62

Анонимен

преди 4 години

Нещата ще излязат извън контрол ! - мислете докато е време.Гладът е по-силен от страха !

61

Анонимен

преди 4 години

По-добре полугладен и изнервен от дългото стоене у дома, отколкото гушнал букета и легнал под надгробен камък.Толкова ли е трудно да се разбере това?

60

Анонимен

преди 4 години

На база на какви данни взимат това решение тези умници? Това е терор. Ами ако повече от полувината от населението вече има изграден имунитет защо не пуснат хората да работят?

59

House M.D.

преди 4 години

Предстои татуирането на всички с три отлични оценки.Ваш: Звярът

58

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете, че могат да си удължават до когато им е изгодно.

57

Анонимен

преди 4 години

Отиде коня у ряката - герберастите ще го удължават поне до септември ...

56

Анонимен

преди 4 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРп

55

Наблюдател

преди 4 години

До 13 май!? А коя година? А после ще го удължат с още месец... Явно им харесва да се гледат всяка вечер по телевизията. Има ли друга държава в света с толкова дълга карантина, освен провинция Ухан в Китай? А масово тестване за реална борба с вируса не се задава на хоризонта.

54

Трайко Мълчанов

преди 4 години

Лошооооооо, много лошоооооооТака ще го разтягат това ИП, като слънчасал локум...Жална ни майчица! Следващият месец - заплати няма за поне 60% от населението, нали сме в неплатен отпуск. А и следващият месец трябва да се яде. Няма да има опашки пред магазините, "презапасяване" и т.н. Това сметки, кредити, наеми.... Сами ще се бутаме в инфекциозните отделения, за да ни тръшне короната.Ако го направят наистина, направо са ни подписали некролозите.

53

Анонимен

преди 4 години

Вижте минусите на 34 и си направете сметката на колко трола се плаща от "Позитано", за да дежурят и да се опитват да създават определени настроения с още по-точно определена цел.Корнииии, ясна си ни, излишно се стараеш.

52

НЕ!

преди 4 години

В парламента има заразен, но вие, контактните му хора, не излизате под карантина, както е според одобрена от вас наредба, и отгоре на всичко имате наглостта да обричате целия народ на още месец гавра... Щом нещата са толкова сериозни с този вирус защо ще се шляете по улиците да заразявате, дайте пример, затворени за 28 дни под карантина всеки един от парламента и комисиите, в които участва заразения.... иначе вече не хващате дикиш.

51

Отиде коня у ряката

преди 4 години

На 13.05.2020 г. ще го увеличат до 15.08.2020 г. и тикова ще управлява доживот !!!

50

!:

преди 4 години

Нищо неочаквано, хората очакват пика около 20 май. Нали не си мислете, че ще мине и всичко ще е цветя и рози?! От седмици ви разправят 2-3 месеца, не знам защо има изненадани.

49

asd

преди 4 години

Като изгладнее народа какво правим ? Ктб и вас си нахранихте с 4 милиарда, а народа.... какво правим с него, Бойко

48

Анонимен

преди 4 години

Извънредно поожение докато всички не фалират без герберските фирми, които след това ще изкупят активи за милиони за левчета.

47

Идиоти

преди 4 години

Аз до момента подкрепях извънредното положение, но това, което предлагат е вече диктатура. Ние имаме 400 регистрирани случая и въвеждаме такива драконовски мерки, а Щатите с близо 200 хил. се готвеха да отменят всичко от 13 Април. Добре че вчера на Тръмпи му наляха малко разум та удължи спешните мерки до края на Април. Но там нямат извънредно положение. Тия тука ще уморят народа от глад заради 1000-2000 човека заразени. Отменяй положението от 13 Април и да останат някои мерки и препоръки.

46

Анонимен

преди 4 години

Вие така ли мислите да си седите и да си ***, а Боко да ви управлява? Ужасно скучен народ. Направете нещо интересно, поне един бунт срещу Боко Тиквата. Долу тиранина! Да живее Републиката!

45

Морски

преди 4 години

До морскиКато гледам едни турсти от цяла Европа към нас са тръгнали. С какво ще дойдат с колело, като се поогледаме 80% от полетите са спрени. Ние ще вдигнем флота на Булгариа Ейр и ще ги извозваме ли ?

44

Анонимен

преди 4 години

Твоето "правителство" Не знаем какво иска . Но знаем вече.Че искаме да си ходиш др Борисов! Вече наистина го искаме! 10 г СТИГАТ!

43

РЕФЕРЕНДУМ

преди 4 години

А НАРОДА КОЙ ГО ПИТА ?