131

Мъкааа

преди 3 години

Глупаците *** ще ги водят! Искам да видя тая гледка: всички западни медии със статии за дългия гол по татуси и грозно изкривил устата си докато пее. Пфу

130

Анонимен

преди 3 години

До 173Кято може всеки със държави пари тройната коалиция до 2009 защо неорпави София и България:) Защо направиха реформи, защо не направиха една магистрала до края, защо не ремонтираха едно училище, защо не направиха глобите високи , защо не вдигнаха заплатите в секторите , защо не докараха 5 чужди завода? Нали много лесно с държавни пари охльов :)))

129

Еха

преди 3 години

ДО 162 КОЙ ТЕ Е ОКОВАЛ ВЪВ ВЕРИГИ ТЕБ , БЕ , КОЙ !!! НЕ ГОВОРИ ПРОСТОТИИ ЧЕРВЕНА ПРАЗНА КРАТУНО !

128

АК-47

преди 3 години

До РистосковЕ, нали си има сценаристи, още не са му казали какво да говори. Те освен да критикуват и да се заяждат, май друго не са в състояние да предложат. Това мълчание почва да е много тревожно. Ще загробят Родината повече от предишните. Ония в чужбина да си го вземат, там да да им прави шоу... Жалко за България.

127

независим

преди 3 години

1. Борисов е аут.....каквото и да напарви, неговото поведение е на изплашен мафиот.2.Преходът към нормалността ще е труден и дълъг....3. Щастие за България е и това, че Меркел си отива. Тя е основната причина Борисов да е на власт 12г.4. Само си представете, как ще обяснявате на вашите деца, че това нищожество-Тиквата ни е управлявал 12 г......една четвърт от съзнателния ни живот...... Нима в 7 милионна България няма някой по умен, образован и възпитан?Аз лично съм потресен и отвратен.....

126

НОЩ предлага:

преди 3 години

Истински, супер специалист, майстор от талавизора!

125

Какво

преди 3 години

Ви пречат геьовете. Те пичелят, а вие не пичелите.

124

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКо речи?!Ти добре ли си?То с държавни пари,всеки може,да не говорим и за кражбите им, а специално за София писаха, че София се ограбва от герберската група на "орлетата"

123

Анонимен

преди 3 години

Борисов сега разбра ли,че София НЕ е България. Избра те другата България. Запомни го това.

122

Искам

преди 3 години

Концерт на бенда.

121

За сега

преди 3 години

От всички партии влезнали в парламента Единствено ГЕРБ , ИТН и ДПС имат поведение като отговорни политици. Всички други са като кресливи селски и.д...ти

120

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се състави работещо правителство , във ПОЛЗА за всички ще бъде това! Иначе може да зациклим и ни очаква ГОЛЯМ мор и глад ! ДА видим, какви политици имаме и заслужават ли да бъдат там , където са сега !!!

119

Анонимен

преди 3 години

До ЛелеТи ли говориш за физиономии бе гербер? Твоя идол Тиквата е заприличал на влечуго вече, врата му е зависял като на варан и вие имате да кураж да говорите за вида на другите?

118

Анонимен

преди 3 години

От сутрин до вечер само герберунгелски лъжи в коментарите.

117

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧудите се как да пробутате пак в управлението ГРОБ и как да съберете проценти от някоя излъгала се партия така, че пак да сте на хранилката и нищо повече, за да си запазите награбеното,ограбеното и жалкия животец,време е да си ходите!Който и да дойде след вас,ще е по-добре от тази тирания!

116

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се трябва да сме по-търпеливи и към Слави и към ДБ ... нека видим, може пък да са по-добри от Герб.Изключая Мая и отровното трио разбира се ... тези са просто отреп*ки.

115

Анонимен

преди 3 години

Хората в София са най зле. Предадоха Борисов ,който най много пари наля именно в София. Борисов да видиш стария лаф - храни куче да те лае. Смешните шопи забравиха времената преди 2009 на какво им мязаше града. Сега чакали спасителя Иванов :) Боже Боже..

114

Анонимен

преди 3 години

До 145"Герб" и "морал" в едно изречение?! Боже опази! You made my day, dude! ;)

113

Хаха

преди 3 години

А Мирчев какъв столичанин е само! Грухти!

112

Анонимен

преди 3 години

САМО ДА ПОПИТАМ КАК СЕ СЪЧЕТАВА ПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ НА ТАФРОВ С ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯТ СТАТУТ И ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА?!