162

555

преди 2 години

Усещате ли как някои искат да видят на живо , а не във видеоклип онзи незабравим хит на Ринк Флойд - "тухла в стената" и най вече сцената със сивия човешки поток захранващ месомелачката.

161

до 177 от славянин

преди 2 години

''Англия 90 000 заразени - починали 60: Русия 30 000 заразени починали 600 - как мислите че ще е в България утре?''Въпрос на работеща или неработеща здравна система!

160

ВАКСИНАТОР НА НАДНИК

преди 2 години

Ваксинираме още един милион и приключваме пандемията ! Ако се наложи ще ги връзваме с въжета! ОГЪН, СЛУЖБА НЕ ОСТАНА!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

159

1

преди 2 години

Не е против ваксините, но избягва да говори за това, защото ще лъсне какъв *** е по темата и как разпространява фейк нюз. Всичките "борци за граждански права" сред антиваксърите са такива. Над 99% от тях са хора, които са се провалили в живота, и са намерили начин да си отмъщават за това на останалите.

158

Че Гевара

преди 2 години

Платени протести, явно и на медиите плащат на дума като гледам дългата статия

157

Анонимен

преди 2 години

Плюехте по социализма, ама това което идва, соца ще ви се види като детска песничка...

156

Как Антиваксъри ?

преди 2 години

Стига наричахте хората, които отказват тези ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ и НЕ ЕФЕКТИВНИ вакси - АНтиваксъри. Лично съм се правил 4 ваксини, скоро си правих и за Тетанус. Но за к'во да се боцкам с нещо, което не е доказано и има нулев ефект ?

155

absurd

преди 2 години

Ваксинаторите ще ги набием на кол,няма да се разминат с хуманна смърт

154

Василев

преди 2 години

Бати Бойко се е ваксинирал с Модерна, защото е комунистически модерен телохтанител и охранител на новият буржоазен аристократичен червен капиталистически български шуро-баджанашки селско еснафски егоистичен капитал!А вие с кои ваксини се ваксинирахте селяни прости!!!???Агент Линда Първати!ЦРУ!!!

153

Просто питам

преди 2 години

Англия 90 000 заразени - починали 60: Русия 30 000 заразени починали 600 - как мислите че ще е в България утре?

152

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата Ви няма да мине - цяла Европа се СЪБУДИ И НАВСЯКЪДЕ КИПИ ОТ ПРОТЕСТИ.БИЕТЕ ХОРАТА, НО ТОВА ЩЕ КАТАЛИЗИРА ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ ПРОТЕСТИ!ДО ТРИ МЕСЕЦАПРЕДРИЧАМ ЕВРОПЕЙСКА ПРОЛЕТ.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

151

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните с по 2 дози от елексира на живота,които трябваше да бъдат първите вестители на благи вести с очакващи надежди от експериментноста,като за акции покачващи се на биржи защо бързо ги отбиха встрани,като на попарени надежди на надяващите се в ефективност и повишаемост за ръст в курса на акциите и ги сведоха до неваксинирани с намален срок за очакване на благи вести,ако не продължат експеримента с трета доза в очакващи надежди от експериментноста на повторенията в залаганията с ефектите

150

Стигнах

преди 2 години

Стигнах до "свобода" окована в кавички и спрях да чета нататък! Доживях да видя с очите си, как с лека ръка се налага терор над хората и техните елементарни човешки права - правото на ТРУД, правото на свободно придвижване, правото на пазаруване и култура. И всичко това наложено от шепа глобални капиталисти и техните подизпълнители, пълзящи и насадени да ни управляват. И за съжаление до "разсъмване" има още мнооого тъмнина да ни обгръща! "И все пак, Земята се върти!"

149

Анонимен

преди 2 години

Като висне някой политик на въжето всичко ще приключи. Робите още търпят ама разбидят ли се лошо ще стане

148

absurd

преди 2 години

Вакси,превръщат ви в биологичен ***

147

Бурла

преди 2 години

Не ми ли е странно името? Добре, че има и по гадни, например Угур.

146

до 155 от славянин

преди 2 години

''За какво да протестират ваксинирани хора?''Резонен въпрос - за какво да протестира д.битъка, той може само да слуша и да изпълнява!

145

шшшшшшшшшш

преди 2 години

До до 127 от славянинсигурен ли си ,българия освен 99 процента простаци като теб има само 1 процент нормални

144

Анонимен

преди 2 години

Безмислено дълга и невероятно т-ъпа статия, май някои хора в редакцията не са разбрали, че палачинката се обърта и вече са на мода друг вид статии.

143

Анонимен

преди 2 години

Вируса свърши 2022 измислете нещо ново