60

питане !

преди 2 години

До Некъф... Не че знаеш , но според теб : КОи са нашите ДРУГИ ''БРАТУШКИ'' ?

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Може би изразът "България на три морета" ще ти обясни как и защо Кирил и Методий са българи

58

Изненадан

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо---Смъркането води до превръщане на мозъка в течна субстанция, която пък причинява цветни сънища и халюцинации

57

мащабно

преди 2 години

Знаете ли , колко ги интересува Русия за България , още повече , че ние сме една голяма НУЛА , по всички показатели , Русия може и без България !

56

Некъф

преди 2 години

От нация на пияници какво може да се очаква. После били "братушки"!Ако югозападната част на България влезе в ЕС те ще са троянския кон на рашките!

55

Mersi

преди 2 години

Сценарист М.ЗахароваПродуцент В.Путин

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "А Кирилицата е правена от Климент Охридски и част от останалите ученици на Кирил и Методий, а не от самите Кирил и Методий. Така че наистина Кирил и Методий нямат нищо общо с Кирилицата. Само дето Кирилицата е Българска." Е те това последното във филма е "объркано" (разбира се, няма нищо случайно в това объркване). Руснаците за пореден път показаха, че България за тях никога не е била нищо повече от плацдарм за интересите им в региона.

53

Анонимен

преди 2 години

Всички недоразумения идат оттам дето някой е кръстил държавата България от гръцкото презрително нарицателно Воулгарic(вулгарни,невъзпитани)!Ако беше си останала Тракия или Мизия или Македония както е от памтивека сега щеше да е друга работата!

52

Анонимен

преди 2 години

Такива са братушките,и винаги такива са били.Дано го проумеят нашите русофили (национални предатели)

51

Анономен

преди 2 години

Западна България скоро ще има автономия.Съдържанието на рептилоидна турска кръв вече доминира във съзнанието им като на македонци-хора на едно прераждане след майките им.А когато е написана азбуката/във Чехия/,във Солун не е имало нито турци и съвсем логично, нито македонци.

50

Ясно...

преди 2 години

Явно докато го "сдЯлат" туй нещо, бая "Тройной" са изпили авторите.

49

Фактите !

преди 2 години

Само два термина : Завист, предателство + КОРУПЦИЯ !Това днес е България !Всичко друго е ШМЕНТИ-КАПЕЛИ !И за да избегнем истината , то РСМ ни е виновна !

48

Българин

преди 2 години

Кирилицата е написана в Плиска , от учениците на Кирил и Методий, по попечителството на княз Борис! После Кломент отива в Охрид , да разпространява "божието"слово с новата азбука!

47

Анонимен

преди 2 години

Не съм одобравял никога ни руснаци ни турци

46

Анонимен

преди 2 години

Ръшъните ни наказват, оти не слушкаме. И сега ще ни вземат парцалките!

45

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Аз пък казвам, че руснаци НЯМА... Те престанаха да съществуват 1918та година, когато Ленин уж сам самичък отишъл с влака и вдигнал масите.Чакай малко бе таварищ! Революция се прави с пари,а за огромна Русия с много пари.Руснаците вече над век са крепостни селяни на болшевиките.Ленин, Троцки,Сталин-до един са евреи.Йосиф ДЖУГА(еврейн)-ШВИЛИ(син).превод от грузински еврейски син.Русия като свободна страна.Те сами са избили последния си цар, и милиони руснаци,а тръгнали нашата история да пишат.Марш

44

Анонимен

преди 2 години

Шайбите като фесовете .Сила насилия

43

Анонимен

преди 2 години

Пич, Кирилицата е създадена в Преславска книжовна школа, а не в Охридска книжовна школа. Кого го е грижа къде е бил Охрид в миналото? :)) Просто Кирил и Методий не създават Кирилицата, а създават Глаголицата, която също може да се приеме за "Славянска азбука".

42

Боби

преди 2 години

Видяхте ли, русоробчета, какво е мнението на господарите ви за вас?! А 90% от хората не знаят, че азбуката, която се ползва е писана в Преславската книжовна школа, а НЕ от Кирил и Методий, които са създали глаголицата. Кирилицата е кръстена на тях, но те нямат нищо общо с нея. Кирилицата е изцяло българско творение.

41

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 "Руснаците абсолютно и завинаги изгубиха Българите. Крадци на език и азбуки сте,руснаци !" Че те така загубиха и украинците и много други ... докато не стигнеш до рпозрението, че всички тези страни са държани в "близост" до Русия от комбинация от исторически лъжи и принудително.