37

Позитано

преди 3 години

Другаря Радев каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни наши другари политици и доктори които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

36

Е

преди 3 години

СЪРБИТЕ ЩУРМУВАТ ПАРЛАМЕНТА СИ ЗАРАДИ ЗАРАДИ УДЪЛЖАВАНЕТО НА ИЗВЪНР. ПОЛОЖЕНИЕ ТАМ.....

35

Анонимен

преди 3 години

Всяка година грипът убива милиони хора по света, дори повече от ковид-19. Защо досега не се носеха маски и не се въвеждаха мерки?

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя продължава да се прави на луд! КОЙ в стремежа си да угоди на някого,разреши публиката по стадионите на нашето Извънземно футболно първенство,КОЙ в стремежа си да угоди на някого разреши масовите събирания по време на Баловете,КОЙ в стремежа си да угоди на някого отвори набързо кръчми, дискотеки, барове? КОЙ, КОЙ, КОЙ???

33

Анонимен

преди 3 години

В Западна Европа случаите драстично намаляват на дневна база. Защо никой не говори за това и толкова ли е трудно да намерим къде бъркаме? Още в началото на юни (когато имахме 'спад') България беше сред рисковите дестинации за пътуване, заради малкото тестване и информационната дизориентираност. Сега се тества повече, но освен да се създава напрежение и тревожност сред хората не е ясно какво става...

32

Чебурашка

преди 3 години

Баце след като се вслуша в "гласът на науката" доцент Мангъров да не призовава населението да се пази само. И да обясни какво щеше да загуби икономиката ако стадионите и нощните клубове бяха останали затворени?

31

Анонимен

преди 3 години

За каква демокрация говориш? Та ти си възпитаник на Висшата милиционерска школа, сега наричана помпозно Полицейска академия,Ив.Г. е също възпитаник на Магнаурската школа!Втасахме я, щом милиционери са лицето на демокрацията в България!Не виждаш ли, че не прокурорите от СГП или от ВКП обвиняват в престъпления хората,а тези от Спецпрокуратурата и не СГС или САП съдят обвинените, а спецсъдиите от Специализирания наказателен съд СНС и от Апелативния СНСТези спецзвена ти и Цацаров ги въведохте.Защо?

30

сега

преди 3 години

Контрол трябва постоянен и жесток,изкарайте хилядите чиновници търтея по улици,транспорт,магазини,заведения и тн.да контролират забраните.....

29

Анонимен

преди 3 години

Ех, колко ви е лесно да прехвърляте вината на хората. Живеем в среда задушаваща се от безкруполните ви лъжи. Жалки сте.

28

Анонимен

преди 3 години

Барба Ганьос пак обвинява другите.Ако не е президента,ще е Нинова,ако не е Нинова,ще е народа.Само той целия в бяло.Как поне веднъж не призна вината си за каквото и да било.

27

Анонимен

преди 3 години

Ще дойдете вие на шведското ама както винаги сте назад. Затова шведите са напред с материала, защото виждат онова което другите не могат дори да си го представят. С или без строги мерки епидемията ще си продължи, това е. Айде поздрави от пустото като след бомбардировки черноморие.

26

Анонимен

преди 3 години

Трябва да ги следят с полиция, да глобяват и прочие.И да им отворят стадион за 12000, нали?

25

Анонимен

преди 3 години

Кого пита, като си прогонил 3 млн човека навън и ходят в чужбина те разнасят и вируси, кой разреши туризма Кой бе ? В заведенията за хранене няма ли вируси, кой разреши заведенията за хранене ? Волен го вкараха в ареста за един Великден, а тия трябва да в ареста всеки ден тогава.

24

Анонимен

преди 3 години

Хич не му пука за народа на тоя лъжлив крадец и мафиот.Единственото, от което се страхува е да не загуби властчицата, че тогава трябва да влезе в затовора, заедно с Шайката си.Разбира се, след като Гешев бъде сменен.

23

Анонимен

преди 3 години

"Дезинфекцията, носенето на маска и дистанцията са единственото, което предпазва от заболяването."А защо в страните в които не носят маски и не въвеждат мерки, примерно като Бразилия, цифрит са същите както в страните където спазват мерки?

22

Анонимен

преди 3 години

Бау барем си свали маската, доскоро го играеше срамежливо удрящ по едно рамо на Боце, ама без да му лиже патъците.

21

Зозо

преди 3 години

Колкото и да ревът комунистите, на изборите пак ще ручат шланга на Боко :)))))))))))))Е там да си слушат Мънгъра и да измират яко!!!

20

Сделано в Китае

преди 3 години

1 с ЧумоПроказа Ухан е способен да зарази цяла държава - всяка епидемия, работи така. Или както всички знаят - веригата е толкова силна и здрава, колкото най-слабата й бримка!!

19

Анонимен

преди 3 години

Престани да ни вменяваш вина.Ти отвори заведенията,баровете,чалготеките и стадионите.Ти си виновен за всичко.

18

Анонимен

преди 3 години

Извърта се както обикновено и се опитва да приписва вина на целия народ заради футболните ***, абитуриентите и тем подобни. Пределно ясно е, че човек трябва доколкото може да опазва себе си и околните. Заповедта е само една хартийка. Борисов току що обяви мечтата си пред нас - като пусне заповед да се хвърлим в реката, да се хвърлим целокупно.