95

Е нема такъв народ

преди 2 години

Хубаво го изпързаляха...!

94

Анонимен

преди 2 години

Дългия ще прави промени срещу сикаджията *** чрез НДСВ и ДПС. Как излъга овцете батко, луда работа!?

93

Анонимен

преди 2 години

Казах ли ви че сега троловете ще бъдат насъскани срещу Слави, ха ха ха.

92

Анонимен

преди 2 години

Славчо ме спечели с този пост - ако се стигне до нови избори гласьт ми е за него

91

Анонимен

преди 2 години

Славчо, слагай скафандъра и отлитай. Още марионетки на Гейтс не ни трябват, имаме достатъчно.

90

Анонимен

преди 2 години

НЕ Е КАБИНЕТ НА ДОГАН А НА ЕРДОГАН!

89

до ГЕРБ

преди 2 години

Алоо , не разбрахте ли , кабинет ще ИМА , без участието на ГЕРБ !Не се ли срамувате от РЕЗУЛТАТИТЕ на вожда си : На всички последни места в ЕС по всички показатели !КАКЪВТО И ДА Е НОВИЯТ КАБИНЕТ , СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ Е ПО-ДОБЪР ОТ ПРИМИТИВНИЯТ КАБИНЕТ НА ГЕРБ !

88

Учиндолец

преди 2 години

Станислав Трифонов го прави като на концерт... ЗА ВАС, САМО ЗА ВАС И САМО ЗА ВАС, намигвайки на балета И НЯМА ДА ИМА НЕДЕЙ, ЧЕ СТАВА ЗЛОДЕЙ

87

джибкоБиБитко

преди 2 години

Присмял се хърбав на щърбав...То не било командорене от джИбъкътъ , анай се от ФЕЙСА или от студиото на 7/8 и ще си паднала...У бреее...!

86

Анонимен

преди 2 години

Слави, ти си свършен, от границата която прекрачи няма връщане, ръб!

85

до 103

преди 2 години

До АнонименАй стига бе! Дай да се определим местното образование престижно ли е, защото масово го плюят като некачествено и бягат да учат в чужбина или е добро, а само от снобизъм се учи в чужбина? Айде да почнем от тука...

84

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

83

123

преди 2 години

Това е политическо самоубийство! Каква логика има да се предлагат лица, които вече са се компрометирали?

82

Анонимен

преди 2 години

Дългия знае, че Гърбатко няма да го подкрепи, но Нинчето и Доган могат да реагират нестандартно и да го подкрепят, разбира се, за да го провалят, гледайки сеир отстрани. А, след това нови избори, но този път без Дългия! Скоро всичко ще стане ясно, не се впрягайте!

81

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЕВАЛЛА СЛАВЧО ХУБАВО ГО ИЗПАРЗАЛЯ ТОЗ НАРОД

80

Анонимен

преди 2 години

Трифонов,престани да говориш с хората през фейса,или на запис. Излез и кажи дали е нормално при положение,че имаш реално само 7% да искаш еднолично да назначаваш тези пудели,които вчера обяви,и да пращаш астронавти в космоса?! Нормално ли ти се вижда цялото ти поведение? Да не е някаква част от шоуто и да разиграваш народа,който не ти повярва,но все пак се оказва твой заложник?!?! И КАК ПРИ ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ МНОЗИНСТВОТО ОТ НАРОДА СЕ ОКАЗВАТ В РЪЦЕТЕ НА МАЛЦИНСТВОТО ПОСТОЯННО?!

79

Кьовеши ви наблюдава

преди 2 години

След като Ники Василев разби, подари и унищожи БТК, БДЖ, Варненската корабостроителница означава ли това, че сега съвестта му е проговорила и е станал честен? НЕ, БАЙЧОВОТО, НЕ!!!Иде ред на ЕВРОФОНДОВЕТЕ...спомняте ли си колко милиарда бяха...?Мършоядите пак се събраха над РЕПУБЛИКАТА ни...и развяват ДИПЛОМИТЕ си...!!!!!

78

До калекото

преди 2 години

Абе той Микито може да си мисли, че пак ще тече, ама и него ще го държат за камбанките от парламента и я шавне я... ще го пляскат през ръчичките. В тази патова ситуация на настръхнали малцинства в НС много трудно ще се краде.

77

Гроби Таласомо

преди 2 години

Слафчу, ако ти си на дрога, ние сме трезвеници;))) Пропусна една личност, дрътият лисугер Симеон Сакскобургота!;))) Правителството ти е на Симеон Сакскобургота! Абе, учндолски плешар, тва, че имаш пари, не те прави умен, пик.льо!

76

Космонавта

преди 2 години

Този се държи като, че има 164 депутата, а не 64. Излиза и като патрон обяви министрите. Ама чакай малко, има още 5 партии, с нито една не си говорил, къде си тръгнал кабинет да предлагаш?! Нали Бойко прескачаше НС, а вие щяхте да връщате парламентаризма. Студиото на 7/8 ли е новата джипка? Единственият отговор е, че не искат да правят пак нищо, а бутат нещата към Радев и избори. И докога ще гласувате на клоуни, които да хвърлят бялата кърпа?! Накрая БСП ще вземе властта, дадена им от славун.