74

Анонимен

преди 5 години

Не до 55 а хронологията 50

73

реалист

преди 5 години

ГЕРБ разбират от европейска джендърска политика. Изберете ги и въвеждайте 32 - те пола и се радвайте на европейската перспектива и ценности, които ГеЙберугите ви предлагат.

72

Анонимен

преди 5 години

Мейдел, Габриел!? Това българи ли са изобщо!?От какъв зор да гласувам за борисовите калинки, на които първата работа им е била да си сменят имената. Ай сиктир!

71

Анонимен

преди 5 години

По лошо от Корупцията е БСП.И шпионите на съдебен процес. Дай те ги в ръцете на народа.

70

ПП "ГЕПИ"

преди 5 години

Важното е апартаменти да падат, на 1/5 от пазарната цена!

69

БЪЛГАРСКИ ШОВИНИСТ

преди 5 години

ей продажни я си спомнете какво беше преди ГЕРБ !! Аз помня много добре - никой не ни уважаваше, дори съседите!! Сега в България е пълно с румънци - идват защото държавата ни е красива, уредена, имаме плажове, ски курорти, или просто да разгледат София. Аз като карам из страната е пълно с румънски регистрации. Внасят пари в хазната. Бойко е велик мъж

68

Пунта оШфорков

преди 5 години

При вас:комунист - милиционер, комунист - милиционер,милиционер Пунта Марьо ОШфорков - комунист,ОШфорко Пунтьо Маров - милиционер!Та колко милиона имате в оШфорките, къде са дисковете за Швейцария, Лихтенщайн, Катар, ОАЕ, СА?Колко небостъргача имате - семейни Сити Герб.Ало Ваньо, Мишо Мирата, Кокинов - Ти си го избра, Апартаментгейт, Ограда гейт, Иванчева Гейт, взрив Галерия, Магистралигейт, Саниранегейт, Валя Ахчиева, Дупкагейт - Варна, Костинброд гейт.С обич: Пунта Марьо оШфорков

67

Ххх

преди 5 години

Боят започва. Реват като мечки.

66

анонимен

преди 5 години

Столетницата е въмпирясала щот още пие човешка кръв и в властаа и в бизнеса. Тия спечелят ли отлитам за бразилия.

65

Нямам думи...

преди 5 години

Цецо апартаменто как ще обаси доходите си господин Борисов!? Само този апартамент с асансьора струва половин милион евро. Как като депутат Цветанов е изкарал половин милион евро!? Нали уж щеше да се оттегли!? А пак е на първа линия. Моя глас този път отива при комунистите, които не мога да ги трая. Но ми писна от крадливата шайка на Герб.

64

ГЕРБ=КРАЖБА

преди 5 години

Този е водач на хищна, алчна и крадлива герберастка глутница. Кражби, и след кражбите, пак кражби. Нямат напълване алчните им герберастки търбуси.

63

Анонимен

преди 5 години

До 55 тогава нямаше телефони още бе пич ,кви фолкпевици кви 5леа,само ще ти кажа от хилядите обществени поръчки на тунел ечемишка откраднаха за едни лампи, там дето уби жената откраднаха 350 000 лв ,София е един кърпел от дупки кво ми говориш ти врели и некипели мазен като маргарин гробски ***.

62

Иван Иванов

преди 5 години

Дрън дрън ярина.. Борисов е пътник.. тази корупция не я виждаше впиянченият късоглед шмекер от ЕС, но щатите отдавна му говорят на ушенце, но не чува, затова го пуснаха по пистата с апартаментгейт! И отива ли му на агент Буда да говори за шпиони и ДС?! И какво лошо има да си шпионин.. това е достойна високорискова професия за защита на Родината! Предател и кукла на конци на соро.сойдните бо.луци, по достойна работа ли е?!

61

Анонимен

преди 5 години

Листа: Лъжлива калинка - крадлива калинка

60

Анонимен

преди 5 години

До 50. След 1985г. Само *** имаше доверие на Т. Живков. Социализма си отиваше. След тази година стола му се клатеше. Но не му се вярваше. ДС го лъжеше.

59

Анонимен

преди 5 години

Сочат ни за пример Боже ... този май не е чел световната преса за апартаментите. та ние сме комиците на ЕС

58

поглед от друг ъгъл

преди 5 години

Бойко ги знае тези работи от вътре,и той и Цецо Апаратаментов са от бившите служби-Притеснителното за него обаче е това ,че в БСП все пак има някакво разнообразие в редуването ,докато при депутатите от ГЕРБ всички с еднакви неудачник, неудачник, неудачник от началото до края.Даже е учудващо как успяха да ги съберат на едно място!...А по-злобно казано - суджук до суджук!

57

Анонимен

преди 5 години

Българския народ не е толкова ***,за да избере същите тези,които след 10 години на власт ни направиха най-бедната държава в Европа...Кой е толкова луд,че да гласува за ГРОБ,освен купените роми и апаратчиците с апартаментите...

56

Анонимен

преди 5 години

Крадец, даскал-крадец, крадец...

55

Пешо Пешев

преди 5 години

Дрън дрън ярина.. Борисов е пътник.. тази корупция не я виждаше впиянченият късоглед шмекер от ЕС, но щатите отдавна му говорят на ушенце, но не чува, затова го пуснаха по пистата с апартаментгейт! И отива ли му на агент Буда да говори за шпиони и ДС?! И какво лошо има да си шпионин.. това е достойна високорискова професия за защита на Родината! Предател и кукла на конци на *** ***, по достойна работа ли е?!