75

кулио

преди 12 години

пффффф руснаци и технологии... дай им да правят водка, вагони и жп релси. Русия се издържа изцяло като разпродава собствените си природни ресурси. ако имаха технологии нямаше да са на тоя хал

74

Блюки

преди 12 години

Гледам миячите на чинии са много активни тази вечер. Уважаеми, робуването на западняците е ваше настояще и бъдеще. Руснаците не ги мислете, те още имат държава, която за ваш пълен ужас набира сила и ще ви бърка се повече в натъпканите с ГМО мозъци. Фактите са си факти, Русия излезе от Горбачово-Елциновото чистилище, а вие си оставате в сапунено-веровия ад.

73

Томас

преди 12 години

86Май си зле с историята - ползват ги защото американските совалки малко гръмват.

72

Томас

преди 12 години

76Горе вдясно има един Х - ако нещо не ти харесва можеш да го използваш - не знам защо си мислиш, че си само ти тук и само ти четеш - всеки има право да пише и да чете. 77Кой ще гори в ада - аз не знам - това ще определи Бог. Аз не желая никой човек да отива в ада - не мога аз да определям кой къде ще ходи. Всеки ще получи това, което е заслужил със своите собствени решения и не знам какво има да разбираш. Бог е призовал вярващите да казват истината на хората - който повярва ще се спаси.

71

томасе

преди 12 години

ползват американците руките ракети союз за транспортни цели щото им е по изгодно и за момента ги устроива но това са морално остарели кораби. русия совалки никога не еимала. те един персонален компютър немогат да направят бе томасе

70

Анонимен

преди 12 години

до 82-Нисък ама бял човек а онзи е ***!!!

69

Томас

преди 12 години

78Новия световен ред ще бъде създаден и няма да го спре православието - единствения, който може да спре дявола е Бог и Той ще го направи, но първо ще допусне антихрист - самия дявола да се появи в света и официално да управлява света - временно - и много хора ще бъдат измамени от него - също както сега са измамени от сащ.

68

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Обама леко се е привел... - почуствал се е неудобно пред това джудже...

67

Анонимен

преди 12 години

ДО 52-*** си по цялата глава!!!

66

до 77

преди 12 години

Томас е новия пратеник бе да спасява хората :)

65

до 73

преди 12 години

Янките не подържаха руския народ, а руските комунисти, олигарсите, феодалите. Все пак американците даваха куфарчетата с пари на Троцки, а той ги разпределяше. Днешните комунистически наследници загиват и треперят. Наричат Путин антируснак, негодник и пр.. Но комунизмът в Русия умря, умря и поданичеството към Вашингтон. Православието ще спре Новият Световен Ред.

64

Анонимен

преди 12 години

Томасе нали ние ще горим в ада бе какво си се загрижил толкова? Не разбирам хора като вас чесно

63

до 71

преди 12 години

чу ли какво ти казвам аз бе ***, недей ни натрапва религията ти на нас, вярвай си там и това е, това че не сме вярващи не означава че сме лоши хора, и че в деня на страшния съд ли незнам какво за мен просто ще е Научна Космическа катастрофа по закона на вселената, ясно и точно.. седни там и мисли че света е центъра на вселената *** промит червей

62

Томас

преди 12 години

58Ти кажи колко милиона индианци са избити - Русия си е взела земите, които са си НЕЙНИ - изгонила е дивашките орди.

61

до 67

преди 12 години

Бъркаш с японците. "Загубиха" втората Световна, но Императора каза: Това не е загуба, а победа. Оттук започа възходът на Япония. Так.., сега след трусовете или вярно, по-точно след нападението на ХААРП, японският министър-предстедател заяви: "Ние не трябва да се отчайваме, ние не губим след земетресението, ние само печелим". Какъв ли ще бъде възходът им сега?

60

Томас

преди 12 години

70Колоса на глинени крака е на запад - не на изток- бъркаш ги нещата. Русия първо е била окупирана от гнусните комунисти - ако не знаеш сатанинската идея комунизъм е измислена именно във великия ви сащ.

59

Томас

преди 12 години

60Ти да не си се напил със сладко вино? Дори и великите американци ползват руски совалки, за да си изнасят задниците в космоса. Технологии имат невероятни руснаците - не случайно и най-големите товарни самотели и хиликоптери са руски изобретения, както и много други.

58

Кире

преди 12 години

Колос на глинени крака, това е Русия. Паднал имперски гигант. Русия беше окупирала цяла источна европа, но бе доведена до фалит от САЩ и се наложи да се прибере към азия където си и е мястото.

57

Томас

преди 12 години

56Като не знаеш защо използваш думи, чието значение не знаеш? Пък и никой не те кара насила да ме четеш.

56

до 51

преди 12 години

аз не съм лош човек? Защо мислиш че ще има страшния съд? Какви глупосити дрънкаш бе момченце, това че не сме религиозни ти ни кълнеш така ли ? Я се факай бе ***, вярвай си там и не ни натрапвяй религията си чули ме бе ***