37

Нина

преди 12 години

Какво виждам във вас, после го сравнете с националсоциалистическата партия и нейната идеология. 1. Антикомунизъм 2. Антисемитизъм 3. Расизъм /има го винаги спрямо руснаци и особено руски евреи/ 4. Стремеж към разпалване на големи военни конфликти Ъъъммм..мисля, че покривате цялата програма на националсоциалистическата партия.

36

Анонимен

преди 12 години

То това се знае от много отдавна. Войната с Грузия беше тест дали руската армия става за бойни действия. Малко след разгрома на фашистка Германия, по повод на едно изказване на американски политик, руски генерал отговаря просто:- Мьй дошли к Берлине, дойдоьом и до Ню Йорке!...

35

Анонимен

преди 12 години

Поучете се малко от историята, бре. От 100 години се се забъркаме в конфликти между големите държави и винаги вземаме страна. Като резултат: само загуби за държавата. Стойте си кротко и ако може не са набърквайте в отношенията между великите държави. Ето това показа историята! Забъркаме ли се в конфликти- все об.и.р.а.ме пешкира! Не се ли научихте. Само глупаците правят една грешка два пъти и повече.

34

Анонимен

преди 12 години

Тоя мухъл кога пък стана такъв русофоб ? Прави си пиар за наша сметка и то пак неуспешно, защото е глупав. Тия ни докараха толкова много бели, че ще си носим последствията години наред.

33

Анонимен

преди 12 години

Изборът ни беше Росен Плевнелиев или Цветан Цветанов.Какъв президент щеше да бъде Цветанов.И ако Борисов се беше преназначил за президент дали нямаше да ръси простотии по международните форуми,както сега го прави като премиер по европейските срещи.

32

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Той заяви на висок глас, че България повече не е троянски кон на Русия в Европа и обеща: "Като президент моите посещения в чужбина ще са от София на запад".ЧУДНО МИ Е РУСНАЦИТЕ КОЛКО ГОЛЯМ ЩЕ НИ ГО ВКАРАТ ЗАРАДИ ПРОСТОТИИТЕ НА ТАКИВА ПЛОНДЕРИ:ГОЛЯМ КОЛКОТО 1 МЛРД ЕВРО НЕУСТОЙКИ ЗА БЕЛЕНЕ, ЗАЕДНО С ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ЦЕНИ НА ГАЗТА, СЛЕД КАТО ПОДПИШЕМ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЮЖЕН ПОТОК - гласувай с "+"ГОЛЯМ САМО КОЛКОТО 1 МЛРД ЕВРО НЕУСТОЙКИ ЗА БЕЛЕНЕ - гласувай с "-"

31

Анонимен

преди 12 години

Има ли начин да се смени опрезидента служебно? Този е комплексар, и не прави добро на страната ни. Бойко, махни го!

30

Анонимен

преди 12 години

Тоа Роско че ни фкара у война, бе! На такива срещи трябва с него да ходи и жена му - да го държи изкъсо малко, че иначе почва да прави гафове...

29

Бахур

преди 12 години

"Омирате" от глад, защото сте неграмотни...

28

???

преди 12 години

Нина,има ли по-големи фашисти от комунистите?Тези сродни идеологии вече почти аха аха се прегърнаха в съвремието.

27

444

преди 12 години

Нямаме добри дипломати и такива завършили дипломатически школи. Излагаме се при всички срещи в чужди държави и нашият бърборко доказва това. "Не искам но изток, искам на запад"Ако си дипломат ще отидеш там където ти е изгодно, а противоракетният щит всички знаем към кой е насочен и за това Путин разположи Искандерите близо до границата с държавите, в които американцине монтираха ракетите и радарите си.

26

Нина

преди 12 години

Да, руските стратегически ракети ще излитат под прикритието на ракети Триумф, но това е част от Триадата, въпросът с подводниците и стратегическата авиация като чели се забравя от американците.

25

БРАД МИТ

преди 12 години

Ако е истина това значи си имаме *** президент!! И защо ни е ПРО след като омираме от глад и сме точно никакъв интерес за голямите акули, които може би предизвикаха и заметресенията и потопните валижи. Защо трябва да сме все там дето си раздават шамари а не си развиваме туризма и икономиката....

24

Анонимен

преди 12 години

Какво спечели България, като си развали отношенията с Русия? Въведохме визов режим, затворихме си пазарите на вино, тютюневи изделия и още редица стоки, които се бяха наложили на руския пазар. Просто сами се прецакахме, а на тях им накривихме шапката все едно... Жалка история... Някои политици от прехода трябва да бъдат съдени за конфликт на интереси - продадоха дългосрочните интереси на България, за да си напълнят собствения джоб...

23

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Българският президент Росен Плевнелиев издаде в Чикаго главната военна тайна на Алианса - че противоракетният й щит е срещу Русия.ВСЕ СИ МИСЛИХ ДО СЕГА, ЧЕ ТОЯ МОЖЕ ДА Е МЕКА КИТКА И МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ - НО ПОНЕ Е УМЕН...А ТОЙ:***......***......ТА ***!!!КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

22

Нина

преди 12 години

Сега ми е интересно как българските фашисти ще обсъждат ядрените ракети и заплахи...теми така далечни от тях)))

21

Философ

преди 12 години

една тайна котяо се знае от повече от един човек, не е тайна

20

Анонимен

преди 12 години

Абе Плевня, аз имам работни отношения с руснаци. Как сега ще ходя там и ще искам от тях да се държат гостоприемно с мен, бре. Що гласувах за теб! Аз си гоня интереса, моя и на страната си. Истинска катастрофа с вас!

19

Руснак

преди 12 години

Руският концерн за ПВО Алмаз-Антей сключи контракти с министерството на отбраната в рамките на държавната поръчка за 2012 година за производство на нови системи оръжия за войските. Това ще поиска техническо модернизиране на предприятията, но темповете на производството вече се увеличават.Сред въоръженията и техниката, които са планирани да производство, са и 28 ракетно-артилерийски комплекси Панцир-С1. Тези мобилни комплекси за близък бой са предназначени за защита на системите за ПВО/ПРО от атаки с използване на крилати ракети и друго високо точно оръжие.Сега частите за ПВО имат само 10 такива машини, доставени още през 2010 година. Имайки предвид опита за войскова експлоатация, тази техника беше доработена и обемът на доставките се увеличи. В организационно отношение отделните дивизиони Панцир се планира да се въвеждат в състава на зенитно-ракетните бригади. Това ще позволи рязко да се повиши бойната им устойчивост: в съвременната война системите за ПВО, особено за далечен бой, стават първа цел на противника, който се стреми да разчисти небето.Панцир не е единствената система, способна да изпълнява подобни задачи. Скоро към него ще се присъедини и комплексът за близък бой Морфей с нови ракети с далечина на полета до 10 километра.Концерн Алмаз-Антей в рамките на реализирането на държавната програма за въоръжаване разгърна голяма програма за модернизиране на своите производствени мощности. Един от заводите, задействани в реализирането на програмата и съответно подлежи на модернизиране, е московският машиностроителен завод Авангард, който произвежда зенитни ракети от различен тип. Концернът влага в модернизирането на Авангард значителни средства, натоварването на завода през последните години се увеличи десетки пъти, темповете на производството вече съставляват стотици ракети годишно и ще нарастват и занапред.Заводът завързва взаимодействие с ВУЗ-ове, по-специално, с участието на Московския държавен технически университет Бауман е създаден иновационният център Авангард, позволяващ да се привличат студенти към работата на предприятието и да се обновяват кадрите.

18

la_stella

преди 12 години

Прекрасно! От глупост по-голяма глупост! Накрая няма да чета новини, само срам и ''гафове"!