160

Анонимен

преди 3 години

Е за това е зора на БСП за властта за тия евросредства...

159

Анонимен

преди 3 години

Колко ли пари щеше да получи България, ако министър председател беше интелигентен и умен човек, говорещ английски език, скоро ще разберем ???????????????????????

158

Анонимен

преди 3 години

произвеждайте чекмеджета,че много пари ще потънат в тях...Аз Аз Аз ..

157

Сата Н

преди 3 години

Човек, който основно се занимава с козируване и просия, не може повече да ме представлява! Ставай и заминавай!

156

Анонимен

преди 3 години

Тази година много българи, имащи кредити, ще се запознаят с ЧСИ-тата !!! Лично мутрата *** подкрепи бизнеса на тези криминални особи с 75 млн с помоща на една банка с гръмкото име българска банда за развитие!!!!Тулупа отново получи пари за да се гаври с нас - Брюксел съучастници сте в краденето на България!!!!!

155

Борисов

преди 3 години

Поръчал съм ги в банкноти по 500 евро.

154

Анонимен

преди 3 години

Пунта-Марата пак започна на ангро да нарежда.Накрая ще се окажа че 90% от казаното е еполуистина или пълна лъжа.Тоя като ви каже добър ден погледнете за слънцето ВЕДНАГА.Като малък са му викали Боко-лъжата.

153

Кожогризец ООД

преди 3 години

Айде, свърши се петдневната мъка на Бочко в Брюксел, пет дни никой не го отразява, пет дни мучене на ниво "тортъъъ ъъъ сахер", пет дни козируване, пет дни свиване в ъгъла и клепане с уши пред "големите началници", пет дни, в които отново му показаха, че е последна дупка на к-авала. Сега се прибира тука да се дуе пред мат'ряла и да се прави на спасител. За тия 29 милиарда колко чекмеджета трябва да приготвя, ехееее....

152

МЕЧ

преди 3 години

До Активиста ...На Руски естествено !!!

151

Поручик Ржевски

преди 3 години

Тези пари ще отидат в честни герберски бизнесмени, които от своя страна ще осигурят работници за по 1000лв на месец. Да ни е честит новия брюкселски бюджетен капитализъм, при който парите се събират от най-бедните за да се разпределят на най-богатите.

150

Анонимен

преди 3 години

Колко ни дава ЕС и колко взема е въпрос на събиране и изваждане и крайният резултат май не е в наша полза. Ще можем да получим 29 милиарда евро за 7 години средно по 4,1 милиарда годишно. Това обаче е на книга, тъй като процентът на усвояване варира при отделните оперативни програми от 15 до 60%. Така че ако вземем постигнатия среден процент усвояване ще получим реално по около 2 милиарда евро годишно. Даваме по 600 милиона евро годишна вноска, печалбата (минус ДДС и 10% корпоративен данък) от по-голяма част от търговията на едро и дребно, телекомуникациите, енергоразпределението, банките, д

149

Сата Н

преди 3 години

Колкото - толкова!Сега ставай и заминавай при одъртялата си сестра!

148

Анонимен

преди 3 години

За седем години има няма по 4 милиарда на година...С толкоз не мож изхрани само хрантутниците по шведските маали... Кат сложиме и кражбите... За народа един гол...

147

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 3 години

- България е напърво място по корупция за 2019.- България е най-бедната страна в ЕС за 2019.- България е на 111-о място по свобода на словото от 180 държави. - България е на 44-о място по качество на живот (при 27 държави в ЕС)- България е на 68-о място по качесто на образование. Данни на Евростат. Да продължавам ли? Боко?

146

тити

преди 3 години

България ли ще получи, съмнявам се да стигнат до тука тези 29 милярда евро.Ще ги откраднете веднага.

145

пияница мистик

преди 3 години

Дрогаре, стига се хабяхте, няма да успеете да ги докопате тези пари. Не четете също, че има страшен мониторинг за всеки похарчен евроцент. Отделно ако бяхте вие на власт или бяхте успели с преврата, сега никой нямаше да можем да излъчим да отиде в Европа. А и на вас има кой да ви дава. Нали мразите ЕС, на вас ще ви дава кремълското джудже, вие си го обичате, съответно и той трябва да ви обича и помага, нали? Е как дава на Сидеров и Доган и на вас ще даде :)))

144

Анонимен 2

преди 3 години

Не България ще получи тези милиарди а крадливите управници.

143

Шопо

преди 3 години

Баце,сега че напълниш всички чекмеджета у Банкя ! Евалла ,аферим,машалла!!!алла !!!

142

Анонимен

преди 3 години

Оставка! Нямаш потенциал да управляваш.Иска се интелект, управленски умения, дълновидност и честност. Стига излага България, станахте тотално за смях и подигравки.

141

Анонимен

преди 3 години

О, сега логореята и стойките ще бъдат чудовищни - все в посока, че със зъби и нокти се е борил за тези пари.Съдействал, обяснявал, убеждявял ...с пантомими ли бе еднокнижник?