62

Анонимен

преди 2 години

Поне си стиковай лъжите бе Канадски, българите не са толкова ограничени, като канадските ебили.

61

Ние сме!

преди 2 години

Като българска нация имаме уникалният шанс да станем първата държава казала "НЕ" на зелевият сертификат и завинаги да останем в световната история, като единственият народ опълчил се успешно с/у Зелевата глупост!

60

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, не те задължаваме да отмениш сертификата. Разбира се, че имаш избор: ако не искаш да го отмениш, може да си хващаш пътя към Канада. Не те прискаме. Трябва да решиш доброволно.

59

Анонимен

преди 2 години

"Единственият начин щетите от пандемията да бъдат ограничени е масовата ваксинация"---------------Единствения начин щетите да бъдат ограничени е моментално да разкарате мерките и сертификатите си. Иначе "вълните" могат да си продължават до безкрай, а зелената ви тоалетна хартия не е вариант, с който повече ще се съобразяваме.

58

Анонимен

преди 2 години

Това ще те сменим с такъв който ще го отмени.

57

Зозо

преди 2 години

Кириленко май не се усмихва вече... :)))))))))))) Оня ден и Рундю му наби чемберите :))))))))))))))))))))))))))))))) А още не са освободили цените на тока.. лелееееее. Днес "Арсенал" е спрял работа, работниците са в отпуск....Започва пак великото комунистическо наакване :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

56

Анонимен

преди 2 години

"Единственият начин щетите от пандемията да бъдат ограничени е масовата ваксинация"Други трябва ли ви да чуете от тези?

55

Не разбирам

преди 2 години

Какъв е проблема?! Седите си затворени по домовете и не вадите сертификати, не се тествата и не се ваксинирате. Имате право на избор, никой не ви задължава .

54

Дедо

преди 2 години

Това беше целта на глобализацията ! Вече няма независими държави . Длъжен си да изпълняваш нарежданията от Брюксел . Сега осъзнавате ли , че живеем в европейска империя , а не съюз ? Ние сме васали на европейската империя .

53

Анонимен

преди 2 години

Тоя няправи тиквата да изглежда като Хан Кубрат.

52

Анонимен

преди 2 години

Не е възможно отпадане, да! Трябва човека Нов Световен Ред да налага! Такива инструкции е получил от началниците си!

51

хахо

преди 2 години

кир4о е пътник , този протест е наи малкият , ако знаят какви протести ги 4акат няма да стои и една минута в бг

50

Това е Нереално!

преди 2 години

Десетки страни с над 70% Ваксинирани + Зелев сертификат и никакъв ефект.И тоя ми вика "Не може" !

49

Анонимен

преди 2 години

А като мине "вълната" пак ли остава? Да чака следващата? Значи освен ако не се инжектират 70% от населението, тази подигравка е непоклатима? А после пак ще остане, понеже мнозинството така или иначе е прецакано

48

Анонимен

преди 2 години

Мислех, че на гербавите няма кой да им плаща вече да тролят, но изглежда чекмеджето е бая дълбоко. Ония дебелия се е осралл от крадене.

47

Анонимен

преди 2 години

Разбирам, че много хора не искат зелени сертификати. Ако болниците не се пълнят и няма токова починали той ще падне или контрола ще е минимален. В нашето общество трябва солидарност, но възраждане яхнаха вълната и нарочно нажежават обстановката. Всички които бяха на протеста дали са готови месец да са доброволци в ковид отделение, така 100% ще прекарат вируса и ще имат антитела и съответно сертификат?

46

Анонимен

преди 2 години

Зад цялата скалъпена постановка наднича лоестата мутра на тлъстия крадлив Банкянец.

45

Жан виденов

преди 2 години

Има голяма прилика с жан виденов това момче

44

Анонимен

преди 2 години

Някакви малуумниици после да не се чудят защо хората се бунтуват. След като не отразявате волята на мнозинството ще си носите последствията.

43

Анонимен

преди 2 години

И как ще помогне "зеления сертификат" за спиране на петата вълна на "ковид 19"?