директно поставя задачи по които прокуратурата упорито прикрива в ъгъла,и по които обществото иска информация.Нашите са удобно завити с одеалце да не се виждат ама той го надига и те се диплят по ъглите да не ги закачат.

7

Анонимен

преди 2 години

Шантажът на Гешев на срещата през миналата седмица не е дал резултат и сега се опитва публично да сплаши премиера. Интересното предстои и е ясно - сбогом Гешев

6

Говедар

преди 2 години

Каза ли на гешев кой прибра комисионната от продажбата на евтина газ за румъния?Лъжливж и крадливо ке ле ме

5

Анонимен

преди 2 години

Мислех че е нещо сериозно пък то пак Мата Хари

4

ТЕД

преди 2 години

Прокуратурата докъто се е разработила сега (разследвайки престъпления от поседните 12г), да вземе да провери и от какво са умрели динозаврите.

3

Анонимен

преди 2 години

Това всичко беше предизборна лъжа. Всеки знае че тези пари в чекмеджето са фалшиви, всеки знае че Борисов няма къща в Барселона, а осемте джуджета са комунистическа измишльотина за да се създава чувство за корупция

2

Нмк

преди 2 години

Поредните празни приказки на кирчо ! Замазва кражбите от последните месеци със измислици като кюлчета и къщи .забрави за острова в гърция на бойко и за убитата манекенка която се оказа живо и тн.кирчо кой стана милионер в петък от далаверата с евтината газ за румъния?

1

Анонимен

преди 2 години

Киро и Лена дават вече назад- уж знаел конкретика и имена, пък сега щял да даде списък със статии от вестници... Абе аланкоолу- вестниците всички ги знаят, но ти нали знаеш повече. Явно му обясниха какво е набеждаване и взе да омеква, че го бутат напред за курбан...