75

Анонимен

преди 3 години

До .!."Същият миналата година по това време не говореше ли как нямало коронавирус с вдигнат юмрук?!?"Реално нямаше. Не забравяй, че истинската въна дойде 6-7 месеца по-късно.

74

Анонимен

преди 3 години

Защо всички герберски ***, копират речника на кърджалисйката кофа. Все едно тя пише по форумите.Кавито са им идолите, такива са и последователите. Прости кофи.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Ами направи анти ПР тогава ...

72

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Ами вие лудите розови либерали може а умрете от смях ,щото за друго не ставате .А грешка ставате ама за *** само.

71

Анонимен

преди 3 години

Абе ,агент мръсен ,долен и злобен ,кой на кого забранява да се качи на Шипка бе ?! Хората по света не изпратиха майки и бащи ,деца и внуци в последният им земен път ,заради К19,той тръгнал да манипулира с 3 март.Чудовище популистко ! Изчезвай,че си нетърпима грамофонна плоча ! Ами патриотите,които те благославят за английския ти и така остро се подиграват на Борисов,че говори само на български по света.....къде са сега да кажат колко ги е срам от българския език ! Мишоци !!

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Говори се, че на преиздентските избори, герберастите ще изпрвят срещу радев оня мишок Мутафчийски."От това беше до към средата на лятото, ама след прогнозите му за много хора, да "измрът", нещо се заби в земята тоя рейтинг и спряха да го пробутват.

69

Анонимен

преди 3 години

Смятах да ходя на Шипка, но като се сетих, че една партия там ще си прави политически Пи Ар и ще използва празника за да извлича дивиденти се отказах!

68

Анонимен

преди 3 години

Ем като сте толкова семли, одете, фанете го за яката и го изкарайте навънка с ристници?А де? АЙДЕ ДЕ? Ко стана?

67

Диетолог

преди 3 години

На Фигуранта му е забранено да яде телешко , защото ще бъде акт на канибализъм.

66

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевОтново с глупсотите. Завършваш всеки пост с някакво странно име, дето никой човек няма такова, дори и в САЩ, а после добавяш ЦРУ??!?!?Какво не ти е наред?

65

Анонимен

преди 3 години

До Ужасена Ти си много ***, ***.Кои са ти поробителите я помисли малко? Ти даваш ли си сметка къде щеше да бъдеш сега и изобщо щеше ли да бъдеш ако някой не се беше сетил да дойде да ти спаси *** пък дори и да е имал нещо в предвид.Ние никога няма да можем да се отблагодарим на онези руснаци от 70-те години на 19 век и най -вече на императора им за това че изобщо някой помисли за нас.Писна ми такива *** като тебе които в омразата си минават всякакви граници. Историята няма да се пипа

64

88

преди 3 години

До Анонимен ком. 3 5 , щом толкова си горд , цял живот на гръб да си ТО носиш / прецедента/.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Ами какво си мислиш, че ще се случи след като приключи с президентсвото?

62

Митев

преди 3 години

Мисля, че политиците не трябва да стъпват на такива празници! Речите и ПР-ът са най-малкото гнусни. Като е голям патриот да отиде някой ден, да сложи едно цветенце и да запали свещичка./ Но без камери и *** наоколо/ Когато ги видя обградени от гавази да се мушат сред хората ми призлява от отвращение. НАРОДЪТ е над тях, а не-те над народа.

61

Василев

преди 3 години

След войната има договорка между Румъния и Русия, като румунците откъсват част от Добруджа, а руснаците част от Молдова!За това са се били , няма нищо православно или свято в делото на руснаците!Единственият владетел и народ, който е оставил костите си за българския народ без да осребрява и користно да преследва шовинистични цели е Владислав варненчик и полския народ!Агент Арчибалд Балбек!ЦРУ!!!

60

Анонимен

преди 3 години

А ти какъв си наглец Румене...

59

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Международник А пък твоят Боко го изгониха от Москва ,ние кога ?

58

.!.

преди 3 години

Бла, бла...отново. Никаква изненада! Същият миналата година по това време не говореше ли как нямало коронавирус с вдигнат юмрук?!? Да използваш национални празници за политически дивиденти, да разединяваш обществото е изключително долно! Марш в Русия!

57

Анонимен

преди 3 години

А тууулупа къде е ?

56

Анонимен

преди 3 години

До До 21"...ако знаете какво означава пета колона"Прочело нео в интернет и решило, че е умно и кадърно, щото някой друг не го бил прочел.Пази Боже, сляпо да прогледне ...