63

Суверенчо

преди 2 години

Радев, доложи ! Защо си толкова ? Защо не си нормален българин ? Защо още не си опразнил стола , на който смъ.рдиш ? Доложи, Радев ! От срам трябва да си се скрил вече в Сибир !!!!

62

Факт

преди 2 години

Действително, правителството на Радев доста се пооака. България стана за смях на света.

61

Рашков Дамаджаната

преди 2 години

Очаквам МВР на Рашков незабавно да арестува Лигоча Кирил Летков, а не да ходи и да притиска избиратели на партии неугодни на Радев.Ето, има конкретни доказателства за извършени престъпление и то за нарушение на висшия закон на държавата Конституцията.Защо Рашков не арестува лицето Кирил Петков за престъплението му?

60

пияница мистик

преди 2 години

Ехааааааа, евала на Фигуранта. За 1 месец само открадна 1 милиард и 300 милиона евро. Я дрогарете бързо да сметнат колко чекмеджета с пачки по 500 евро и колко кюлчета злато прави тази бомбастична сума.

59

Калеко Алеко

преди 2 години

Прав е Борисов, радевата зима вече е реалност а ескимосите които си я причиниха ще си кибичат в иглутата, ще зъзнат и ще чакат някой да ги нахрани, а като включим тук и Ковида, някои от тях няма да го докарат до пролетта за да се хванат за зелено ... в крайна сметка безвремието в което изпадна България при радевата Хунта не може да продължи вечно, рано или късно ледът ще се пропука по силата на природните закони и тези на общественото развитие, и колкото по-скоро толкова по-добре ... !!!

58

Анонимен

преди 2 години

Има ли от вчера призиви или ти призоваваш хората да ти пристанат на акъла, нагъл и пpoЗд СИКаджия?

57

Радев убива България

преди 2 години

СТРАНАТА Е В ТЕЖКА ПАНДЕМИЧНА ИЗОЛАЦИЯ , ФАЛИТИ, БЕЗРАБОТИЦА И ЦЕНОВИ ШОК! СМЪРТТА ДЕБНЕ ВСЕКИ НА УЛИЦИТЕ И ЗАВЕДЕНИЯТА!

56

Андреeeв

преди 2 години

Абсолютно точно и вярно ! Този нищо неправещ президент,който и не спазва Конституцията а я нарушава,отдавна трябваше да си отиде ! И стига сте лали срещу г-н Борисов - такъв бил,онакъв бил,а какво доказаха ?! Нищо освен зловредни слухове разпостранявани от такива като вас и кликата Радева ! Пфу! Долна работа !

55

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

вижда се с просто око, че протестърите, радевчетата, бабикянчетата, червенотиквеничковчетата на прокопиев са се хванали за Радев, осъзнайте се, даже и Корнелия вече е на път да се осазнае, че да се хванеш за ВераСу може единствено да те замъкни на дъното... добре сега взимате по 20 кинта, но после какво ще правите, при високи цени, на студ и глад, ЗА мизерията работите

54

Анонимен

преди 2 години

Еднокнижния пак срича нещо, България била лидер...смех. Лидер по смъртност и преди и сега, за всичко друго все гоним влака.

53

Анонимен

преди 2 години

Това са глупости . В Македония да видите колко лошо говорят за Борисов и неговото вето. Ветото на Македония го въведе точно правителството на тиквата а не служебното . Макетата много добре знаят че всички партии в парламента са гласували за ветото и не си правят никакви илюзии че сме им ,,най големия приятел,, .Те знаят и че 80 % от българите подкрепят ветото .Това са лъжите на тиквата .А тия новите ,,леви ,, заявяват че въобще няма да дават да се обсъждат основни въпроси за исторически личности

52

ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ...

преди 2 години

...НА БЪЛГАРИЯ... !!!ТЪРЖЕСТВО НА РУСОФИЛА РАДЕВ И КОРНЕЛА!ФАЛИТИ НАВСЯКЪДЕ!БЪЛГАРИЯ В ПРЕДСМЪРТНИ ГЪРЧОВЕ....!

51

Анонимен

преди 2 години

Гледай си внуците, Боко, и не се занимавай с глупости, че и без това Астана на 150 години.

50

Анонимен

преди 2 години

Не виждам причини за импийчмънт, това са доста несъстоятелни приказки, за още по-голямо разклащане на ържавния апарат, който и без това не работи добре. Безумие е да се провокират подобни действия.Това г-н Борисов Вашето не е никаква политика, а целене на дестабилизация!

49

Анонимен

преди 2 години

пълни глупости, този наговори толкова много глупости последната седмица, като започнеш от сроквете на ваксините ...

48

Анонимен

преди 2 години

Айде пък сега призиви за импийчмънт, то не остана време за импийчмънт. Радев сам си духна под опашката и си тръгва след 2 месеца. Две седмици до изборите и после докато Луна встъпи в мандат.

47

РиСт0

преди 2 години

За високия зелен рейтинг.....когато не управляваш а само критикуваш и се правиш на по-добър...имаш висок рейтинг!!!! Но хубаво в случая при нас, че колелото се завъртя и се видя как е да не можеш да се справиш по-добре от предишните и рейтинга ти да изчезне!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Що, Радев като че ли не обикаля да плямпа срещу Борисов.

45

Ха-ха

преди 2 години

Повече от година Фелдфебелът Радев ни набутва от криза в криза с неадекватните си решения, а за щатните му клакьори все Борисов им е виновен? Кой ми с*а в г***те! Продължавайте все така , тролчета мили, пък дано някой ви се върже!

44

Борисов

преди 2 години

Продължава да импонира на значителна част от народонаселението поради две причини - едните са с щите нагли и кадливи същества като него, а другите не виждат реална алтернатива.