79

Знаещ!

преди 3 години

Зачервен Руменчо НЕЛЪЖИ! Руменчо , защо почервеня , даже зеления чорап стана червен! Божков добре ше те спонсорира за преврата който правиш , но сметките ти както винаги ще са без кръчмар!

78

Анонимен

преди 3 години

86 Не, не виждаме, това което виждаш ти. ЕС е свобода, независимост, работа, лечение, образование, помощ, докато от Русия само бедност, безправие, липса на суверенитет.

77

Тодор Живков

преди 3 години

Яжте банани!

76

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

Ако Радев иска да втълпи, че никой не го е ритнал отзад, за да заеме този пост - много се лъже, но най-лошото е, че иска да излъже и народа.Как да му вярваме, когато България от времето на Луканов е узурпирана от мафиоти в сянка, индивиди, които НИКОГА не са се появявали на политическата сцена, но дърпат конците на избраните от тях кукли.Това прилича на ситуацията от 1990. Явно територията отново ще бъде преразпределяна.Жалко за България. Правителство НЯМА да има и след следващите избори.

75

Капиталист

преди 3 години

Капитализма е най-добрата система.

74

Анонимен

преди 3 години

81 Комунизмът на Радев е в кръвта му, за Вашингтон и Брюксел лицемерно"да", но за Москва служба до гроб.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонименда бе къде ИлчовскиНещо свършиха доказателствата или кампанията на Майчето свърши?

72

А бе!

преди 3 години

Не ви ли омръзна 32 години да ви лъжат! Не виждате ли, че западната система е една измама и никога няма да е добра за България. Нито Радев, нито Боросов, никой не може да ви спаси. Зашо вярвата не глyпавата демокрация? Кой определя какво е домокрация, кой казва, че в САЩ има, а Китай и Русия няма демокрация. Защо 32 години ручате жабета и чакате демокрацията?

71

Анонимен

преди 3 години

75 Божков черепа има криминален бизнес. 470 неплатени данъци, като първо.

70

Анонимен

преди 3 години

Радев е плагиат, приписва си всичко от доклада на ГЕРБ, като свои идеи и решения. Най-големия му "проект"във ВВС, е да назначи любовницата си и сегашна съпруга Деса, на апетитно място в повереното му ведомство, с държавна издръжка-наемът на апартаментите й под наем, да плаща държавата.Радев спря доклада, за да си вкара в него 6 свои проекта, сега хвърля вината, за забавянето на ГЕРБ.

69

Анонимен

преди 3 години

стига бе радев, стига лъга не се пресичали че за кого лобираш нали за олигархията, нали с тях си свързан

68

Анонимен

преди 3 години

Бойко направи грешка с тръбата на Турски поток. Затова ще го сменят с Радев. А Радев ще служи на Вашингтон и ще се натяга повече и от Борисов.

67

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Герберите вече Не са на власт ,И Нищо Не зависи от тях* Аз Вече Не съм Нищо, не съм премиер, не съм депутат, аз съм обикновен гражданин*Бойко Методиев

66

Анонимен

преди 3 години

Русофилът Радев назначи национален предател за министър председател. Твърд натовец, в Брюксел е разработвал планове за нахлуване на войски на НАТО на руска територия и "освобождаване" на Крим от руска "окупация". Според новата военна доктрина на Москва, Русия никога повече няма да води война на собсвена територия, и на всяка агресия която застрашава териториалната цялост ще отговаря с ядрен удар. Това означава България моментални да изчезне. Дори през ВСВ не сме пращали войска срещу Русия, а сега България ще свърши по зле и от ВСВ.

65

Анонимен

преди 3 години

Каде е фигуранта - борисов няма ли интервю как се е борил с олигархията от джипката или спалнята

64

Куга

преди 3 години

Тва?

63

Анонимен

преди 3 години

Васил Божков е умен човек с образование и му отнеха бизнеса без съд и присъда като в комунизма. Хиляди българи останаха без работа, а фк Левски се бори за оцеляване. Гешев забърка международен скандал да ходи да го арестува в ОАЕ и го изпъдиха. Божков показа пзлатните кюлчета на Бойко, а Радев вдъхнови народа за промяна. Бойко е извън властта, гербаджиите са в шок защото не могат да отнемат бизнеси.

62

Анонимен

преди 3 години

Баце е истинска мутра не някой лигльо играе си карти и олигархията му снася пачки Това е моят идол мафиот от класа ББ

61

Монката

преди 3 години

Стига се обяснява бе фигурант

60

Анонимен

преди 3 години

Две успоредни линии не се пресичат.