27

Анонимен

преди 3 години

Слави, след като оплюва държавата си, че всичко тук било проституция, ха да го видим сега как ще и умие лицето на бедна майка България. Казват, че колкото повече говориш /като Бойко/ толкова повече глупости ще кажеш, но и когато мълчиш означава, че няма какво да кажеш. Самият факт, че Слави се скри като мишка говори за възможностите на екипа му и на него самия. И за най-простата работа се иска чалъм/извинете за турцизма/, а като го нямаш... Бойко взе уроци от Живков и Симеон и ги научи добре

26

Анонимен

преди 3 години

Нещата отиват към нови избори. Дано и на тях така нарочените за патриоти да не влезат пак.

25

Анонимен

преди 3 години

Вчера го каза ДОНЧЕВ при Виктор Николаев---- То и да направиш РЕВИЗИЯ или ОДИТ трябва да имаш АКЪЛ...

24

Жени

преди 3 години

Слави просто е импотентен комплексар. От тия които за да прикрият своята импотентност прибягват до насилие за да се направят на мъже.

23

Шефа на троловете.

преди 3 години

Хайде мойте. Довечера ще има дажба. Опорките съм пуснал. Искам по 15 коментара от всеки, да са с различни имена, може и анонимен. Да научим слави в ъгъла. Там му е мястото

22

ръгай чушки в боба

преди 3 години

На Чалгаря играта му е мълчание до дупка. Ще се появи само когато му връчат мандата, след което веднага го връща и мълчи по същия начин до провеждането на нови избори, които най-вероятно ще спечели.

21

Анонемен

преди 3 години

Чалгаря го е страх да поеме отговорност щото си няма на идея как се ръководи държава,нито пък има хора за това...топки се искат чалгааар комплексиран,не само да плюеш отстрани когато другите работят и се опитват да направят нещо.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19 Той така или иначе, до сега си беше клоун

19

Пенков

преди 3 години

Изборите показаха защо България е най-бедната в ЕС.При такъв воденичен камък на врата на обществото, как се постигат успехи.

18

Анонимен

преди 3 години

Всъщност на ход е Борисoff. Но той не ще да го прави, защото всеки ход води до загуба. Опитват се да прехвърлят грешния ход на следващите, но никой не иска да грави грешката, която по ред на номерата се пада на Борисoff. Слави има всяко право да не прави ход и затова мълчи.

17

Анонимен

преди 3 години

Тука някои са свикнали по т ри пъти на ден да ги облъчва вожда и затова мълчанието на Слави им изглежда необичайно.Има си време за всичко.А за тоя по-долу,който не бил представен в парламента-ами представи се,бе!Кандидатствай,и ако те изберат,ще бъдеш представен.

16

Анонимен

преди 3 години

Ел булгаро Пепе Грило поредния клоун в парламента.Човек който не е създал семейство неможе да управлява хора и да го е грижа за тях Егоист.

15

Анонимен

преди 3 години

Ха, смеехме се на украинците, че са си избрали комедиант за президент.Ние пък сега освен в президенството, ще си имаме и клоун за премиер.Цирка ще е пълен.

14

12

преди 3 години

Това е лебедовата песен на Слави. От тук нататък ще ближе рани и ще роптае че са го накарали да прави партия. Дванадесетия кръг на ада е запазен за предателите и родоотстъпниците.

13

Анонимен

преди 3 години

До УчинДолецот.....Като гледам скромния умствен капацитет на повечето политици по върховете на властта, ми се струва, че всеки средностатистически гражданин в БГ може да им свърши работата. Явно за вас чуждата работа винаги е по-лесна, щом си мислите, че е проста работа да се занимаваш с предаване.

12

Анонимен

преди 3 години

Той и Волен Сидеров така мълчеше преди да се превърне в Златен пръст. Сега си имаме нова Златна рибка.

11

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, ако слави не се справи - на следващите избори ще гласуват за азис и фики и после пак ще се чудят защо държавата не върви.После за милко калайджиев и софка и те така.Чалга-звезди колкото щеш.

10

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ИМА СИ КОНСИТУЦИЯ ИМА СИ РЕД . ТВА ДА НИ ТИ Е ДА ЧАКАШ НА ОПАШКА И ДА ГЛЕДАШ ДА ИЗПРЕВАРИШ ТОЯ ДЕТО Е ПРЕД ТЕБЕ

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Преди да правиш коментари вземи един буквар - герП

8

Анонимен

преди 3 години

Французина не е запознат с обстановката в България. 60% не гласуваха и неодобряват никого.