141

Анонимен

преди 6 години

Американската армия-брутална поробителка или храбра освободителка?Да не забравяме все пак,че американци,англичани воюваха рамо до рамо с тази армия и.........всеки си взе това,което му диктуваше интересът!

140

Берлин

преди 6 години

Храбрите червеноармейци храбро са изнасилвали и убивали цивилни жени в "освободените" държави. Десетки, а даже и стотици хиляди. Поклон пред подвига им!

139

кой кум,кой сват

преди 6 години

За нас е освободителка.По -големи насилия сме изпитали от български бай ***,дошли случайно на власт и избиващи комплексите си върху обикновеното население.

138

Анонимен

преди 6 години

Онзи ден съобщиха за трети германец,който си взима децата и отива в Русия,отвратен от джендърските истории!Меркел специално е била информирана и е наложено незабавно медийно затъмнение!

137

Анонимен

преди 6 години

Ако нещата се бяха развили инак, сега нямаше да има бунтове за името на една бивша държава и щяхме да ходим на Бяло море, а не в Гърция.

136

историческа истина

преди 6 години

за България е поробителка и още не можем да се отървем от Болшевишкия режим наложен с насилия и убийства у нас

135

прасчо

преди 6 години

Ду бист ейн швайн-така по спомени на баба ми,разказвани от нейната майка са се обръщали немски войници по време на първата световна към населението в гр.Кюстендил.Сочели хората с пръст и се кикотели.

134

O кракра

преди 6 години

...ген.Колев да ти говори нещо!Генерал Колев не е виновен, той е изпълнявал заповедите на Фердинанд, германския агент. Заповедта на Фердинанд / спусната от Берлин/ е била не се допусне Истамбул да бъде освободен от турците. Проклет да е Фердинанд!

133

To6

преди 6 години

Пак се почна, Русия Освободи Европа от Наполеон. Русия Освободи Европа от хитлеризма. Всичко останало е фльонги, флайтокс и пуцинг, както казваше един мъж.

132

Членска карта №7

преди 6 години

Почти е сигурно, че повечето немци, не споделят подсрекателските пасквили на Дойче веле. Те искат да живеят в мир и разбирателство с руснаците.

131

Анонимен

преди 6 години

В Германия е пълно с руснаци, руската диаспора е много голяма и продължават да прииждат.Победителите бягат при победените...

130

Анонимен

преди 6 години

Дядо ми е от село до Добрич , имаше приятели германци-изселници. Хитлер ги взема в Германия 1940. Помня семейството на Рената и Георг, родени в България . Местни жители, идваха ни на гости от ГФР . Да видят добрите си съселяни, а и на море. От тях разбрах, че в ГФР е имало купонна система до средата на 60-години и че германските чорбаджии са много по-лоши от българските. Впечатли ме разказът им, че на прожекцията на съветския филм Летете жерави е имало конна полиция. Зрителите са били толкова много, че са чупели витрините на киносалоните.

129

Анонимен

преди 6 години

СССР "великият и нерушимият" изчезна.И никога не е бил Русия, все пак основателя му е казвал "Плевал я на Россию!". И е бил един джендър, на когото му се пазятт любовните писма (вече са разсекретени) към любовниците му. Бил е пасивен гей, за който се интересува. Жена му Крупская е била само за пред хората, не случайно нямат деца.

128

ле ле

преди 6 години

По данни от Русия всяка година 300 000 руснаци кандидатстват за ЗЕЛЕНА КАРТА

127

Членска карта №7

преди 6 години

Не смеют крылья чрные Над Родиной летать, Поля е просторные Не смеет враг топтать!

126

кракра

преди 6 години

До РосенА случайно името ген.Колев да ти говори нещо!?Или да си чувал нещо за Тутраканската епопея!?Или чукча писатель,чукча не читатель!

125

Членска карта №7

преди 6 години

До Диван чапразТова ваше изказване на какво се основава... За желанието ви да бъдете интересен не питам!

124

Отговор

преди 6 години

До До *** 100 Ама разбира се че изнасилвания от руснаци не е имало. Кака Сия от стихотворението на Радой Ралин сама е полегнала с Ванка , когда пришьол с танка.Ха , ха !

123

Диван чапраз

преди 6 години

Друго не знам ама във всяка една битка най много жертви дава червента армия, без значение дали губи или печели.

122

Т- 34

преди 6 години

Гледах един документален филм за ВСВ в който се разкава , че на войниците от черв. армия им било забранено да изнасилват , мародерстват и др. в противен случай ги наказвали чрез разтрел. Тия кво пишат глупости.