4

симо

преди 16 години

Брей, този министър! Чак събра началниците на инспекторатите да решат как да си преструктурираме учебното съдържание. Харчат се пари за нещо, което всеки учител може да си направи сам. Други години е имало грипни ваканции, дървени ваканции и никога не се чувало някой министър да мъдри как ще се навакса пропуснатото. И дума не се е отваряла. Отличник! Даже и предложения за варианти предлага г-жа Коджабашиева. Иначе изобщо няма да се сетим. Кажете ми как може да се плаща на някого да предлага нещо, което за всеки редови учител е в реда на нещата. Омръзна ми от некомпетентни чиновници, които си мислят, че са открили топлата вода. А пък министъра си е направо некомпетентен, щом за такова елементарно нещо потърси помощ.

3

преди 16 години

Цитираната служителка на Мон най-добре знае, че има двуседмичен резерв всяка година и че вместо учениците да учат 36 седмици, Мон всяка година планира 38, че и 39 седмици, за сметка на ваканциите, които след това дава под формата най-вече на грипни, дървени и пр. ваканции. Не заблуждавайте хората, г-да управляващи. За справка моля вижте сайта на МОН с пубчлично обявените ваканции и тогава коментирайте.А що се отнася до снимката, изглеждат като на парад на други маргинализирани групи от обществото, не мислите ли? А може би точно това искат да внушат, тоталната маргинализация на образователния сектор. П.П. маргинализация няма нищо общо с братя Маргини, синоним е на изолация

2

преди 16 години

Nali uj se borqt za kachestveno obrazovanie, osigureno ot po-dobri dohodi?!?! Za kakvo kachestvo govorim shtom mogat da pretupat urocite za dva pati po-kratko vreme?

1

хаха

преди 16 години

това учители ли са или представители на някакъв парад за най-цветна перука? :)) няма такива коси ...