38

Анонимен

преди 4 години

Мдааам ... Верваме! Радев нали беше с много нисък рейтинг, бе? Слави Трифонов и той, като Бареков бил. Само дето Бареков го знаеха една шепа хора. ДПС и те хич не си вдигнаха рейтинга. Мечтата е, да изкараме така до избори... Че да ги отложим и да има служебно правителства. Ама може ида не се изчака. На "раята" и писна вече.

37

мдааа

преди 4 години

Добре свършена работа, браво, за Алфа рисърч ще има отново "мазнинка".

36

Анонимен

преди 4 години

"Алфа рисърч" на Боряна Димитрова е от придворните агенции на вожда.Разбирам я,и тя трябва да си изкара хляба,а баце е много щедър към тия,които го ласкаят.По-важното е какво мисли народа,наслушали сме се на стъкмистики.

35

Анонимен

преди 4 години

Е кой има доверие на кремълския парашутист !?

34

Анонимен

преди 4 години

Чакам прогнозата на Червен Кольо.БСП ще спечелят с 70% а Радев води с 104%Вервайт ми. Имам познат точно 0 избори.

33

Хахаха

преди 4 години

Щом три ят неудобните за хунтата коментари ясна е обективността!Хаха!

32

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Обратното...броене за кабинет 3 на ББ от Б...започна и ще завърши със...служебен кабинет съставен от президента.Проучването си...трае по въпроса и ни занимава с...ланския сняг.За това са им...платили явно.

31

Категорично

преди 4 години

До Анонимен 27Радев не е просто "един от най-лошите". Той е КАТЕГОРИЧНО НАЙ-ЛОШИЯ ПРЕЗИДЕНТ който сме имали.

30

М, да ...

преди 4 години

"Алфа Рисърч" отчете 60% одобрение за работата на ген. Мутафчийски------------"Алфа Рисърч" не ви ли омръзна да лъжете? Борисов яко ни/страната, България/ закопа в мизерията! На ББ/Герб филмите не само не вдъхновяват, а закопават на дълбоко! Грозно скандално, арогантно, негативно! Какъв е смисъла на живота за ББ и щаба, да закопат страната ли, а в личен план самоизява? Ами, смешници сте ББ и цялата кохорта около Гроб!

29

БАНко

преди 4 години

НЕ ВЯРВАМ ДА СМЕ ТОЛКОВА *** !!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГЛУПОСТИ И ЦИРКОВЕ ПРАВИ РЕЙТИНГА МУ СЕ ВДИГА ???

28

Реално

преди 4 години

... погледнато, дори сравнението не е в полза на Борисов, защото Борисов е в изпълнителната власт с тежки отговорности, в един ужасно труден момент да се води държава, а Радев е нищоправец, който дори не може да се държи достойно. Не знам кой печел от кризата, но Борисов определено губи, че го сравняват с тоя срам за България.

27

Гост

преди 4 години

Кой ли е фризьора на тримата *маака.

26

горещо, още пари

преди 4 години

ГОРЕЩО В ПИК: "Алфа рисърч" с нови данни - Румен Радев с рекордно ниско доверие, премиерът Борисов го отвява с повишен рейтинг. ГЕРБ печели изборите с близо 10% преднина пред БСП (ГРАФИКИ)

25

Анонимен

преди 4 години

Радев е един от най-лошите президенти на България откакто съществува президентската институция. Цял мандат не свърши нищо.Цял мандат се занимава само с лични скандали вместо с държавническа дейност.Цял мандат беше пионка на БСП. Цял мандат беше пионка на Русия.Цял мандат не можа да седне да обясни на жена си, че е редно докато е първа дама да е по-дипломатична и по-сдържана и да не ръси несъгласувани бисери в социалните мрежи.

24

Факт

преди 4 години

Испания регистрира сериозно покачване на заразените една седмица след падането на карантината. Новината е от преди малко.Хора пазете се!

23

избирател

преди 4 години

Ама верно бе ,то я има я няма преса в 120/130 държави,нашата на 111 място....И....независими били,свобода на словото имало,в ДЕМОКРАЦИЯ сме живеели?!Ееее....!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Предлагам който има възможност да отвори сайта на пик и да види същото заглавие... Само по заглавията в сайтовете може да разбереш кой на кого лиже з....

21

Сенко

преди 4 години

Алфа Рисърч са платена герберска агенция. Винаги дават повече за ГЕРБ и вожда им. И аз мога да си набележа сто баби от село и да ги питам за кого ще гласуват, бас ловя че 95 баби ще гласуват за БСП. Социологическите агенции никога не са познавали на изброи, разликите варират от над 5% до 10%, което не е статистическа грешка, а просто се дължи на това кой колко е платил.

20

Mr . STARBUCKS

преди 4 години

До изборите Баце,ще ги схруцка и двамата Радев Ниновица.

19

Чочо

преди 4 години

Все ***, да сложат и другия плешивец до тях и ще станат тримата гл....а