13

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да се извиняваш! А онзи дето ни нарече ЛОШ МАТРЕАЛ извинили се? Когато той се извини пред цяла България тогава и ти ще се извиниш! Истината трябва да се казва в очите а не под масата да си делкат милионичета с техните фирмички! Те си мислят че нищо незнаеме и пасеме трева! Колкото и да се опитват да ни промиват мозъците няма как на всички да ги промият. Тези които гласуват за тях са с промити мозъци и гладки черепни кутии без нито една гънка като калинките им и като водачите им!

12

Анонимен

преди 6 години

Иво Христов е един от най точните и умни хора които останаха в България. Много не го обичат защото е директен и казва истини които болят, но истини. Не съм го чул да говори толкова за политика, колкото глобално за ситуацията в България, и на някой може да му звучи на песимизъм, но казва такива верни неща и така добре обяснени че ти се завива свят.

11

да ама не

преди 6 години

По често трябва да ни казват истината,може пък да се събудим...

10

Христов е пич

преди 6 години

Професорът не го вярва това извинение и без това се подиграва с неуките депостати. В българския език няма подобен израз "извинявам се". Правилно е да се каже извинете ме, зашото сам не можеш да си приемеш изиненията..

9

цук

преди 6 години

Поне стана ясно, че е влюбен в Мария Захариевна. Дано да му върже (както казва народа).

8

Анонимен

преди 6 години

Значи Антон Тодоров може да напусне парламента , а този измислен професор не може. А забравих , че той е от БСП . За тази партия убийството , кражбата на имоти на хората е нищо та за някаква дума ще се ядосват .

7

а оставката кога?

преди 6 години

Добре извини се. А оставката кога? Или ще се ослушваш докато пак утихне всичко, като типипчен шумкарин?

6

ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ НИЩО

преди 6 години

Не значи, че в ГЕРБ не са такива. Ама се обиждат като им го кажат в очите

5

такива сме

преди 6 години

Защо се извиняваш ти ни каза болезнената истина,такива сме щом търпим бандити,политици,банки,монополи и пр.да ограбват страната ни и бъдещето на децата ни,истината си е истина.

4

някой

преди 6 години

Извинение без оставка си е отбиване на номера. Ние сме 10 души семейство, по скромните ми математически познания 8 от тях сме ***.

3

Анонимен

преди 6 години

Той е прав.

2

Анонимен

преди 6 години

...... приемате ли му извиненията?

1

Анонимен

преди 6 години

Аз не се чувствам засегнат,човека говори за "населението" в гетата,където 100% са неграмотни.Не че няма къде да се образоват,а просто при тях мързела е голям!