63

Анонимен

преди 4 години

Хаха..ей заради такива форумци по долу...Кристо, ама изобщо не му пукашв за България. И изобщо не искаше да се яръща. Като бг прросстотията няма друга по света.Кристо едва ли е искал някой да кръщава на негово име, каквото и да било.А и...дори в момента, от къдвто и да е, не му пука какво говорят българите за него.Почивай в мир, артисте.

62

ДА

преди 4 години

Хайде стига сте го кръщавали това летище!Не му трябва име!То не беше-Жельо Желев,сега Кристо,а защо да не е Бойко!?Кристо се е отрекъл от България,каквато и да е била,тя е неговата Родина!Даже българси не говореше.Намерили на кого да кръщават.Пък и "изкуството" му е спорно!

61

Анонимен

преди 4 години

Бил какъвто бил. Отишъл си е. Избрал е свой път и е живял по него. Откъде се появиха тези македонски мераци да приватизираме всичко, което има някаква връзка с България.Ако лобито в артистичните среди реши да го почете добре, но иначе само се експлоотира името му с неясна цел. По-добре да се изучава повече в художествените дисциплини, а не да се гоори за произхода му.

60

Цецо

преди 4 години

Глупасти. Каква връзка и има със летенето ?

59

До 59

преди 4 години

Олекна ли ти като вече се изходи по Кристо?Кой щял да го съди него и за какво по точно?Вие, колега, съвсем сте изплискал легена.

58

Анонимен

преди 4 години

Именно там (в Прага) реших, че никога повече няма да се върна в тъпата България.Човек изрекъл това, след промените непосетил родината си, говорещ на интервюто с Тома Томов на английски.....На този човек да кръстим летище? Що за безочливост. Самият той вероятно ще се учуди на глупостта от оня свят

57

Пепи

преди 4 години

Лека му пръст на човека. Но с това ли се занимават депутатите. Гледам доста са заети, че да мислят кое как да кръстят. ***... не искам да обиждам, но карате хората само на агресия и да се чудят от къде главите ви раждат толкова простотия? ум не ми го побира.

56

И

преди 4 години

Защо летището да не се казва Волен Сидеров например? Той има изключителни прояви както във въздуха, така и на пистата.

55

Анонимен

преди 4 години

До Всъщност...36, подобни комплекси за интелектуална свръхценност вървят в Дневник-а за уинъри на момчето с червените бузки. Но пък дори и там все ще се намери някой да ти каже в прав текст, че артистичните напъни на въпросния "творец" бяха подобни на Манцони с консервите с -айна. За личността на Кристо да не говорим... недостоен манипулатор и хитрец, когото историята ще оцени подобаващо.

54

Поручик Ржевски

преди 4 години

Въпреки, че не харесвам Кристалина Георгиева, тя не излъчва омраза към България, така че предпочитам на нейно име да кръстим летището.Нека имаме известно САМОУВАЖЕНИЕ и като минимален критерий нека да е човек, който не мрази държавата ни. Този Криско Явашев сигурно редовно са го злоупотребявали сексуално неговите чичовци на село, за да има такова отношение към рода си.

53

Сп???нс

преди 4 години

Като цяло съм против да се кръщават важни обекти от общодържавно значение на хора.

52

маркиз дьо саП

преди 4 години

До Всъщност...И аз мисля, че ще е много смислено един ден при определени обстоятелства да попаднеш в килия с надарени роми. После ти като един виден интелектуалец, ще проявиш великодушие към техните ексцентрични изцепки състояли се на юг от гърба ти!

51

Гого

преди 4 години

Много добра идея, представяте ли си " не ,след десет минути кацате на летище Враждебна", а след десет минути кацате на летище "Кристо". Като чета по- долу , някои иска " след десет минути кацаме на летище " КИбапчИта".

50

Анонимен

преди 4 години

До Поручик Ржевски 37Заявено от български патриот с руски ник звучи особено забавно!

49

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е страхотно, пълно олицетворение на мястото където си кацнал

48

Инженер

преди 4 години

Прави ми впечатление, че тука няколко артиста цъкат минуси на поразия. Явно държат много да си прекръстим летището.

47

Анонимен

преди 4 години

Спирам се на благозвучното ГРОБ

46

Анонимен

преди 4 години

А защо не КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА или само КРИСТАЛИНА. Звучи добре.А и това е най-успялата българка. Все пак командва парите на целия свят.Може да се развълнува дори и да направи едно голямо дарение на България.Което тутакси ще бъде усвоено от Правилните хора.Какво по-хубаво и патриотично от това ?

45

Анонимен

преди 4 години

ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ ми звучи също много подходящо като име на Летище.Особено за страна като България. Много си пасва.

44

Анонимен

преди 4 години

То си е едно празно поле по същество, да се казва Бобокови, с патрон Шкембе войвода