29

Анонимен

преди 3 години

за да бием една партия ще нарушаваме Конституцията? Евала!В нито една бяла държава не се прави закон конкретно за личност или партия.

28

Анонимен

преди 3 години

ДПС поискаха импийчмънт на Радев 2020 някъде през декември доколкто помня. Бойко Борисов защо не ги подкрепи?Защо Бойко Борисов не пусна водните оръдия през лятото когато биха и палеха полицаите вечерна на 2 сеп. 2020 когато ултрасите мятаха гранати по жандармерията?Защо Бойко Борисов ги остави да си вършеят коня?Сега народа да се опомни и да отиваме заедно да бутнем президентството.ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ НЕ И ТРЯБВАБЪЛГАРИЯ Е УНИТАРНА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА.НС РЕШАВА - НЕ ФИГУРАНТА.

27

Анонимен

преди 3 години

в кодекса се приеха редица недоразумение-видеонаблюдение - интересно как ще стане, когато по Конституция никой не може да бъде записван без негово изрично съгласие иначе може да те осъди-машинно гласуване на сто процента - играе ролята на образователен ценз. Според Конституцията ВСЕКИ пълнолетен гражданин има право да гласува. На последните избори 73 процента гласуваха хартиено и пак имаше много грешки.-намалява се активността и се подкопава легитимността-ЦИК става зависим от президента

26

Анонимен

преди 3 години

А бе,Ръндьо!Баш на Разпети петък се сети да работиш?

25

Анонимен

преди 3 години

ВЕТО ЛИ? Значи може и през ноща ,в почивен ден да подпише !?!А замислете се сега,как след време ще върнем визите и ще викнем пак,,Вечна дружба"! А и протестите ще бъдат забранени !!!По *** Путина ,товарищи!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Сле управление на ИТН- Има Такива Негодници , нямало да има такава държава. Има Такъв Народ било правописна грешка.

23

Анонимен

преди 3 години

Бай, бай, Тиквун!

22

Анонимен

преди 3 години

Руския шпионин първо направи всичко възможно да има предсрочни избори. После даде веднага мандата на Герб, а след това взе да го бави за втората и третата политическа сила, за да преговорят.След което за да не го накарат да наложи вето на противазоконен кодекс, побърза да го обнародва. На всичкото отгоре той ще решава кой да влезе в ЦИК, провеждането на изборите вече е изцяло негово дело и на ИТН. Оттук нататък отговорността за не/легитимността пада изцяло върху него.

21

До 11 Мдаааа

преди 3 години

Не се продал.... А Нас ни предаде!

20

Анонимен

преди 3 години

Много бърза тоя бе. Много го е страх от великия вожд Винету.

19

Анонимен

преди 3 години

Живеем в такива времена, когато Радев издава указ за обнародване на промените в Изборния кодекс по- бързо от пристигане на Бърза помощ и пожарна.Това е пълзящ преврат. Ние стоим и четем в нета.. а е време да грабваме сопите и боййй по манеркатаааа!

18

Анонимен

преди 3 години

Руския шпионин активно съдейства за продажбата на България в полза на Евразия. Но това няма да стане и някой ще се изпати накрая. И то много.

17

Анонимен

преди 3 години

Щом няма гласуване по пощата, значи нищо няма да се промени. Пак ще си гледаме същите мутри в парламента.

16

до 15

преди 3 години

Катафалката са му я приготвили неговите чалгатурбомутротрупове. Те ги имат на саклад от лятото. Купиха ковчезите с парите от Черепа. Даже 2 жени в черно правиха магии с кукли вуду пред Президентството точно през вечерта преди да настъпи най-черния ден от статистиката с ковид почитали.

15

ТИКВЕНЮГЕНД

преди 3 години

Тоа нито мое да развива пожарникарскио маркуч, нито мое кара жипка, нито мое да казва ''конграчюлейшънс'' на убав английски. Абе многу ни дразни тоа

14

Анонимен

преди 3 години

С приемането на изменението на Изборният Кодекс с Тиквун приключва, а Радев просто направи нужното Узакони го!

13

Да добавя

преди 3 години

До Анонимен 14и катафалка.

12

Анонимен

преди 3 години

Щом толкова бърза се пече нещо като руски пирог. Аз не съм лош човек. На Президента пожелавам по три коли да имат пред дома си: полицейска, пожарна и бърза помощ!

11

събуди се Българио!

преди 3 години

Държавен преврат. Клепоухият прецедент ще ни вкара в Евразия.

10

Анонимен

преди 3 години

На който работи на разпети петък му умират децата.... Чакам!