220

Анонимен

преди 3 години

Хората на запат изобщо не се интересуват от споровете на слугите в задния двор.

219

татар

преди 3 години

Както американците са държава от края на 18 век и не твърдят, че са държава от древните индиански държави преди Колумб и не крадат британската история, така и тази млада държава от 1991 година трябва да признае, че като американците говори чужд език и населението и е от други народности. Американците са събрани от други народности от Англия, Ирландия, Германия, Шотландия, Русия....

218

Замислен

преди 3 години

Има си процедура. Остро запитване до официалните власти в СМ какво правят за да стоварят тежеста на закона си над тоя "политик". Ако няма реакция, късане на дипломатическите връзки, ама моментално! Затваряне на границата със СМ. Те самите македонци ще го линучват тоя.

217

ххх

преди 3 години

Ама тия макетата са последна дупка на кавала, кво се пеняват? Да си гледат там забутаните албански чукари!

216

татар

преди 3 години

Хората на запад не пасат трева,знаят да четат и да зачитат историческите факти.В"Бяла книга,която излезе наскоро и на английски е документирано,точно как и кога е извършен от Коминтерна инженерингът на диалект,на българския език и как е възникнал македонският език.Тез СкопскиТУЛУПИ сериозно ли искат да ни убедят че Сашо Македонскиот е бащицата им...?

215

Анонимен

преди 3 години

Военната хунта е в цугцванг. Казуса Македония ще ги принуди да избират - или Европа, или Азия !Като знаеме, че Радев освен кариера платена от българският данъкоплатец, всичко друго е пълен крах, то това ще му е последното приключение - като "черната кутия" на българската армия на дъното на Черно море !

214

Анонимен

преди 3 години

за жените знаем положението какво е в цял свят, но след като тия не се спират да ни хранят, не виждам логика изобщо защо им се обръща внимание, най добрата опция е, да видят ес след 3/4/5 поколения, когато се родят по свестни и научат истинската история, а не тази която им преподават

213

Касандар Македон

преди 3 години

Българките продават телата си за две червени, а македонците продават идентичността си заради един червен бугарски пасош!

212

татар

преди 3 години

Май трябва България да предложи да се разделят Македония и Албания в преговорния процес. Има шанс това да вразуми малко северомакедонците.Ако ли не , остават си там, а Албанците влизат в ЕС.Елементарно Уотсън!!!

211

Анонимен

преди 3 години

Най-добре да късаме дипломацията с тия.Никаква полза няма от тях.Нека се наричат марсианци,но беж от нашите земи.Калкото до македонците-наскоро разкопаха Хераклея синтика-градът на Ал.Македонски.А Филипополис е бил кръстен на Филип Македонски през 342г Най малкото трябва да се казвате северозападнала македония.Южна е при гърците,източна-при нас.

210

Анонимен

преди 3 години

Риториката на тия хора особено на политиците им е много лоша меко казано и няма нищо общо с риториката на ЕС. Те са на светлинни години, както и повечето страни от бивша Юг. Това е така по принцип не е от сега. Словенското председателство може да е на тяхна страна и те се развихриха. Оставете ги да говорят, сами ще си навредят с това говорене и други страни няма да ги подкрепят, но трябва време. Правото е на наша страна.

209

Вагабонтин

преди 3 години

Тоя с кеф да му начупиш кифирицата.

208

Анонимен

преди 3 години

Животът на правото сръбче Драган струва точно два червени... български паспорта! Даже и за един ще се намери кой да го центрова в десятката :))))))

207

татар

преди 3 години

Не са добре край Вардаро.Секогаж кажуват,дека не само месечината е македонска,току и звездите на македонски нашепнуват. Ама от мене само едно сакам да им кажувам-албански треба да се учат.Горното го написах на един език,който според техните академичари бил ''посебен'' /отделен/и немал нищо ''заедничко''с булгарския.Сигурно и вие нищо не сте разбрали /не сте ''сфатили''/ Това е шега, разбира се.Ха-ха...

206

цру

преди 3 години

Стига с тоя Радев.Кой даде 3 млрд на путин за турски поток.И на американците се подмаза с пари за фърчила,но не му се получи.

205

Анонимен

преди 3 години

Да му се отнеме българското гражданство на това сръбско еничарче!

204

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

САМО АКО ВИ СПРЕТНЕМ ЕДНА ВОЙНА МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕМ СЪРБИТЕ В МАКЕДОНИЯ КОЛКО СА МАКЕДОНЦИ.

203

татар

преди 3 години

На Балканския полуостров има МНОГО история. А новосъздадената РС Македония има само география...Македонският език е най-древният език познат на човечеството. Азбуката му е приета с решение на просветния отдел на Битолския окръжен съвет на Югославската Компартия от 21.05.1945.Ще е интересно да видим ,как е вървял животът след 1945-та година.Период известен като "ранна антична македонска епоха".

202

Това

преди 3 години

Комбинацията татари-фашисти е оксиморон. За фашистите татарите са ***,тоест ***. Шамшалчето направо си плаче за международен съд. Ама то от постюгославски изклесавци ....това може да се очаква.

201

Анонимен

преди 3 години

Радев & хунта насаждат антимакедонска истерия всред българите в интерес на Кремъл. Факта че този кремълки парашутист си позволи да упреква Европа, че му извивала ръцете, означава че той вече е пътник от "влака на дружбата" за Москва !