Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министър-председателят Кирил Петков изрази съжаление, че заради наложената му карантина не е успял да отиде при протестиращите пред Народното събрание срещу зеления сертификат.

Още по темата
Премиерът обаче отново посочи, че е готов да чуе идеите им още този петък, когато се очаква наложената му изолация да отпадне.

Министър-председателят беше категоричен, че на прага на петата ковид вълна, отмяна на зеления сертификат не може да бъде направена. Единственият начин щетите от пандемията да бъдат ограничени е масовата ваксинация, подчерта отново премиерът, цитиран от правителствената пресслужба.

Петков заяви, че приема и уважава правото на всеки да протестира. Не приема, обаче, фактът, че предварително обявеният като мирен, протестът се е превърнал в опит за нахлуване в сградата на парламента. Опит, при чието овладяване пострадаха и служители на реда.
 

Коментари Напиши коментар

534

Lina

преди 6 месеца

кирке, остани си за постоянно карантиниран. Отива ти.

533

Липи

преди 6 месеца

Вирусът трепе хора с неандерталски гени. Най-много с такива гени са сред европеидната раса. В Африка сред местното африканско население няма неандерталски гени, има ги само в арабските държави в Африка и сред емигриралите там европейци

532

Фенка

преди 6 месеца

Браво, Кире!