48

дас

преди 3 години

нищо ново под слънцето явно Бащицата ще се върне на бял кон като ги гледам , явно няма по подготвени от ГЕРБ хаха

47

Анонимен

преди 3 години

Браво!Хванаха ги за гушите от първия ден.Нинова ще има да ***. Но Слави не е мекушав като Борисов.

46

Популисти

преди 3 години

Популистите са такива, защото говорят само каквото ще се хареса на масата. Такива има навсякъде. Но по нашите ширини хващат дикиш, защото нямаме политическа култура. Ще им се посмеем, който е гласувал за тях, ще им се порадва и ще отмине. Лощото е друго. Губим ценно време. Затова сме назад и винаги ще бъдем. Търсим все някой да ни оправи рязко. Прагматиците нямат почва унас. Помислете, ако Меркел беше българка, кой щеше да гласува за нея. Почти никой. Гласуваме за чобани, защото сме стадо. Тъжно

45

Анонимен

преди 3 години

Ния не искаме 1 лев за партиите искаме намаляване на народните представители на 120 и субсидия от 1 лев но по важното е да се намалът народните представители че е криза.

44

Анонимен

преди 3 години

Клоуни и популисти. А икономически приоритети и борба с кризата? Правителство, премиер и мажоритарен вот къде са? И да вземете властта, после какво? ДПС и БСП завинаги едни от вас!

43

мии вервайте

преди 3 години

Как кълват нискочелите балами на популистките изказвания на чалгарите. Нали при мажоритарен вот всяка селска мутра с малко повече пари и влияние ще влезе без проблеми в Парламента. А гласуването по пощата го видяхме какъв хаос направи в Щатите и буквално им обърка целите избори. Да не кажем, че е най-лесно манипулируемият вот.

42

1280

преди 3 години

Нито дума за политическата, здравната и икономическите кризи. Кой, как и кога ще се бори с тях? Какво правим с плана за възстановяване? Кой ще го прати в ЕС? Кой ще отиде да преговаря с ЕС? Кой ще плаща помощите на бизнеса заради Ковида или ще го отменяме вече? Стига популистки глупости

41

Българина

преди 3 години

Гласуване от чужбина да се забрани!!! Не живееш тук, не плащаш данъци че и думата искаш! Тоя Тошко ще направи дпс втора сила, ***!

40

Анонимен

преди 3 години

Като чета езика, който използват троловете на Слави и неговите избиратели и разбирам напълно защо хората скочиха на гастербайтерите и ги обявиха за най-про*стата част от българското население!

39

Христо Христов

преди 3 години

Ако са истинска опозиция ще настояват герб да напусне парламента защото са избрани с доказано купени гласове. Ако герб не купуват гласове ще имат максимум 2%. Дори Васил Божков има повече.

38

Анонимен

преди 3 години

Тука има един наакан чалгаджия дето яко се кефи на простотиите на Славуците! А не трябваше ли първо да се предложи мажоритарна система или май това го пробутваха за да влязат в Парламента, а сега минават с номера "Абе ние викахме мажоритарно, но имахме предвид по пощата да мажем, вие що така се объркахте?"

37

Анонимен

преди 3 години

Трябваше Цецка Цачева да стане президент.

36

АнонимеН

преди 3 години

До тошкоДА НЕ ПРЕКАЛЯВАМЕ :D1 ЛЕВ ЗА ПАРТИЯ ИЗВЪН ПРАЛАМЕНТА ЗНАЧИ 30 ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА 1 % КОЕТО НЕ Е МНОГО1 ЛЕВ Е ПРЕ ДОСТАТЪЧНО!

35

1280

преди 3 години

Ако искате всеки да упражни правото си на глас, направете гласуването официално платено и задължително - тогава всеки ще иде да вземе някой лев и няма да има злоупотреби.1лв субсидия имахме, предложи го и одобри ГЕРБ, но БСП и ДПС го отхвърлиха. Сега дали ще са съгласни?Гласуване по пощата е най-голямата глупост, която съм чувал. У нас писмо от София до Перник стига след 5 дни, ако не еотишло в Бургас, те ще гласуват по пощата. Машинно гласуване може, но не машинно, а онлайн. Популисти

34

Мислеща

преди 3 години

Не трябва да се намалява броя на депутатите, за да има по-голяма представителност на народа, но заплата им трябва да се намалят драстично и никакви представителни и други такива.

33

Хаахх

преди 3 години

А най-важното за мажоритарни избори и намаляване на депутатите нищо не каза.Пледлагат нещо което е отхвърлено отдавана в белия свят .По-точно предлагат всичко с което може да се манипулират избори.

32

Анонимен

преди 3 години

Най-популиското решение, което не решава нищо.

31

Анонимен

преди 3 години

Всички знаем, че хартиените бюлетини се манипулират. При машинното гласуване можете да бъдете сигурни на 100%, че вотът ще е фалшив.

30

тошко

преди 3 години

за субсидията -ок. обяснете обаче на хората ,че при мажоритарни избори в парламента ще влезнат 2-3 най големи партии. Не ги заблуждавайте. И още нещо - партия извън парламента ДА НЯМА СУБСИДИЯ.

29

В блатото

преди 3 години

Щеше ми се тези избори да не се бяха случвали. Няма да видим добро в оставащия ни живот, и децата ни сигурно ще са в батака. Кое му е новото - ето, гледаме пак същите лица със същите речи. Обхваща ме пълно отчаяние, не ни стига ѝковида, ами и това...